דיון : אביב הבן אדם .

ידעתי שזה יקרה...

רצית לעורר ויכוח פוליטי בגלל זה העלת את הנושא? אביב עשה את הצעד הזה הוא חשב שהוא נכון וגם יש לו בעיות רפואיות ..למה אתה צריך להיות כ" ביקורתי הנושא הזה כ"כ נדוש יש עליו כבר חוק התישבנות בשביל מה צריך לעורר ויכוח בפורום על החלטה של אביב אם לשרת או לא שהייתה כבר לפני 10 שנים? חלאס נגמר.. אתה תישאר בעמדה שלך שצה"ל הוא צבא הירואי מוסרי צודק שמגן עלייך ואני וסיוון נשאר בשלנו שאין מלחמות צודקות ונסיים בציטוט: "פרופיל 97 בפנים הרבה פחות במפקד אמר לירות בתוך מדים מצדיע נלחם על השפיות צבא ההגנה למות"

אתם מוכנם בבקשה לסגור את השרשור?

תודה!!!!!!!!! חאלס להידחף לחיים של אביב!!!!!!!!!!!!!! תראו למה הפכתם את השרשור הזה! אביב לא התגייס מסיבות אלו או אחרות! אז זאת בעיה שלו!!!!!!!!!!!!! ש=ל=ו! בלבד!!!!!!!!!!! אם המעריצים שלו אוהבים אותו למרות זה וגם את השירים שלו! אז זה הכי חשוב! חאלס כבר!!!!!!!!!!! אני מתעצבנת בגלל זה ידרדר כבר! אתם הפכתם את השרשור לפוליטיקה! במקום להתעסק באביב בלבד! ולא בקטע של הפוליטיקה! ותקלטו כבר: החיים של אביב הם של אביב בלבד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוקיי???????? יופי! עכשיו תעברו נושא! ארגגגגגגגגגגגגגגג אני שונאת שנדחפים לחיים הפרטיים של מפורסמים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בלעעעעעעע זה מטריף אותי! אביב לא התגייס אז יופי לו! שלא התגייס! מסיבות אלו או אחרות! אני אמרתי את הדעה שלי! ואני ממש אבל ממש לא מצטערת אם זה פגע במישהו! זה מה שאני חושבת וזהו!

יוליטה

New member
אוקי...

ישראל היא מדינה קטנה, הצבא שלנו הוא צבא חזק. הוא חזק גם מפני שמתחזקים אותו כמו שצריך אבל גם מפני שיש לנו חיילים. יש לנו חיילים משום שיש חובה להתגייס. החובה הזאת היא חובה לאומית- על כל אחד לשרת בצבא ולשרת את המדינה שלו. אביב גפן לא הלך לצבא בגלל בעיות רפואיות אבל הוא הפך את זה לדרך חיים- פציפיזם. אני בספק שאם לא היו לו בעיות רפואיות הוא היה נהפך לפציפיסט. אני אישית מאוד לא דוגלת עיקרון הפציפיזם: יורים עלינו- אז מה? נזרוק עליהם פרחים?! אז אביב גפן החליט לעשות בלאגן תקשורתי בכל הנוגע לצבא, ובגלל זה חלק קוראים לו משתמט. "צבא הגנה למות..." לא. אני ממש לא מסכימה עם המשפט הזה. בזכות צבא ההגנה שלנו אנחנו יושבים פה היום, כל אחת בביתו, אם זה במרכז, בצפון או בדרום, וכותבים בפורום הזה. אם לא היה צבא כבר ממזמן לא הייתה ישראל, ואני מזכירה לכם השבסיס של הצבה הוא ההגנה, שנלחמו על המדינה הזאת מול האויב בהריטי. בעוד כמה שנים אני אלך לשרת בצבא- ואני אהיה גאה לעשות כן! ואם לא יקבלו אותי מאילו סיבות שהן, אני אתנדב, אני לא אקטין ראש ואני קוראת לכולכם לא להקטין ראש כי אפשר להגיד ש"הצבא אמר לי משוחרר" ואפשר להתנדב. אביב גפן יכל להתנדב. בתור זמר- הוא יכל לעשות הופעות לחיילים בשטחים וכדומה... אבל זאת כבר בעייה שלו. ובנתיים הוא יכל לשירים כמה שירים שהוא רוצה על הצבא אבל בזכות הצבא הזה הוא יכל לחיות פה.

תגידי זה נראה פורום די לכיבוש?

לא קראת את ההודעות הויכוח הזה הסתיים אביב גפן לא שירת בצב אגם אני לא מתכוונת לשרת ואת תשרתי יופי!

זיגוטה

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

זהו אחרי ההודעה הזו אפ אפ אפ אפ אפ אפ אחד לא רושמ יותר הודעה! חעלססססססס הבנו טוב דייייי!!!!!!!!!!!!!!

או.קי עכשיו ממש הגזמת

מזה הוא לא בן אדם טוב? פגשת אותו? דיברת איתו? את יודעת משהו עליו בכלל? את מודדת אם בן אדם טוב או לא? לפי השירות הבצאי שלו..? אם הוא היה משרת בצבא ויורה בילדים פלסטיאנים הוא היה טלית שכולה תכלת? איזה בולשיט ואביב סתם שתדעי דווקא אחד האנשים היותר מדהימים שאני מכירה..האומץ שיש לו לצאת מול הממסד ..לצעוק כמה שהחיים האלה מסריחים.. אבל עזבי אני לא אבזבז את זמני להסביר לך

יוליטה

New member
אל תתנפלו עליה ...

או עליי.. מדינה חופשית ברוך השם ומותר לכל אחד להביע את דעתו. אל תוציאו את דברי מהקשרם כל מה שאמרתי זה שאם יורים עלינו אנחנו לא יכולים לזרוק עליהם פרחים. אנחנו גם לא יכולים לצפות להשפיל את הפלסטינאים (כמו למשל מצבע חומה ומגן) ואז לצפות לשלום כי אי אפשר להשפיךל עם, ועוד עם שהכבוד אצלו זה בא לפני החיים, ולצפות לשלום. אבל זאת לא הנקודה. זה לא משנה אם הוא שירת בצבא או לא, אני מצטערת אני קראתי רק את ההודעות הראשונות .. אם הייתי קוראת עד הסוף לא הייתי משאירה תהודעה... אבל ככה אני חושבת, שבכות צה"ל אנחנו פה, חייבים להגן על עצמינו אבל לא בכל מחיר. עזהו זה מאוד מסובך והרגשות מאוד מעורבים. אני לא יודעת לומר אם אביב הוא בן אדם טוב או לא, כל מה שאני יכולה לומר לך עליו זה שהוא יוצר מדהים, כשרוני ושאני חולה על כל השירים שלו, אבל מה לעשות- הוא מקטין ראש. וחבל. לילה טוב לכולכם!! שלכם- יוליטה

זיגוטה

New member
זה רק אני שאתמ מזלזלימ בי?!...../images/Emo4.gif

אנישמ חאלס עמ השרשור הזה אוקי הבנו את הדעות שלכמ אבל די מזה כל הביקורת הזו על אביב אה?!... לאבייב היו בעיות בריאותיות וכמו שמישהו אמר פה הוא לא הראשונ שלא התגייס בגלל הסיבה הזו... למה אתמ מתנפלימ עליו?!.. זה ה=ח=י=י=מ ש-ל-ו... אני לא אומרת שאסור להביע את הדעות!חס וכרפס אבל די אחימ אחיות אתמ קצת הגזמתמ עכשיו אולי עכשיו כולמ יסכימו שאפ אחד לא רושמ יותר הודעות לשרשרת הזו?!..אה?! אני חושבת שזה רעיונ מצויינננ
אז אני מקווה שכולמ מסכימימ איתי...

למעלה