דיון:זה קרה גם לכם?

djdubon

New member
חח פאק זה פשוט אני

בעיקר בגלל זה אני עושה ריצות בלילה (ספק אם תמצאו מכונית על הכבישים של העיר שלי אחרי 8 בערב, שלא לדבר על אנשים). חחח פעם אחת מישהי מהכתה שלי עושה לי "ראיתי אותך רץ אתמול, אבל זה היה יותר סוג של ריקוד כזה עם הידיים...זה סוג מסויים של אירובי לאימון הידיים או משהו?"

dudester

New member
עוד משהו מוזר....

נכון שאתם מתופפים עם הידיים, ה"סנר" תמיד נשמע משמעותית יותר טוב שעושים אותו ביד שמאל? כאילו ביד ימין הbackbeat יוצאת פחות טוב שמנגנים עם הכפות ידיים? קטע מטורף זה, כאילו מההרגל.

fireworks272

New member
חחח נכון!

ולפעמים קשה לי להכיר בעובדה שלאחרים ששומעים אותי מתופף עם הידיים "סנר" ביד ימין או שמאל נשמע אותו הדבר מבחינתם.....

singlestroke

New member
כלכך !

מה גם (ואני מקווה שזה לא רק אני אידיוט), כשאני יענו "מאלתר" עם הידיים על הברך או על איזה שולחן או משהו, וכמובן הכל עובד (נאמר מעברים של 2 יד 2 רגל - פורטנוי סטייל כזה), זה תמיד יישמע לי כמו סט מדהים. כאילו הבס פאנצ'י ועמוק כזה... מלא, התמתמים בדיוק בכיוון שאני אוהב, סנר מטורף.. ואז שאתה חוזר למציאות אתה קולט שזה ה"טק" של הברך |: אבל זה כזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףף

soad26

New member
אני לא היחיד!!! איזה הקלה

כמה שזה מביך שבאמצע מסעדה או כל מקום אומרים לך"אתה יכול להפסיק לדפוק על השולחן???" ואתה מרגיש מה זה מפגר (אבל באותו זמן חושב לעצמך "אני מתופף ,לא דופק,יא זונה!"), זה עדיין עוזר לדעת שאני לא היחיד... :)

למעלה