דיווח קניה

דיווח קניה

הייתי היום ב- H&O בגן שמואל עם חברה, במטרה לקנות לה בגד ים. אני צריכה בגד ים גם בעצמי, אבל למען האמת לא חשבתי שיהיה שם במידות שלי. להפתעתי, כשהגענו לשם, ראיתי שיש דווקא מבחר יפה של בגדי ים במידות הביניים 42-48.יש גם מעל זה, אבל רוב הבגדי ים במידות מעל 48 נוטים להיות שחורים ופחות עליזים. מה שעוד מצא חן בעיני זה שהמידות מאוד נדיבות - אני בחנויות רגילות בד"כ מידה 48-50, אבל מבגדי הים מידה 46 ישבה עלי מצויין, ככה שהגזרות רחבות יחסית. קניתי בסוף בגד יש בצבעי אדום - סגול, מאוד צבעוני ושמח. אני חושבת שזה הבגד ים הראשון שיש לי שהוא לא שחור מאז גיל 12

madam pompadour

New member
בגד ים סגול ../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אוחחחחחחחחחחחחחח נשמע מדהים....
חדשי

lee_1

New member
../images/Emo45.gifתתחדשי, הבגד ים שלי בצבע...

ורוד-אדום עם פרחים..(פירסמתי פעם תמונות שלו כאן, תכף אני אלך לחפש) הוא משנה שעברה היום הייתי בחנות של מגה ספורט שקניתי אותו ולא היה את הדוגמא שלו בשלם אלא רק מכנסיים וחזייה מידה 48 וגם עוד דוגמא נחמדה אבל תחתונים וגופיה , גם הגיע עד מידה 48

madam pompadour

New member
חנטרישית...../images/Emo88.gif

אם כבר תמונות,אז לפחות איתך בבגד הים .... ד"א, נהניתי מאוד ומחכה לביקורך הקרב ובא ב"עיר הקודש": המכה של הערסים, הותיקן של הז'ונות והר הבית של הסרסורים (שאלוהים ייקח אותם
) חדשי

lee_1

New member
היתה לי אחת והיא נמחקה במהירות שיא

נהנתי מאוד מאוד מאוד
שבוע הבא אני כנראה שם שוב אבל מאוד לא סגור כי אני מאוד מאוד חולה
אם אני אגיע, אני אהיה איתך בקשר

madam pompadour

New member
../images/Emo25.gif החלמה מהירה...../images/Emo24.gif

ואולי נקפוץ לחוף הים (הפעם על אמת)..מה דעתך?!

DREAM111

New member
לי ממש אהבת

יאללה עוד תמונות ככה. נחמד לראות גם את הדברים שיש לכל אחת.

hagith1

New member
ראשית תתחדשי על הקניה ושנית,

יש גם ביקיני במידות גדולות? ובכלל, מה טווח המחירים?

מצטערת, אבל ממש לא שמתי לב

לגבי ביקיני במידות גדולות... פשוט לא הסתכלתי בכלל על האזור הזה. אם אני אהיה שם שוב אני אבדוק, אבל סביר להניח שזה לא יקרה בקרוב. ולגבי מחיר - הבגד ים שקניתי עלה 278 ש"ח - מחיר לחברי מועדון. לא הכי זול בעולם, אבל אני חושבת שיחסית למחירי בגדי ים זה נחשב סביר. לפחות חברה שלי אמרה לי שגם למידות רגילות אלו בערך המחירים.

Agnetta

New member
תתחדשי ...אני יודעת שיש להם מגוון

מידות לבגדי ים והכל די רחב שם.

DREAM111

New member
האישה של רנואר תתחדשי

נחמד לשמוע שמצאת בגד ים ססגוני ושמח. תהני ממנו בימות הקיץ החמים.

למעלה