דיון חדש

את לא שמנה!!!

אני יותר שמנה ממך!!!!!!!!!!!!!! ובגלל השירירים לא רואים את החזה שלה!!!!

Vrock

New member
את לא שמנה בכלל..

אם לא תדעי להעריך את עצמך כראוי יהיה קשה לאחרים להעריך אותך.... אם נשים את זה בסקר רק את תכתבי שאת שמנה...ברצינות...

Vrock

New member
אני שמן ומכוער הרבה יותר ממך...

אני איזה 12 קילו מעל המשקל שאמור להיות לי בהתחשב במסת שריר..ויש לי זקן מכוער שאני שוכח לגלח.

Vrock

New member
אהה-וגם לא אכפת לי...

למרות שאני חייב להתגלח....

Angel lips

New member
פרפר לא ראיתי בכלל תמונה שלך

חכי אני מזה כנה אני אגיד לך באמת אם את שמנה או לא :) ושמנה זה לא כזה נורא כל אחד אוהב מבנה גוף אחר

FiShA

New member
לא נכון!

כול הבנות אומרות שהן שמנות כאילו לא רזות מספיק אפילו הכי רזות אומרות שהן לא.. כאילו יש חלק שבאמת חושב ככה אז יש לו בעיה במוח אבל חלק סתם כדאי שיגידו להן שהן לא שמנות אלא רזות כאילו מחמאה חחחח

Vrock

New member
לא הבנת למה התכוונתי..

אם נשאל עלייה כאילו..בסקר...

the freaky girl

New member
יחסי?

זה אומר שלמשל 1.60 זה גם גבוה וגם נמוך. יחסי! כלומר, 1.60 גבוה מ-1.50 אבל הוא נמוך מ-1.80... הכל בעולם יחסי, כך שאני מקווה שהבנת למה שהתכוונתי :))

AeroSlash

New member
מספייייייייייקקקקקקקקקקקקקק

מה זה?! תחרות הפרה האומללה?! נו באמת!! כולם יפות ולכולן יש פה אישיות מקסימה אז תפסיקו עם התסכול שלכם לגבי המראה החיצוני!!!! זה כבר תקוע לי בשחלות ונמאס!!!!! דייייייייייייייייייייייייייי סליחה שעברתי את הגבול קצת אבל הייתי חייבת לומר את זה.....

טוב טוב רק בשבילך אני יפסיק!../images/Emo25.gif

רק תרגעי בבקשה לא מתאים לך להתעצבן!!!!!!!!!!!

AeroSlash

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לא מתאים לי להתעצבן??? סונקה, את לא מכירה אותי... אני בן אדם מאוד מתעצבן, יש כמה דברים שמרתיחים אותי מאוד מאוד ואם אני אתעצבן מהם אז העסק לא יגמר בטוב (פעם זה נגמר ביד שלי שנחתכה וסבלה שבוע אחרי זה, לא חתכתי את עצמי בכוונה, פשוט כשזרקתי חפצים על הקיר אז תפסתי משהו חד בדרך)

../images/Emo12.gif

מה מגלים על בן אדם אחרי כמעט 3 חודשים של היכרות!
אבל את באמת לא ניראת כמו אחת שמתעצבנת!

למעלה