דיון - דאבלים

ווינגז

New member
דיון - דאבלים

גם EXP וגם Drop: בעד/נגד? יתרונות/חסרונות? מתי כן ומתי לא? שוקולד מריר או שוקולד חלב? [סתם, זה לא ממש קשור
] בקיצור, כל מה שיש לכם להגיד על דאבלים - לפה

../images/Emo45.gif אחד הדברים הכי טובים שיש

אתמול, בזכות הכרטיסי דאבל שקיבלנו שבוע שעבר, העליתי 35% בשעה
זה היה פשוט מעולה
אז עכשיו אני עומדת על 40% ואם אמצא היום עוד שעה לשחק אוכל להיות על כמעט 80% זה פשוט מעולה
הבעיה, שכשיש דאבל בכל מייפל, כלומר, כמו שעשו בשבת, שעתיים של דאבל, אז בשעתיים האלה המשחק מאוד עמוס ומלא לאגים בד"כ אז זה די לא נוח, שלא לדבר שממש ממש קשה לתפוס מפה להתאמן בזמן הזה, וגם אם תופסים מראש תמיד יגיעו איזה KS מעצבן או אפילו כמה וזה ממש גורע מההנאה
לגבי המתי, זה תמיד מבאס, כי זה כמעט תמיד בשעות מאוחרות של הלילה שאני לא יכולה לשחק, או בבוקר כשאני בעבודה
ודרך אגב, אני לא אוהבת
מריר
גם לא
לבן
רק
חלב בשבילי

רק גורמים לי לכעוס ולהתאכזב

כי אין מצב שאני אוכל לשחק בין 12 בלילה ל 3 בבוקר.
אני עובדת במשרה מלאה וגם אמא לילדות. קמה ב 6 בבוקר לעבודה כל יום. בדרגה שלי היה מאד יכול לעזור לי לשחק 3 שעות על ניסיון כפול. פעם.... האיונטים האלה היו בשעות נורמליות כמו 9-10 בערב.

deisy

New member
האמת, הפעם הם שיחקו אותה

עם כרטיסי הדבל שהם נתנו (השישיה שיושבת ביוז..), זה נוח הרבה יותר מלעשות דבל אקספי בשמנים מסויימים שמחייבים את כל העולם להיות יחד און ליין, וזה בד"כ בשעות של ארה"ב שאני ישנה... הפעם, אפשר לנצל אותם בזמני הפנוי! (אם אצליח למצוא כזה
) לגבי האיוונטים בלילות? אני כבר לא מתאכזבת בכלל, פשוט לא מתיחסת כי ברור לי שאין סיכוי שבעולם שאצליח להנות מהם!,

ווינגז

New member
הבהרה-

אני מדברת גם על הכרטיסים שקונים ב-CS, גם על הדאבלים שאפשר לקבל בשימוש נקודות מהמשפחה וגם, כמובן, על Events/הכרטיסים שקיבלנו לאחרונה.

לבנדר א

New member
אני קצת חלוקה בדעתי...

מצד אחד, יאי, המון EXP. מצד שני אני מרגישה שיש יותר מדי הסתמכות על הדאבלים כרגע, במיוחד כשכל שחקן יכול לעשות מלא לעצמו מתי שבא לו. זה כאילו הדאבלים הם כבר לא דאבלים, אלא המצב הרגיל, או לפחות קרוב לכך. אני זוכרת שנהניתי מהתקופות של הדאבלים הגלובאליים, בשעות שנקסון קבעו. זה כן היה לא נוח לפעמים, אבל היה כיף לסנכרן את עצמך עם עוד מלא שחקנים ואז לכמה שעות המשחק נהיה יותר אינטנסיבי. אבל זה היה ממש מציק כשהיה דאבל קצר וכולם נלחמו אחד בשני על מקומות אימון וכזה... לא יכולה להחליט.

P o o f i

New member
תחשבי על זה שיש אנשים שמקבלים 3% בשעה

עם דאבל. ברור שיש יותר מידי הסתמכות על הדאבלים, ותמיד תהיה כזאת אלא אם נקסון יבטלו את זה. אף אחד באמת לא היה רוצה לבזבז שעות וימים על כמה אחוזים.

בכללי לא אוהבת

כי לרוב זה איוונטים שנגמרים במלחמה על מפה וכעס.כרטיסים בקאש גם מעצבן כי אישית אם יש קאש אנצל על משו יותר יעיל, אבל שיחקו אותה עם השישיה ממש נהנתי בשישי איתם.

למעלה