דיון:זה קרה גם לכם?

דיון:זה קרה גם לכם?

אני מנגן תופים כבר חצי שנה שזה לא הרבה זמן אבל יש לי שאלה אליכם מאז שהתחלתי לתופף אני מתופף גם עם הידיים שלי על כל דבר על השולחנות בכיתה על הספות בבית על המיטה שלי על הרגליים שלי על הבטן שלי כמעט על כל דבר אפשרי וכמובן גם על התופים רציתי לדעת אם זה קרה גם לכם..... מי שכן תסבירו על מה אתם מתופפים חוץ מהתופים כמובן

מיוחד4

New member
תמיד

זה קורה ויקרה לכל אחד. אל תשכח להגיד לכולם שאתה יכול להפסיק מתי שאתה רוצה כשהייתי חייל ישבתי באיזה חור באבט"ש עם סט מאולתר מקופסאות שימורים, בקבוק זכוכית ומחבת. בשאר הזמן אני מתאמן על כל דבר שמוציא לי צלילים מעניינים.

my guide

New member
על כלדבר אפשרי

עם הידיים, אצבעות, עפרונות, עטים, הכול בכל מקום כמעט[ שנים שנים זה לא עובר זה רק מתגבר כל פעם שאני לומד משהו חדש אני ממשיך לתרגל אותו גם מחוץ לבית. אפילו על הקטנוע בנסיעה

omri drum it

New member
קורה לי הרבה וכבר העיפו אותי מהכיתה

איזה חמישים פעם... אני כל מקום שאני יושב בה אני מתחיל לתופף אנשים נידו אותי כבר תופים והיפראקטיביות לא הולכים טוב ביחד..

GhostDrummer

New member
איזה מן ציצי חלול יש לחברה שלך?

GhostDrummer

New member
זה יקרה לכל מי שיתחיל לתופף נראה לי

אני כבר 6 שנים (או 5 שנים?) מתופף ואי לא מפסיק לתופף רודימנטים, טריולות ביד אחת שמיניות ביד שניה, כל מיני שטיקים כאלו. אני אפילו מתופף עם השיניים.

hbk socks

New member
חחח גם אני

תיפוף עם השיניים זה הכי שולט! =P נראה לי הקמתי אותן עם השנים חח..

עם השיניים זה חזק

במוח זה נשמע כאילו יש לך בפה את הסט המושלם. למישהו יצא לתופף על משהו תוך כדי מצוות פרו ורבו? חח

drums123

New member
ענק! תמיד יש לך סט מדויק להפליא

במרווחי הגובה בין הטמטמים הסנר עמוק וחודר וכמובן שפשוט יש מהירות מדהימה בחלק מהמקרים. תיפוף שיניים זה חזק ביותר ודי יצירתי.

dudester

New member
....

לא נדבר על פרו ורבו כי זה די ילדותי, אבל שהייתי רואה סרטים עם חברה שלי הייתי תמיד נוקש בקטנה עם האנדרים של הסרט, עם הידיים או עם הרגליים, והיא הייתה צוחקת עלי שאני היפר. מה לעשות, אני חולה על מוזיקה של סרטים.

nirbenzion

New member
אצלי זה הפוך

מאז שאני ילד תופפתי עם האצבעות על כל דבר שזז. אבל לקח לי 30 שנה לרכוש מערכת תופים... הסאונד הכי מגניב שיוצא לי זה תיפוף על הגוף במקלחת. ולמי שהזכיר ציצים , שאני מתקלח עם החברה ,הישבנים שלה מוציאים אחלה סאונד של הבייס דראם. נסו ותיהנו

dudester

New member
../images/Emo45.gif על הגוף במקלחת יש אחלה ריוורב

אני לא מהמזמרים במקלחת אבל בהחלט מהמקישים.

singlestroke

New member
יודעים מה הכי זין ?

בזמן האחרון אני מתאמן, ריצות וכל החרטה הזה (צבא coming up). בכל מקרה, אני עושה ריצות עם מוזיקה, כי זה כיף. עכשיו... יש קטעים שממש מדליקים אותי, In Flames, Lamb of God, ואפילו כמה של Incubus. יענו ממריץ בקטנה כזה, נותן לך סוג של פוש מוזר כזה. עכשיו, 3 דברים. היותי מתופף מכור, אני תמיד אבל תמיד מזיז את הידיים כשאני רץ (כשיש מעבר או משהו) ונראה כמו אידיוט. עוד דבר, יש את הקטע שנוקשים בשיניים לפי הביט ? שהולכים לפי הביט ? המוזיקה גורמת לי לרוץ לפי הביט. וזה באסה לאללה כשאתה רץ למשמע Anna Molly של Incubus, ואז ישר אחרי זה מופעל לך Requiem של Lamb of God. :| אחרון, אני כמובן גם שומע את Sikth לאחרונה (המלצתי עליהם איפהשהו בדף), וההרכב הזה עושה את החלוקות הכי לא נורמליות בעולם. אז בטבעיות, עם מוזיקה כבדה באים ההאדבנגים. הזין הוא לעשות האדבנג ל4/4 ואז 15/8 או 12/1 או לא יודע מה (תהרגו אותי, לא הצלחתי לקלוט איזה משקלים יש שם, ומה שכתבתי - בצחוק
) תוך כדי ריצה.

תאחלססס

כל ריצה אני מתופף באוויר עם מוסיקה ואנשים מסתכלים עליי כמו איזה טמבל (די צודקים בנסיבות)

kfirshap

New member
גם כשאתה הולך ואתה שומע שיר טוב

אז אתה מנסה ללכת בקצב זה יותר קשה מלנגן בקצב D: חחחחח

למעלה