דידית - הגידי לנו כן!!!!

בנשק

New member
דידית - הגידי לנו כן!!!!

דידית יקרה. הועלתה כאן הצעה לפני כמה שעות (ע"י הח"מ) להריץ אותך לכנסת כנציגת היוצאות והיוצאים, ועדיין אין קול ואין עונה והמועמדת לא הביעה הסכמתה. שעה שהעליזים והעליזות חוגגים במרץ ואולי אפילו בשינוי - ליוצאות וליוצאים אין נציגות. אשר על כן נראה היה לעניות דעתי להריץ את דידית כנציגת היוצאות והיוצאים בפלגת הלפיד של טומי. נראה לי גם כי טומי יסכים, שכן חדות הלשון ובהירות השפה של דידית יהוו משקל נגד ראוי לשמו לגלגולי השפה של יוסי שריד. א קיצער א מעיישה, דידית בהירת המחשבה והניסוח, אמנית העיקצוץ והניגוח (החינני והבריא) תייצג אותנו בכבוד ובהדר ולתפארת מדינת ישראל. דידית - הגידי לנו כן!

דידית

New member
קוצי מוצי טראלי באלי!

דבר ראשון יה חנפן חנפן חנפן! אז חן חן ותודה למתחנחן. מצחיק אתה! אבל תאמת חשבתי על זה מזמן! כבר ממש החלטתי להגיש מועמדות אבל אז נוצרה בעיה ממש גדולה! לאיזה מפלגה להצטרף? טומי לפיד מעצבן אותי! יש לו שנאה אישית לחרדים וזה מפריע לי. לא אכפת לי שיעשה הכל נגדם אבל הוא ממש שונא אותם במובן האישי ובתור דתיה הוא הפחיד אותי. מרץ- יש שם את לייזר שעושה את העבודה ואני חוץ משלט על החלון (של החדר שלי מיכל!!:) אין לי מה לעשות שם. חד"ש- לא תודה אמנם אני בצד שמאל אבל לא עד כדי כך. כל המפלגות הימניות לא באות בחשבון (אולי אם ביבי יבוא אני אסכים כי הוא חתיך:) בקיצור מה שנשאר זה אגודת ישראל ובפעם האחרונה שהגשתי להם מועמדות הם אמרו שאני זונה ונתנו לי זוג נרות להדליק בשבת. עלה ירוק- מרוב שכולם שם בהיייי כל היום הם קרובים מדי לאלוהים והוא הכי מפחיד אותי. אז נוותר על זה? דידית. <כי ככה בא לי>

בנשק

New member
לא מוותרים, דידית

דידית יקרה. עם כל הענווה והצניעות, אייני סבור שאת חייבת לרעות בשדות אחרים. בכשרונותייך וכושר מנהיגותך את יכולה בהחלט להתייצב בראש מפלגה משל עצמך. משהו כמו מפלגה-דידית-לאומית, אם כי הר"ת מפד"ל כבר תפוסים. אני מסכים אתך בהחלט באשר לטומי לפיד והאחרים, אך יש לנו גם מפלגה חדשה, אהבת-ישראל, של הרב כדורי. אולי הרב הקשיש לא חתיך כמו ביבי, אך מפלגה יחידה שהאהבה בשם שלה. תחשבי על זה. איך שלא יהיה אני מת לראות אותך בכנסת. לצפות בך מוזמנת לפופוליטיקה. להאזין לויכוח הנהדר שלך ב"הכל דיבורים" עם בניזרי. אשר על כן, תהא החלטתך אשר תהיה, מפלגה חרדית או ערבית או לאומית או פמניסטית - שם נהיה ונתייצב לצידך!! דידית הגידי לנו כן!

דידית

New member
עיניים שלי,

מה לעשות כמה פעמים הסתכלתי על כדורי ניסיתי הכל התמקדתי רק בכובע ורק בזקן אבל הוא לא עושה לי את זה עם כל האהבה שיש לו לעם ישראל. ובוא נחתום את המרוץ לכנסת בזה ששמבחינה חוקית אסור לי להתמודד לכנסת. אולי שנה הבאה טוב? דידית. <לקטינים אסור להתמודד
> הבהרה: דמי שוחד ממני לא ניתנו לאף אחד וקל וחומר שלא לבנשק. בשלב זה השוחד המירבי שיוצא ממני הוא לבעל הדירה.

הוא ממש לא חתיך,אבל(עם דגש על האבל)

יש בו איזה סקס-אפיל. משהו בטון הסמכותי, הרמת הגבה הרצינית-עלק, הדיבור הרהוט, האנגלית המושלמת, כנראה עושה משהו לכמה בנות... <מודה שפעם הוא גם כיכב בפנטזיות שלי>

דידית

New member
יש לו פוזה!

וכושר רטורי מדהים. למרות שאני לא מסכימה עם הדעות שלו ועם התככים הפוליטיים שלו קשה להתעלם ממנו. דידית. <מי דיבר בכלל על פנטזיות?>

ואם בפנטזיות עסקינן...../images/Emo68.gif

לפי דעתי (האישית והבלתי מלומדת), פנטזיות הן לא רק משהו מיני גרידא שאני חשה כלפי משהו-מישהו. הרבה פעמים יצא לי לחשוב על אנשים שרחוקים מאד מהתואר "חתיך", רק בגלל שהערצתי את האדמה עליה הם דורכים. ברשימה כלולים בעיקר רמי דרג, מנהלים ואישים נערצים. <סותמת את הפה לפני שייפלט לי יותר מידי>.

דידית

New member
חנונית../images/Emo3.gif

כי את מיוחדת! וחשובה לך האישיות לא פחות מהחיצוניות. מה לעשות שמדובר בפנטזיות הרב כדורי לא עושה לי את זה וגם כאלה שאני מעריצה כמו שמעון פרס לא מצליחים לגרות לי את האצבע של הרגל הימנית. אז אצלי יש הפרדה בין אוביקט לדייט לבין מושא הערצה ואולי יגיע היום והפרטנר יהיה כל כך מיוחד שהערצה תעבור אליו. דידית. <אוהבת הכי את הפליטות פה של מחפשת> אוצצצצ´ זה לא נשמע טוב

Le Fay

New member
מילה ניסיון: אנשי שיווק נפלאים הם

משו נחמד להראות להורים אבל בסוף הם ימכרו גם את אותם (כשתהיה הזדמנות והמחיר יהיה טוב).

מה אתה מבין, כויפר...

אולי פג קצת חִנו בשל הגיל, אבל הוא עדין גבר סקסי להפליא. והיית מת שיהיה חתיך כמו שאתה חתיך
.

למה אתה חושב ככה

שאני מת שהוא יהיה חתיך כמו שאני חתיך? אני מפרגן לו יותר, אם כי הוא שובב ולא ממש יודע להסתדר עם אנשים (ונשים?) ואם כבר חתיכים אז יוסי ביילין עושה לי הרבה יותר בקטע הזה, אבל אני מודה שלא ראיתי אותו פנים אל פנים רק בתמונות.

למעלה