דידית - הגידי לנו כן!!!!

Le Fay

New member
אין דבר כזה: יותר מדי שמאל. תרשמי.

תבדקי. נדבר שוב עוד עשר שנים, תראי שצדקתי. מה שמשאיר אותנו בינתיים עם הכי חתיכים, שזה שיקול לא פחות בריא
(אבל כל אחת תאמר לך - ביבי ממש לא).

דידית

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif לאיתמר!

אבל מצד שני לייזר לא ראינו אם שאר כישוריו מתאימים לתפקיד! <דידית ולייזר נדלקות על אותם הגברים>

נכון...

אבל אצל ביבי אנחנו כבר ראינו ששאר כישוריו אינם מתאימים לתפקיד (בלשון המעטה). וחוצמזה, הוא לא חתיך.

דידית, את בדרך הנכונה...../images/Emo45.gif

יש לך מעריצים, מתחנפים אלייך בפומבי ובלי בושה. <בקרוב אתר האינטרנט> <<עושה לי דה ז´ה וו כלשהוא>>

דידית

New member
חחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif עזבי זה עד שהם יגלו

שאני בת 16 עם 2 ילדים פוזלת וצולעת.

ומה אם זה לא נכון?

<אולי דידית היא איזו הולוגרמה דוגמאת "סאם"?> <<אם כי אני בטוחה שראיתי אותה כמה פעמים בלייב...>>

Le Fay

New member
../images/Emo6.gif עכשיו רק תוסיפי לך פה גמגום קל

ומכשיר שמיעה, ויש לך תחפושת מושלמת (לא שמישהו קונה)!

דידית

New member
טוווובבבב../images/Emo68.gif../images/Emo151.gif../images/Emo153.gif../images/Emo163.gif

היום סוף עונה יש הרבה הרבה קונים. דידית. <מתכחשת למיתון>

אבזץ

New member
בעד ../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

תגידו מה קרה כאן? שבוע אני לא כאן והתפתחויות מדהימות. אני בעד דידית, נגד פוליטיקה, שורף לפיד- תמיד במרץ. ביבי חתיך ? -הכל דיבורים ! נ.ב. "אני חתיך הורס ! כולם אומרים לי...."

מטאור38

New member
אח שלי

א. לא הייתה כאן שלושה ימים, ההודעה האחרונה שלך הייתה ה ב18 לחודש בשעה-00:48 (מטאור מפעיל מונה) ב. "חתיך הורס" סחתיין עליך מיידלה. גם אני הייתי חתיך בנוי לתלפיות רק שלצערי התברר שלא היה לי רשיון בנייה, אז היום אני הרוס. ראה הוזהרת!! >מטאור מודיע אין ענבים בגפן ואין תאנים בתאנה, ואופס העלה נבל..<

ב מ ב י

New member
דידית רוצי איתי

מחפש בת זוג לריצה שלוש פעמים בשבוע בלילות כמו עכשיו .../

למעלה