דיווחי קניות

להלה30

New member
דיווחי קניות

שלום לכולן, אני כותבת בפורום מעט מאד אבל קוראת קבועה. לפני שאני אתחיל עם הדיווחים רציתי לומר לכל חברות הפורום שאני מאד מאד נהנית לקרוא את הפורום ונהנית מהגישה שהיא מפרגנת וחברית. אני כותבת את זה בלי שום קשר לכל "המלחמות" בפורומים אחרים. זה משהו שחשבתי עליו כמה זמן מה ואני שמחה סוף סוף לכתוב אותו. אז גם כשאני בחזית וגם כשאני קוראת בשקט בשקט - אחלה פורום! ולעניינינו... אחרי בצורת ארוכה ארוכה (שנבעה ממעבר דירה וממחסור רציני בכסף) עשיתי סיבוב שופינג בבילו. בפעם הראשונה בחיי נכנסתי לעונות. עד עכשיו בכל הפעמים דילגתי עליה. לא יודעת למה, תמיד הבגדים לא נראו לי מחלון הראווה. אז ככה, קניתי שלושה זוגות מכנסיים שאני ממש מרוצה מהם! מכנסיים תמיד רחבים על במותניים וצרים עלי בפולקס ובעונות כל המכנסיים בול! שמחתי גם שיש להם מכנסיים בגיזרה גבוהה שמתאימה למישהי עם מבנה גוף כמו שלי. קניתי ג'ינס יפה יפה מתרחב ב- 150 ש"ח, ג'ינס במבצע 60 ש"ח ומכנסיים שחורים במבצע 50 ש"ח! כל הזוגות צעירים ואופנתיים! מה שהכי אהבתי זה את המוכרות שלא הציקו. כשהן ראו שאני צריכה עזרה הן ניגשו אלי וכשראו שאני צריכה זמן לחשוב עזבו אותי. עשיתי כרטיס מועדון (גם אותו ממש לא דחפו לי). אח"כ הלכתי למתאים לי והתאכזבתי. מלאי הבגדים שלהם התמלא ויש עכשיו בגדים בכל המידות, אבל נראה לי שאת העסקאות הכי טובות עושים במידות 5 ו- 6. במידה שלי (3) היו טוניקות וכמה זוגות מכנסיים בסגנון מבוגר. הייתי גם בנינה. קולקצית הקיץ שלהם ממש חמודה וצעירה (הפתיע אותי) אבל יקרה! בסוף חזרתי הביתה עם הזוגות שקניתי בעונות מאד מרוצה!!! מצטערת שזה כל כך ארוך. כנראה מסעות השופינג היו חסרים לי. יום טוב לכולן

ברוכה הבאה ! ../images/Emo140.gif

תתחדשי ותהני מהקנייה. המכנסיים בעונות נשמעים מאוד יפים וגם זולים לשם שינוי... שומעים המון דברים טובים על צומת בילו , חייבת לעשות שם ביקורון מתישהוא.

sigalit33

New member
ברוכה הבאה ותתחדשי ../images/Emo70.gif ../images/Emo77.gif

ויש גם שאלונת - מה טווח המידות אצל "נינה"? אף פעם לא חשבתי שיש שם מידות גדולות...

DREAM111

New member
היי להלה תתחדשי ויש לי שאלה לגבי

המכנסים שקנית בעונות המכנסים במחירים של המבצע המגניב הזה הם סטרץ או לא
אהבתי את הדיווח ובאמת כמישהי שהיא מידה 5-6 בחלק נהנתי מאוד במתאים לי אבל אני יכולה רק להאמין שבקרוב גם מידות קטנות יותר יהנו כיוון שלפני שלושה שבועות בערך זה היה רק למידה 6 עכשיו שמעתי שזה גם למידה 5 וזה טוב לי כי לא נצטרך להצר את המכנסים אז אולי בקרוב יהיה גם למידות הקטנות יותר. תתחדשי ותהני מהמכנסים.

להלה30

New member
המכנסיים מעונות

הג'ינס שעלה 150 ש"ח הוא סטרץ אבל שני הזוגות האחרים במבצע לא.

madam pompadour

New member
תתחדשי ../images/Emo140.gif ויש לי שאלה ../images/Emo35.gif

להלה ה הצהוב, האדום, הכחול או הירוק?!

למעלה