פשוט איכס, לנהל מערכת יחסים עם מישהו שנראה ככה זה כמו לנהל מערכת יחסים עם הר מהלך.. אני משתתפת בצערה של זאת שתצטרך לשכב עם הבהמה הזאת בתמונה, הבחורה האוממלה תתפרק לחלקים... אני אוהבת בנים עם מבנה גוף מסוים וזה לא צפלוחים ולא ארנולדים למיניהן, אני אוהבת את האצמע.. אבל תכל,ס כזה מגיע למעשה, אני מסוגלת להתאהב אפילו במישהו שנראה כמו ערימת זבל אורגני רק כי יש לו אישיות טובה.
קטנה אהבתי רק בחורים מנופחים עכשיו אני ממש לא אוהבת אותם אני אוהבת רזים ואם כבר טיפה שירירים אבל לא יותר מזה.... המנופחים האלו ענקיים הם עוד ימחצו אותי במיטה אני מפחדת...... חחח על נשים מנופחות זה ממש מוגזםםםם זה מגעיל בעעעעעעעע
מאד ותמיד חשבתי שכאלה אנשיפ גועליים בטירוף! אני לא מבינה איך אנשים מוצאים כזה דבר יפה ואני לא מבינה איך אפשר לחבק דבר כזה לעזאזל?! שלא לדבר על לעשות דברים אחרים עם כזה דבר.. חחח זה פשוט גוש שרירים!!! קיצר זה גועל נפש... אין לזה צורה בכלל ונשים.. בכלל... עוד יותר מגעיל אפילו מהבנים ראסמי מישהו יכול להגיד לי שזה יפה??? ------------->
השרירים או שהיא פשוט שרפה את השומנים שהיו לה שם...
אני אוהבת קצת שרירים..... אבל לא כאלה..... ואיך כל זה יראה כשהם יפסיקו לעשות כושר???? הם רק יזיקו לבריאות שלהם... הם התרגלו לאכול הרבה ולשרוף הרבה... ברגע שהם יפסיקו לשרוף הם יהיו שמנים לאללה עד מהרה...