דיון - כינוס

Blue Eyessss

New member
חחחח...

חחח...איפה כל החכמים של הפורום עכשיו!? אוווף איך מחליפים שם אני רוצה לחליףףףףףף

GR££N woMAN©

New member
חחחחחחח...../images/Emo6.gif

את צריכה לפתוח משתמש חדש כדי להחליף שם
(בודקת את החתימה)

Blue Eyessss

New member
השם החדש יהיה...../images/Emo26.gif

PoNiTaRuLeZzZzZ וזה יבוא עם תמונות של השחורההההה...

PiKolulo

New member
תשובות!

כינוס מה זה? אממ..שהסוס מרוכז, וכולו למען הרוכב.. איך מבצעים ומגיעים..? כשהסוס נותן אך כמו שצריך וכאשר מרימים את שתי המושכות הוא מוריד את הראש ומותח אותו למטה.. לוקחים לו אף ומדברנים עד שהוא נותן ראש כמו שצריך (מוריד ולצד) ואז מרימים את המושכות למעלה והוא מוריד תראש

כינוס..

אפשר לכנס סוס בצורה נכונה רק אחרי שהוא מוריד תראש ותצואר למטה.. אחרי שהוא משחרר את עצמו.. ורק אז אפשר לכנס אותו ע"י מטח+ניסור.. המטרה של הכינוס היא שהסוס ישתמש בגב שלו ובשאר חלקי הגוף בצורה נכונה ומשחוררת.. אם הכינס הוא בכוח ובלי שהסוס משוחרר זה לא כינוס נכון זה בעצם סוס שיודע "לשקר ו"לרמות" את הרוכב ע"י זה שהוא מעגל את הצואר אבל בעצם כולו תפוס ולא משוחרר ...

S H I L G I

New member
ניסור../images/Emo128.gif

תלוי אצל איזה סוס יש סוסים שחייבים..אבל העיקרון אומר לא לניסור איתות היא המילה הנכונה

אמממ לא...

צריך שיהיה ניסור תמידי מאוד מאוד עדין ובכלל כימעט ולא מורגש אבל צריך שיהיא ניסור תמידי ולא רק מבקשים את הכינוס הראשוני.. תיקראי לזה איך שבא לך.. אבל ניסור עדין חיב להיות... אחרת במיקרא של סוס אוטומט הוא סתם יוריד תראש.. ויש מצב שזה מה שאת עושה אבל אני לא יודע ככה שאני לא שופט.

charliebr

New member
מה אתה דפוק?!

אסור לנסר! אם כבר אז לשחק עם המושכות אבל לנסר?! איפה אתה חי?!

charliebr

New member
חחחח נכון ../images/Emo9.gif

או במיוחד בשביל שירה- תזהר אני יזיין אותך! חחחחחחחחחחח *מושפעת מהערסיות של דנה*

§ol the kingo

New member
אני לא מכנס .. אבל

כשעובדים עם סוס על כינוס נכון וטוב הוא מפעיל את כל השרירים בגוף.. תסתכלו נגיד על סוס פרטי שעובדים איתו כמו שצריך על כינוס על יום כל אימון הוא יוכל להתכנס שעתיים וזה יאמץ אותו אבל לא הרבה.. סוס בצפר יקרוס אחרי עשר דקות.. כינוס עובד עם הסוס על כל השרירים ואפשר לראות את זה על הסוס עצמו

a l o n i s 1

New member
זה לא כול כך נכון...

אתה לא מנסר בשום מצב אתה גורם לסוס לבא למתג כאילו זה סוכריה .... ואז ישנה גם בדרך כלל אקטיביות בפה ואתה יכול לתת את היד מאט ... כינוס לא בא מהצוואר אלה מהגב הוא יוצר צורה עגולה שהיא יותר כוחנית (כמו גשרים עגולים זה יותר יציב) ואחת מן התוצאות לוואי הי הורדת הראש\ עיגולו...

Anas Song

New member
אליעד...

קודם כל, אסור אסור אסור אסור אסור אסור לנסר סוס!!!!! בשום מצב או משום סיבה! שנית, סוס ש"מוריד את הראש והצוואר" הוא לא סוס מכונס, ספק אם הוא בכלל על המתג. כשאתה רוכב על סוס אתה לא מחפש שהוא יוריד את הראש (ואם כן, זאת טעות) אתה מחפש שהוא יעבוד עם הגוף שלו, שיעביר משקל לרגליים האחוריות, שיעגל את הגב ויהיה משוחרר. סוס שעובד דרך הגוף יוריד גם את הראש והצוואר ויתעגל מבלי שתנסר או תבקש ממנו. כל זה נקרא "על המתג". "כינוס" זאת דרגת עבודה גבוהה יותר ובה הסוס עובד חזק יותר על האחוריות ומשתמש יותר בגוף שלו, לא קל להגיע לרמת כינוס טובה ולכן התרגיל נדרש רק מרמה ג' בדרסאג' (למרות שגם בקפיצות על הרוכב לדעת לכנס את סוסו או לפחות לאסוף אותו על מנת להצליח לעבור מסלול). ועוד משהו, נכון מה שכתבת על סוסים ש"מרמים" אך מה שלא נראה לי שהבנת זה שהסוס מגיע למצב של "רמאות" או עבודה לא נכונה כתוצאה מרכיבה לא נכונה של הרוכב. מכאן שניסור גורם לסוס לעבוד לא נכון ועל כן לרמות. אז אל תנסר את הסוס שלך יותר, לפעמים עדיף שהוא ילך עם הראש בעננים מאשר שבשביל הפוזה תנסר לו את הפה (כמו שראיתי אותך עושה לא פעם) ותוריד לו את הראש בכח וע''י כאב.

Anas Song

New member
ועוד משהו...

אם הדרך שלך לשמור את ה"כינוס" (גם כן כינוס) היא ע''י ניסור תמידי מצבך עגום

מי זה??????

וכול אחד קורא לזה שונה.. אני קורא לזה לנסר.. משיכה והרפיה כשזה חוזר על עצמו זה מדמה תנועת ניסור ולכן אני קורא לזה לנסר..

למעלה