דיוןןןן!!

דיוןןןן!!

סוס דורש חחח סתםם סוסה דורשתת!! ובכןן בעקבות דואלה הכוסית שדורשת רציתי לדעת כמה זמן סוסה דורשת? מה ההפרשים בממוצע? ובעקרון מה הבעיות שנוצרות לרוכבים ברכיבה?? (אם נוצרות בכלל) ותרחיבו

snow snow

New member
אני יכולה לענות לך השאלה השלישית חח

בעקבות סנואי חחחח
כל כךך מתגעגעתתת ד"א היא נמכרה לחוות אמיר=]] אמממ בקיצור אם סנוא הייתה דורשת אז זה התנהגותת טפוקה חחחח למרות שהיא תמיד טפוקה קטנה שלייי סתתם סתםם אממ היא תמיד יותר ספוקי ומעצבנת והיא עולה על שתיים הרבה פעמים ועושה באקינגים ולא נותנת כמעט לעבוד איתה...~זה נוסח בהווה אז זה עבר חחחח!~ וסתיו נראה לי יכולה לספר הרבה על ההתנהגות של סוסה דורשת מכל הסיפורים על מיסי חחחח

אני מחות אמיר

איך היא נראת? כי אני כבר לא מצליחה לעקוב אחרי כל הסוסים שעוברים אצלנו בחווה
עד כמה שראיתי יש 2 סוסות חדשות-אחת חומה ואחת לבנה שכבר היתה אצלנו וחזרה.. מי זו?

אה ובקשר לסנואי...

כשאני רכבתי עלייה והיא דרשה אז היא באמת עלתה לי כל הזמן על שתיים ב-90 מעלות.... היא גם התהפכה איתי פעם אחת אבל זה לא משנה, הפואנטה היא שגם כשהיא דרשה היא התחילה לדפוק ברקסים אבל רק שהיא דרשה...

כמו שמחזור אצל בנות

משפיע על כל אחת בצורה אחרת, ככה אצל סוסות יש סוסות שאת לא מרגישה בכלל שהןם דורשות ויש סוסות שזה נוראיי לרכב עליהן בתקופה הזאתי.. כמו מוסמוס... היא נהיית בלוק ולשבת לה על הגב בקאנטר זה כמו לשבת על סלע.. חוצמיזה שהיא לא מאמינה בלהרים תרגליים האחרויות בזמן שהיא דורשת ואם נגיד יש מכשול, רק הסיכויים שהיא תרים ר-ק תקידמיות והאחרויות סתם יגררון להן מאחורה ויגררו איתן תמכשול... מיסי דורשת בערך פעם בחודש / חודשיים (לעיתים רחוקות) אבל אני חושבת שזה גם תלוי בסוסה... יש סוסות שדורשות גם פעם בחצי שנה

fliperit

New member
בעיות שנוצרות ברכיבה?

לי אף פעם לא הפריע לרכב על סוסה דורשת...וגם לא הפריע לי שרכבתי על זכר ולידו נקבה דורשת.. בעיני, אם הסוסים מספיק מחונכים הם יקשיבו ב100% גם בזמן דרישה.

זה לא קטע של הקשבה

לפעמים סוסות דורשות תפוסות בגב/בעגן בגלל שהן דורשות... ואז לא נוח להן לעבוד

למעלה