דיוןןן

Vintage Queen

New member
דיוןןן../images/Emo124.gif

אז מה אם הוא כבר היהה...
ריפוד תאיםם
טוב עם מה אתם מרפדים תתא של הסוסים שלכם?! איזה ריפוד אתם הכי אוהבים / מעדיפים? ולמה?

Vintage Queen

New member
טוב הממ ../images/Emo171.gif../images/Emo181.gif

אצלינו מרפדים תתאים של הסוסים עם נסורת (חוץ משני תאים שמרפדים עם קש..) בחיים לא ריפדתי עם משהו אחר.. כי בחוות הקודמות פשוט לא שמו ריפוד פפ או שהיה פשוט חול וזה היה ממש לא נחמד... נמנמנמ

אמממממ תשובה.....

אני מעדיף לרפד אם נסורת ולא אם קש כי יותר קל לעשות תא של נסורת וזה גם יותר איכותי ביגלל שהנסורת סופגת את הפיפי וקש לא!!

Vintage Queen

New member
לא, הוא שירשר לתגובה שלי

לדיון ולא להודעת דיון שאליה הוא התכוון להגיב (זאתי עם השאלות)

wildrider

New member
כן אבל נראה לי שהוא חכם יותר ממה

שהוא נראה לך והוא משרשר ככה בכוונה כי את באופן עקיף התלוננת על זה שלא שמו מצע בחווה הקודמת והוא בתור רוכב בחווה הקודמת הבהיר באופן עקיף כי שמים מצע הוא הבהיר זאת בכך שהוא אמר את תשובתו לדיון... תחשבי על זה סתיו...

Vintage Queen

New member
לא אתה טועה

כי א. לא דיברתי על אורוות הקיסר (שם בחיים לא שמו חול) ו ב. הוא לא התיחס בתשובה שלו בשו חלק אלי...

../images/Emo97.gifברמת העקרון קש...

והרבה ממנו
בשבוע שעבר [?] שמו חול כדי שהתאים יהיו יבשים יותר או משו, אבל אפולו כל הזמן הולך בתא אז הכל מעורבב כזה
אבל ברמת העקרון קש...וגם כל החציר שעף מהבלה לשביל והכל
כי לא תמיד יש לי זמן ללכת להביא קש וכו'

../images/Emo97.gifאבל מעדיפה נסורת../images/Emo3.gif

כי זה יותר קל לניקוי, יותר נעים והתא בכלל נראה אסתטי יותר
אבל אם מקפידים לנקות טוב את התא ומרפדים עם המון קש זה בכלל אבל בכלל לא נוראי
זה כזה נחמד לראות את אפולו מוצף בקש מכל הכיוונים
והוא גם מנשנש את זה קצת

PinkHorse

New member
אני אוהבת את הריח של הנסורת../images/Emo99.gif

אבל זה גורם לי להתעטש

Unreachable

New member
פףף..

גם במשמר העמק וגםאצלנו בקיבוץ מרפדים עם קש.... זה נראה מפנק כזה בעיקר בהתחלה....כאילו מיד אחרי שמוסיפים קש חוץ מזה שבאמת אפשר לנשנש את זה קצת אז זה מעסיק את הסוס הממ...לודעת הסוסים נראים מרוצים.

fliperit

New member
עונה....

התא של פליפ מרופד כרגע בחול...אבל הריפוד המועדף עלי הוא נסורת...והואלכים להחליף לו את הריפוד. למה נסורת? הכי קל לנקות, הסוסים לא אוכלים את זה (אלא במצבים של רעב קיצוני..), זול, לא כבד. חסרונת? יש סוסים שבעונות מסוימות זה גורם להם לשיעול.

מעדיפה נסורת אבל..

יש לי קש.. אני אחליף את זה כנראה לנסורת אבל בינתיים יש לי קש.. וזה די חרא כי לשופי יש עיכול קיבה מהיר כנראה כי הוא כל הזמן מחרבן
התא שלו נראה תמיד נורא

Elo0oSha

New member
אישית אני מעדיפה...

...להשתמש בנסורת, כי זה הרבה יותר נוח, וקל לנקות את זה מאשר עם קש כי זה יותר קשה ומסובך. ונוסרת הרבה יותר סופגת. אבל אצלנו משתמשים בקששש!

kfirba

New member
טוב כל מי שמרפד בקש ומעדיף נסורת

יכול לקנות ממני!!!!!!!! מי שרוצה לקנות נסורת עליייייייייייי!!!!!!!!!

למעלה