דיווחים מהשטח

• פותח הנושא TaL53
  • פורסם בתאריך
בטח!

אם לא היתה מתבצעת ההפיכה, כעבור מספר חודשים היו מתקיימות הבחירות הדמוקרטיות הבאות, בלי זעזועים ובלי מלחמות.

Astroo

New member
אכן, אין שום הצדקה

ורוסיה בתור מדינה פדרלית יורה לעצמה ברגל במעשה הזה.

אין צורך ב"הצדקה"

אחת ממטרות ההפיכה האלימה שביצע המערב נגד הנשיא הנבחר באוקראינה, היתה לקבל את האזור האסטרטגי קרים, עליו נלחם המערב מאות שנים.
אחרי ההפיכה הבנדראית האלימה, היה חשש ברור לגורלם של תושבי קרים, שבחלומם הרע ביותר לא ראו שליטה אלימה של כנופיות בנדראיות כמו אלו שהשתוללו במיידן.
ההתנתקות המהירה מהחונטה הבנדראית והחזרה לרוסיה הצילו את קרים מטבח דומה לזה שהתחולל באודסה ב-2 במאי, ומהפצצת אוכלוסיה האזרחית והתשתיות האזרחיות כמו שמתרחש יום-יום ולילה-לילה בדונבס.

Astroo

New member
עכשיו אתה יכול לכתוב אותו דבר, רק בלי הבאזוורדס מ-NTV?

ברגע שהטקסט שלך שופע במילים כגון "חונטה", ו-"בנדרה" אפשר להתייחס אליו ברצינות.

מה הבעייה שלך עם חונטה ובנדרה?

מי שהדיח בכוח את הנשיא הנבחר זה לא חונטה? מי שמנפנף בדגל בנדרה הוא לא בנדראי?

beatman

Member

ניתוח די יפה.

TaL53

New member
כמובן שיורה

היום הם תומכים ב"עצמאות דונבאס וקרים" ומחר הצ'צ'נים והטטרים ירצו אותו דבר (ובטטרסטן המצב מדרדר סצורה מדאיגה). כרגע לפוטין נראה שהמהלך נכון ( או שיפתור את הבעיות הפנימיות), לטווח ארוך ברור שזה לא יועיל לרוסיה.

Astroo

New member
לעומת חיזבאללה וחמאס הם חסידי אומות העולם

Astroo

New member
1. הם לא יורים טילים לתוך ערים שבשליטה אוקראינית

2. הם לא דורשים להחליף גופות של חיילים אוקראינים במאות שבויים חיים
3. הם נותנים לצלב האדום להיפגש עם השבויים

TaL53

New member
התייחסות

1. ישנם דיווחים על ירי על אזורי אוכלוסין (לא ברור מי מבצע את הירי והאם זה מכוון אבל ניתן להניח שלפחות חלק ממנו מבוצע ע"י ה"בדלנים").
&nbsp
2. מדובר באוסף של קרימינלים, רובם ללא אג'נדה ברורה. זה לא ארגון טרור עם מבנה מסודר ואידיאולוגיה. חטיפת האזרחים שם נועדה יותר לעשיית רווח מאשר להחלפת שבויים.
&nbsp
3. לא שמעתי שהם נתנו לצלב האדום להתקרב. לא נראה לי שהצלב האדום היה מאשר התנהגות כמו שהייתה עם הצעדת השבויים ברחבי לוגנסק והתעללות פומבית בקצין.
&nbsp
בסופו של דבר- זה נבלה וזה טרפה.

Astroo

New member
לגבי צעדת שבויים

במבצע צוק איתן ישראל הצעידה מאות שבויים של חמאס בתחתונים מעזה לישראל. מקרה דומה קרה בחומת מגן. בכל אופן, אם היו נותנים לי לבחור האם ליפול בשבי החמאס או הבדלנים האוקראינים, הייתי בוחר באחרונים.

TaL53

New member
צה"ל הצעיד שבויים בתחתונים ברחבי ת"א? או ירושלים?

או שאולי אסף אותם בכיכר והקפיץ אותם לצלילי "הבה נגילה". אני מקווה שקראת את הראיון עם אירנה דובגל לגבי היחס שקיבלה. אני בספק אם יחס דומה היית מקבל כשבוי בישראל שבה חוקי אמנת ז'נבה ממולאים בפינצטה.

"ישנם דיווחים"

של המקורות האוקראיניים, ש"הבדלנים":
- יורים על עצמם, על בני משפחותיהם.
- מפגיזים את עצמם. כל ההרס בלוהנסק, זה לא צבא בנדרה המהולל, אלא "הטרוריסטים של פוטין" הפגיזו את עצמם.
- הטילו מצור על עצמם, בלוהנסק. רק לא הבנתי, אם מצור מבפנים או מבחוץ.
- שרפו את עצמם למוות באודסה ב-2 במאי.
- הורגים חיילים תמימים של צבא בנדרה המהולל, שסה"כ בא אליהם להרוג אותם.

Astroo

New member
גיא בכור הוא ערביסט בכלל, מה לו ולאוקראינה?

הוא לא יודע רוסית או אוקראינית ואין לו גישה לרוב המידע ממקור ראשון.

למעלה