דיון חדש : כסף!

מ א ג ר ט

New member
אני מאמינה שכן

תראה כמה עולה כרטיס... חוץ מזה הכואירוגרף שלהם מפחיד...

מ א ג ר ט

New member
הוא ממש טוב

וכשהאו קורד אתה רואה שהוא ממש מרוכז, וזה נארה ממש מפחיד, הרגלים של עובדות מהר...

אממ...זה די מסובך../images/Emo70.gif../images/Emo122.gif../images/Emo60.gif

מפני שאני קיבוצניקית, אז עד לפני שנה הקיבוץ היה משלם את כל החוגים שלי במלואם, החל מחודש זה הקיבוץ עבר להיות קיבוץ מופרט וההורים שלי משלמים חצי והקיבוץ חצי
. ההורים שלי יתחילו לשלם גם אחרי סוכות על הסעות שזה פול הסעות בשבוע, בקיצור זה המון כסף כי כל חוג הוא מינימום 200 שקל לחודש יש כאלה שהם אפילו 350 שקל לחודש
. האמת היא להורים שלי זה לא מפריע כל כך לכמות חוגים שלקחתי שזה פול בלהתחשב בזה שאני לא במגמה, הם אמרו כל עוד את רוצה אז אנחנו נשלם את זה
. כשיש הופעות ואיפה שאני רוקדת מקבלים כסף, אז זה הולך אליהם לא אל הרקדניות
.

מבינה...

גם אצלי זה היה ככה, אבל כבר בערך שנתיים הקיבוץ לא משלם... וזה יוצא ממש יקר, ועוד להתחשב שזה לא החוג היחיד שלי... הוא עולה 450 לחודש... אוי אני מתגעגעת לקיבוץ הישן! (לא רק בגלל הכסף)

קלאסי, ג'אז ופלמנקו../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo60.gif

קלאסי ישלי 6 פעמים בשבוע, ג'אז פעם בשבוע וכנ"ל פלמנקו
. גם הביצפר שאני לומדת עולה פול מעל 20 אלף שקל לשנה
. איזה חוגים לך יש
.

וואי

קלאסי 6 פעמים בשבוע זה המון! מתי את מספיקה?!? אני לומדת קלאסי, מודרני וג'אז- סה"כ 9 שעות, זה מערכת מסודרת שמשלבת כל פעם שני שיעורים... חוץ מזה אני לומדת גיטרה!

שורדים בקושי../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif../images/Emo60.gif

יש שיעורים, מבחנים, פורומים שאני מנהלת, ועדות שאני פעילה בהם, פעולות וגם הדרכה כנראה אחרי סוכות ואני מצליחה למצוא את הזמן לזה
. אני עד לפני שנה/שנתיים למדתי פסנתר וחליל צד, והשנה אולי אני אחזור לפסנתר, אני מתלבטת מאוד אם יהיה לי זמן
.

וואו

את ממש פעילה? איזה פורומים את מנהלת? ואיזה ועדות? את מעדיפה שאני אשלח על זה מסר אישי? איפה את מדריכה? למען האמת אני גם בנוע"ל, ככה שיש לי עוד פחות זמן בעצמי... אני גם די מלאה, אבל כשאוהבים תמיד יש זמן :)

BlaT©

New member
האקדמיה... ../images/Emo29.gif

שכר לימוד של 12,000 לשנה בכיתות ז'-ט', ו-10,000 ב-י'-יב' (אין לי מושג למה ההבדלים...)

למעלה