דיון חדש : כסף!

Dancerit

New member
דיון חדש : כסף!

אוקי אז כסף זה דבר חשוב כולנו יודעים ובאיזהו שלב גם המחול הופך להיות מסחרה אחת גדולה. הרבה פעמים אני מרגישה שיש ניצול כאשר רקדנים (ילדים ונוער) מופעים במסגרת הסטודיו/להקה ולא מקבלים כסף על העבודה שלהם. לעומת זאת הכוראוגרף או בעל הסטודיו כן מקבל כסף והרבה. מה אתם חושבים? ועוד משהו האם אתם מקבלים בכלל כסף על הופעות? הצגות? טלויזיה?...

yaarangel

New member
יצאת בזול..../images/Emo105.gif../images/Emo1.gif

בשנה אני משלמת 5400 שקל.. תעשו חשבון לבד זה משו בסביבות ה-400 בחודש

את בטח רוקדת בסטודיו פרטי בגלל זה..

אני רוקד ב"הורה פרדס חנה" שזה למעשה הלהקה הייצוגית של היישוב...

F U N K Y GLOW

New member
כע גמאני משלמת בערך ככה ../images/Emo60.gif

ובחודש הראשון זה איזה 550.יקר!!!-

לא

מקבלים כסף על הופעות. אני גם לא מופיעה בטלוויזיה או בהצגות, רק בסוף שנה....

F U N K Y GLOW

New member
וואי צודקת לגמריי../images/Emo60.gif

אני אישית משלמת איזה 400 או יותר ש"ח אני לא בטוחה .. ואפילו אם ההורים שלי רוצים לבוא להופעה שמיוחדת להורים הם צריים לשלם על זה ... זה ממש לא בסדר.אבל אני אוהבת לרקוד ואני לא אוותר על זה בגלל הכסף.

גם נכון...

אני לא יוותר על הריקודים בגלל כסף...וגם ההורים שלנו צריכים לשלם על לבוא להופעות...

י ר ד נ י

New member
כן!

אני הופעתי בטיף וטך ויופיע בחדש ואני מקבלת 20 ש"ח על כל הופעה.. זה סכום סמלי כי גם תחשבו שהסטודיו שלי לא מקצועי ואנחנו כולה ילדות קטנות אבל זה גם חוויה לעלות על במה ולהופיע מול קהל.. ואני משלמת לחודש 480 ש"ח על 4 שיעורים בשבוע כל אחד שעה וחצי...

Mr GK

New member
אני לא מקבל כסף...

על הפרוייקטים השונים שהלהקה שלי לוקחת בהם חלק, אבל מצד שני כל השיעורים שאני עושה (בערך חמישה שיעורי טכניקה בשבוע, לעיתים אף יותר) הם בחינם, ולא נדרשתי לשלם אף פעם עבור חברותי בלהקה - ככה שאין לי ממש על מה להתלונן.

Dancerit

New member
הנה על זה אני מדברת

לא מדברת על הופעת סוף שנה שזה בה מהסטודיו, אני מדברת על כל ההצגות האלה כמו אלדין וטיף וטף וכל ההצגות המסחריות האלה שיוצאים להצגה מיד אחרי בית ספר וחוזרים בלילה ומה אנחנו מקבלים? כלום, 20 שקל במקרה הטוב. בסדר חוויה חויה אבל נגיד טיף וטף שרץ כבר השנה החמישית או שישית - בנות שמופיעות במשך כל השנים האלה זה כבר עבודה בשבילם. והסטודיו... תהיו בטוחים שהם מרוויחים כל הופעה סכום מכובד ביותר. וירדן, סטודיו שרית אביצור הוא סטודיו מקצועי ביותר אל תזלזלי בו וזה שאת ילדה את עדיין מועסקת וצריכה לקבל סחר מינימום. ולגיא, זה נראה לי דיי פייר אם אתה לא משלם על שיעורים ובעצם פה ושם עובד בשבילם.

H o t D o g

New member
אמ.... צודקת!

אני משלם אומנם מעט מאוד 50 לחודש כי הערייה מסבסדת או איך שלא אומרים את זה את הלהקה שלנו..... אבל למשל הופעות בעיר, הלהקה (כלומר, הכיריאוגרף, המנהלת, עוד מנהל, הנגן בחזרות, העוזר/ת כיריאוגרף וזאתי מהעירייה) מקבלים על ריקוד אחד בסביבות ה3000 שקל. ההורים צריכים לקנות כרטיסים לפרימיירה (הופעת סופשנה) כדי ששוב הכיריאוגרף, המנהלת, עוד מנהל, הנגן בחזרות, העוזר/ת כיריאוגרף וזאתי מהעירייה יקבלו כסף, אה וגם האולם כמובן (2000 ומשו מושבים) ההסבר שאנחנו מקבלים לכל זה: |המנהלת של הלהקה מסבירה כשהיא יושבת באוטו ששווה 100 ומשו אלף שקל| "זה לתלבושות חדשות" כן בטח, התלבושות שלנו קטנות עלינו כבר, יש ריקוד אחד שהתלבושות שלו כבר נקרעות (יש לנו לכל ריקוד תלבושת ולפעמים גם אביזר)

מ א ג ר ט

New member
דווקא אני לא מבינה אותך...

כלומר אם הלהקה שלך מסובסדת ע"י העיריה אז ברור שאם רוצים התופיעו איפשהו אז אתם מופיעים. תעשה חשבון של כמה החוג היה עולה לך פרטי, ותראה שההפרש הוא הרבה יותר גדול ממה שהייתה מקבל עליו להופיע...

H o t D o g

New member
זו הלהקה של העירייה

ואני יודע שזה ככה... אבל זה לא משנה באיזו להקה אתה.... בשורה התחתונה אתה משלם כדי להופיע *בעקרון כדי לרקוד, אבל הם בסוף רוצים שתופיע* וההורים משלמים כדי לראות אותך מופיע.

מ א ג ר ט

New member
טוב, תראה,

אתה יודע כמה עולה לשכור אולם ותאורה? המון כסף. סביר להניח שהכסף שההורים שלך משלמים להופעה זה הכסף הזה. כי כמה עולה הופעה של להקה מקצועית שמשמלמת לרקדנים- הרבה יותר...

H o t D o g

New member
אוקי, סליחה שדיברתי.....

אני מבין את כל זה, אבל עדיין.... שאלה: הרקדנים של לורד אוף דה דאנס, כלומר, זאת העבודה שלהם?

למעלה