דיון [כמה מפתיע מצידי]

אני לא מבינה מה הבעיה בלהעתיק

מי שרוצה..מוצא דרך להעתיק/להשתמש בשליפים גם בבגרויות [
] ראיתי מישהו מעתיק... ביקשו ממני עזרה במבחן אפאחד לא נפתס..[בינתיים..בלי עין הרע] והכי הורג אותי, שאנשים אשכרה חושבים שהמורים לא רואים אותם מעתיקים/משתמשים בשליפים.. פעם אחת, באמצע מבחן, מורה אחת בייקשה שאני אשמור שניה על כיתה כי היא היתה צריכה ללכת להשתין.. עמדתי מול כל הכיתה..והפלא ופלא.. רואים כל פזילה.. רואים כל "דף" חשוד.. רואים הכל
אבל את האנשים שחושבים שהם מסתירים טובטוב ... הכל רואים.. המורים פשוט נוטים להתעלם...או שיודעים ושותקים...

ביציק

New member
התשובות שלי >>

-האם ראיתי מישהו מעתיק? - כל הזמן... -האם ביקשו ממני עזרה באמצע מבחן? - (מעתיקים ממני
) כן... -האם ראינו מישהו נתפס? -כן! זה מצחיק.. איזה אחת פעם עשתה מבחן בהיסטוריה, היא קיבלה ציון טוב. המורה להיסטוריה רגילה שאותה תלמידה מקבלת ציונים ממוצעים ומטה, לכן היא התפלאה. "למרבה תדהמתה" היא מצאה את השולחן של אותה תלמידה מלא בתשובות ובראשי פרקים למבחן... זה היה קורע..

Janem

New member
../images/Emo30.gif

ראיתם מישהו מעתיק? ביקשו מכם עזרה באמצע המבחן? ראיתם מישהו נתפס? ראיתי היום בבוקר את מי שיושב לידי מעתיק ממני... לא הוא לא ביקש עזרה, הוא פשוט למד מהתבוננות... וכן, המורה תפס אותו ופסל לו ת'מבחן...

Janem

New member
aaaaaaaaa,,,,

תתחדש על האדום מממ ארגמן הולם אותך...

GallaxY

New member
חחחחחחחחחחח תכלס,

כל כיתות ח-ט היו שליפים... בהתחלה לא הייתי עושה, אבל אח"כ ראיתי ולמדתי מחברה שלי ... היא הייתה כל כך טובה בכל הקטע הזה שהיא ישבה בכיתה מול המורה עם שליפים בגודל של מחברת ענקית והמורה עדיין לא שמה לב... בכל אופן בבית ספר החדש אני בלי שליפים (מכינה ת'עצמי לבגרויות), אבל חברה שלי הזאתי המשיכה כמה פעמים וניתפסה לא מזמן ע"י המורה לביולוגיה... וקיבלה ב' בהתנהגות... ניראה לי ששליפים היא לא תעשה יותר

E K O

New member
אם מישהו יוכל להסביר לי

מה זה אומר שהשם שלי מופיע באדום, אני אעריך זאת עד מאוד ^.^

SpyKid

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה אומר שאתה תורם לפורום
(קיריל כל פעם בוחר מישהו להאדים..)

E K O

New member
אני מסמיק ../images/Emo9.gif

אני רוצה להודות לאקדמיה =]

DeAth ScrEaM

New member
המממפ...

בזמנו חייתי על שליפים.... בשבח חצי מהמבחנים עשינו כל הכיתה ביחד :/ אינלי מושג איך הצלחנו אבל.. :] חצי השני של המבחנים כל מיני המצאות ושיכלולים... חחחחח... המממ... עכשיו אני כמעט ולא עושה שליפים... ולא מעתיקה.... <ראים לפי הציונים
> והמקסימום שלי זה לחרבש משו על השולחן באותיות רוסיות אבל משום מה זה אף פים לא מה שאני צריכה.. :/ במבחן האחרון שהיה לנו בהיסטוריה ילד אחד העתיק משליף ובסוף מישהי אמרה שזה השליף שלה ובגלל שהיא די חנפנית והמורה אוהב אותה הוא לא עשה להם כלום... :/ עזרה? ממני? במבחן? פחחחחחחחח..... לא נראה לי שמישו עוד מאמין שנשאר לי קצת שכל... :/ אנשים לא מבינים איך עליתי כיתה.. :/ וכל העולם ואחותו מעתיקים כל הזמן.. אז זה לא משו מיוחד :/

the freaky girl

New member
../images/Emo13.gif

אז מה אתכם? הממ.. עכשיו או בדר"כ או לאחרונה או בכלל? :] ראיתם מישהו מעתיק? אוף קורס.... ביקשו מכם עזרה באמצע המבחן? יאס יאס.. ראיתם מישהו נתפס? כנ"ל... אני זוכרת כשאחת מהכיתה שלנו נתפסה עם המחברת שלה במבחן בהיסטוריה.... אוף... חרשו לנו על הנושא הזה בכיתה... ועוד עם ההתלוצצויות של כמה מהאנשים... פויה

למעלה