דיון - חוק ומוסר במ"ת

DDN

New member
אני רע? אני????

אני רע? מה פתאום. אני מותק. |אמוטיקון המלאך שבICQ יש ובתפוז אין|

dragon zlotnik

New member
אצל מי השארתי את הסכין קצבים

בפעם האחרונה?
(אין לי מושג מה הקשר בין הסמיילים לבוקס אבל כתוב בסמיילים שזה בוקס אז לא נתווכח)

לא שיחקתי הרבה לכן אין לי הרבה

ניסיון אבל אני יענה על השאלות עד לאיזו רמה הייתם שוברים חוק? אני שובר חוק רק ש אני/חבר/העולם נמצא בסכנה או שזה חוק בלתי אפשרי/ מטומטם/ חוק ללא אכיפה(חוק לא חשוב) עד כמה אתם מתחשבים בחוק בשיקולים שלכם במשחק? כפי שאמרתי אין לי נסיון עד כמה אתם דמויותיכם חיות לפי חוקים מסודרים? אני לא שובר חוקים בכוונה אבל אם אני רוצה להגיע מהר לאיפהשהו והכביש פנוי אני יעבור ברמזור אדום כמה טוב אתר מכירים את החוק בערים ונשמעים לו? בעיר שלי אני מכיר את החוקים ונשמע לה אבל בערים אחרות זה תלוי בכמה דברים

Nihau

New member
תשובות לעיניין, בכל זאת יש לי שאלה

אמרת "אני שובר חוק רק ש אני/חבר/העולם נמצא בסכנה או שזה חוק בלתי אפשרי/ מטומטם/ חוק ללא אכיפה(חוק לא חשוב)" תוכל בבקשה להסביר לי למה התכוונת: מה זה חוק בלתי אפשרי? מה זה חוק מטומטם? מה זה חוק ללא אכיפה? מתי חוק הופך להיות חוק כזה ^ שאפשר לשבור אותו? עד כמה תתאמץ לא לשבור חוק? נא לזכור שמדובר כאן על הדמויות ולא על האנשים השחקנים. נקודת ההתחלה היא שאף אחד מאיתנו לא שובר חוקים במציאות.

M a n K i n d

New member
דיון - חוק ומוסר במ"ת

לדעתי, הדיון הזה יכול לחיות עוד שלושה ימים. מי שלא הגיב - נשמח לדעת מה אתם חושבים.

תשובה קצרה, כי אין ארוכה נכון לכרגע

הדמויות הנחמדות שלי הן לרוב בעלות שיקול אישי משונה ביותר בנוגע לשבירת חוקים וקודי-מוסר שונים (מי ששיחק איתי, עם כל אחת מהן, מודע לכך). קיימות הדמויות שלא יסחבו מסטיק במכולת כי זה מרושע, אבל ירצחו בדם קר פשוט כי זה נראה מתאים ונכון מוסרית (בהתאם למערכת השיקולים הסביכה, כאמור) באותו רגע, או באופן כללי. קיימות הדמויות שלא יהרגו ולו זבוב, אבל לא יהססו לבצע הונאות סבוכות, לשדוד ובקיצור - לגרום לרכוש שהיה שם לא להיות שם יותר. מבחינת שחקנית? אני חושבת שהכל מותר. זה הדמויות שלי שמגבילות אותי מבחינות אלה. אבל זאת רק אני.

DDN

New member
*שיעול*

*שיעול*לשדוד קברים*שיעול*שיעול*אין מוסר*שיעול*שיעול*אין כבוד*שיעול*סכסכנות*שיעול*מופקרת*שיעול*

Nihau

New member
במקרה שלה זה יותר מסובך

זה יותר כמו ההגיון המושלם אם תיקח בחשבון 3 או 4 חוקי יסוד שיש במציאות של ביצה ולא בהכרח קיימים במציאות שלך. מה שאצלך נקבע לפי 3 משתנים מקסיום אצל ביצה יכול להקבע לפי מערכת גומלין מסובכת של 6 עד 7 גורמים. ובל נשכח את אלמנט הרנדומליות של קוביות ביצה ואת העיצות המגוונות מצד בן הזוג הנוכחי (השפעה ממתנת בדרך כלל- יש לזכור לחיוב)

Furyen

New member
I would think not!

Excuse me, sire DDN-the-blue, but I think you're misjudging the good-natured characters (characters? what a shame! how could you?) of my dear friend Beitza here. As an honorable member in her Pantheon of noble-elvesmen, I'd say it is you who deserves all those "hints and coughs" to prove that you, unlike her, are the moral-less amongst your kind. farewell for now, sire DDN-the-blue. I wish one day you will also come to understand the wisdom of my sayings. of course, as the peasant you are, I would not count on that, yet, hope is a great tool when is in the right use. Sincerely, Furyen, Noble elf.

למעלה