דיון : אביב הבן אדם .

Booda

New member
דיון : אביב הבן אדם .

אביב , כמה שהוא זמר טוב ו.. אולי אפילו בן אדם טוב , אבל עדיין הוא משתמט .. מה חברי הפורום חושבים על כך ??

תשובה תשובה תשובה

>אגב מאיה הכי הכי הכי כוסית בארץ הזו!!!!!.< בלעעעע חחח מאיה זו חברה שלי *דוחפת אותה מהמחשב* טוף אז ככה אנחנו שתינו גם פצפיסטיות (למאיה אין כוח לצבא בעצם..חחח סתם) אז אביב הוא בכלל לא משתמט וזהו בלעע

KoKolita

New member
לא מסכימה! לא מסכימה!

דבר ראשון - אביב לא משתמט!!!! הוא שוחרר מהצבא בגלל בעיות רפואיות... דבר שני - השירים שלו. אני מסכימה עם כל מילה.. נראה לי שגם אלמוגי... :) אבל אנחנו עוד יכולים לפתוח דיון שלם על זה... רק בבקשה אל תשתמש במושג "משתמט"... טוף? אוהבת, סיוון

לפי דעתי....

בי הוא זמר מדהים והשירים שלו משקפים את האישיות אז כן הוא גם בנאדם מדהים!!!!!1 ולפי דעתי צבא זה חרא ואם בנאדם לא רוצה להיות בצבא מסיבות כאלה ואחרות אז הואלא צריך להיות.... וחוץ מזה אביב באמת השתחרר בגלל בעיות גופניות.....

Booda

New member
תגובה .

א. האם הוא כתב את כל השירים שלו בעצמו ?? (אני לא יודע אני שואל). ב. "צבא זה חרא" - תגידי איפה את חיה ???! בלי צבא אין לנו מדינה ולא אני ולא את יכולים לחיות כאן ! קאפיש ? "ואם בן-אדם לא רוצה להיות בצבא מסיבות כאלה ואחרות אז הוא לא צריך להיות.." - אז מי כן יהיה בצבא ?? רוב המתגייסים מתגייסים כי השירות הוא שירות חובה והם חייבים ללכת. אז זה לא עניין של רצון לשרת אלא חובה ! ואם אני לא טועה היה איתו עוד איזשהו קטע שהוא לא הסכים להופיע בחינם בפני מילואימניקים (תקנו אותי אם אני טועה).

yellow cheese

New member
צבא זה הדבר הכי חשוב במדינה ../images/Emo26.gif

לפחות בימים טרופים אלו, ימים בהם העם היהודי נלחם על קיומו... נלחם בשטחים, ימים בהם הצבא הכי חזק נלחם בידיו, בגופו ובבשרו על הישארותנו כאן כמדינה אחת וכעם אחד.. פעם חייתי בדעה שצבא זה מיותר.. אבל עכשיו??? כשאני רואה את כל החיילים המסכנים האלו שפועלים בגופם ובבשרם כדי להגן על מדינתנו??? הצבא זה הדבר הכי חשוב בעולם
----- ואביב אכן לא נקרא "משתמט" כל עוד הוא שוחרר בגין בעיות רפואיות.. אם ראית/ לא את העטיפה של הדיסק "חלולים" שם ניתן לראות את כל הפלטינות של אביב ואת כל הבעיות הרפואיות שיש לו בעיניי הרנטגן.. מוצג שם צילום רנטגן וניכר שלאביב ישנן המוןןן בעיות רפואיות...
אל תקבע/י דבר לפני שאת/ה מברר/ת...

yellow cheese

New member
החרדים נקראים משתמטים... ../images/Emo14.gif

הם אלו שמבטלים את הצבא בשביל הדת...כביכול...
הם אלו שאומרים שהם נלחמים ב"צבא האל" .. יהה רייט.. בצבא האל לא נהרגים, בצבא האל לא מגנים על המדינה, בצבא האל לא מנסים ליישב את המלחמה עם מנהיגי העולם... בצבא האל??? זהו לא צבא... זוהי דרך להשתמטות..

זיגוטה

New member
צודקימ....

אני גמ לא מסכימה על איכ שאביב חושב על צבא... אבל תשמעו זכותו... אבל בכל זאת צבא במיוחד בימימ אילו ממש ממש חשוב! ואני בטוחה שרוב האנשימ רוצימ להתגייס! מתוכ רצונ לעזור למדינה ולעמ!!.. אבל אני לא רוצה להתחיל להגיד מה אני חושבת על אנשימ שלא מתגייסימ !... ולהזכירכמ אבב הוא גמ זה שהשפיע על כל מיני ילדימ לרשומ צב"א---->צבא ההגנה למוות!... אבל זהו רק רציתי להזכיר ואני אישית מעדיפה לא להגיב על האנשימ האלה שלא מתגייסימ...ובלה בלה בלה ...

אני גם חושבת ככה...

אביב לא משתמט!!!!!!!!!!! זה שיש לו בעיות רפואיות ובגלל זה הוא קיבל שחרור מהצבא,מגיוס לא אומר שהוא משתמט! תעשו טובה! ובאמת זה נכון בעטיפה של הדיסק חלולים רואים את הפלטינות שיש לו בגב. וזהו..... אין לי עוד מה להגיד... מילא אם לאביב לא היו בעיות רפואיות..... אבל יש לו! אז מה הביג דיל פה? זה כמו שתכריחו בנאדם שיש לו הפרעות אכילה(סתם דוגמא...... אל תקחו ברצינות) להתגייס לצה"ל..... אז תעשו טובה ודי להתעסק בעובדה שאביב גפן לא התגייס..... אם הייתה לכם באמת סיבה לדבר על זה..... אז הייתי מבינה... אבל אין לכם! אז חאלס! אולי הדעות שלו שונות ומשונות לגבי הצבא.... אבל זה לא הנושא... וזה לא אמור לעניין אותכם! אלא החיים הפרטיים של אביב! אז די!

זיגוטה

New member
דבר ראשונ...

אינ מה להתעצבנ....אחותי... זה פשוט נושא שמי שהעלה אותו הציק לו אז מותר לו לדבר על זה.... לא צריכ להתעצבננ... לכל אחד מותר להגיד מה הוא חושב... ואמ הוא חושב שזה לא בסדר ווהוא רוצה להגיד את זה הוא יכול.. זה לא שהוא אומר לאביב מה לעשות ומה לחשוב הוא רק אומר מה הא חושב...

אני הבנתי את זה... לא התעצבנתי

פשוט רציתי להסביר לכם את הדעה שלי :) שבת שלום שיהיה לכן

אני לא מבינה מה הרצון הזה למצוא

הוכחות כדי לרדת על אביב! החיים הפרטיים זה החייפ הפרטיים שלא אביב! לאף אחד אין זכות להתערב בהם! כולל התקשורת! אני לא מתעצבנת..... אני פשוט לא מבינה את זה...

אנשים..תראו..

קודם כל הדיון הזה מיותר החיים של אביב זה ענינו האישי לא צריך לפתוח על זה דיון אם אביב משתמט או לא..אניה בעתי את דעתי..ושירלי אני לא חושבת שצבא מגן על המדינה זה בולשיט להפך הוא רק מתסיס הוא מפתח מיתוס של ע"י אלימות נפתור את כל הבעיות שלנו ולא ככה פותרים סכסוכים ועובדה שכל הסכסוכים נפתרו ע"י משא ומתן..ואגב לאביב הייתה בעייה בגב שמנעה ממנו להתגייס אבל לכולנו ברור שהוא פצפיסט אני אישית מאוד מכבדת את זה..אבל למה זה נושא לדיון?

צודקת גלי! אני איתך!../images/Emo45.gif

תעשו טובה..... תסגרו את השרשור הזה! אין שום שנידחף לחיים הפרטיים של אביב!

אממ מצטערת..שאני כותבת

אבל הכי חשוב פה לא אמרתמ.. אביב קבע הסכמ עמ הצבא שבתור מילואימ הוא עושה הופעות חינמ לחילימ או אנא ערפ משו כזה

צודק נו...

אז הוא גאון ואני מתה על השירים שלו אבל הוא באמת משתמט... ונכון שבהתחלה זה היה בגלל בעיות רפואיות אבל אח"כ הציעו לו תפקיד שהוא היה יכול לעשות ולא רצה. נו מה לעשות על המוזיקה זה לא משפיע...

KoKolita

New member
לדעתי זה ממש מגעיל...

לקבוע "אביב- הבן אדם" לפי האם הוא שירת בצבא או לא.... ככה לא קובעים את ערך האדם! ושירלי וכל האחרים שחושבים שצבא זה הדבר הכי חשוב בעולם - אני איתך גלי! אין מלחמה צודקת. אתם באמת לא רוצים שאני ייכנס לדיעות פוליטיות וכאלה.. אבל בכל-זאת משפט - בדרכים של דיבורים ולא במלחמה היינו יכולים להשיג הרבה יותר. זכותם של האנשים שמבחינה מצפונית לא רוצים להתגייס או לא רוצים לשרת בצבא הכיבוש.... לדעתי זה לא מוסרי להכריח אנשים (כמו אביב), שהמוסר חשוב להם ולא מסוגלים להקשיב למפקד שאומר להם "תראו באדם הזה" - פשוט לקחת את הרובה ולירות בו.. סיוון מוחה נגד החינוך המיליטאריסטי!!

Booda

New member
ככה חינכו אותך בבית ??

"בצבא הכיבוש" ?? זה הצבא שמגן עליך את צריכה להתבייש בעצמך.

למעלה