דיג מסירה
אני כותב את הדוח ובכלל בתפוז רק בזכות היחס המדהים של מנהל הפורום שרגא !!! שעזר לי במה שקשור בדיג מסירה.
בזמן האחרון אני מצרף אלי חברים מהפורום כדי שיחוו את חווית הדיג מסירה, כל אחד משתתף בהוצאות הדלק 100 ש"ח לדייג, אני יוצא אפילו אם יש עוד חבר אחד שמצטרף, אין מינימום...
ביום שישי 08.02.2013 בשעה 11:30 יצאנו אני, דוד שלי, אבא שלי וחבר מהפורום - ראובן - תותח בכל סוגיי הדייג !!!
יצאנו ממרינה הרצליה לנקודה ידועה מראש, הגענו עם הסירה והורדנו עוגן בנקודה.
עומק 37 מטר, פתיונות : קלמרי, גמברי, שניצל, סחוס של עוף בקיצור הכל...
משקולת כבדה ועגולה, קרסים מספר 3 בערך.
כל מכה דג, הפיתיון עוד לא מגיע לקרקעית ויש תקיפות, הוצאנו זוג זוג פשוט תענוג כמו פעם בימים הטובים מהחוף.
המיקום הזה תמיד מניב כמויות, לא יודע איך זה ...(הוא מסומן אצלי בגלאי דגים).
היו מולים, ג'רבידות, מרמירים, לוקוס, קראסים, פארידות...
בשעה 16:00 הרמנו עוגן עברנו למקום אחר ודגנו בדריפת כדי לגוון, היו דגים פה ושם אבל לא כמו במיקום הקודם, ובארבע וחצי חזרה למרינה.
אני כותב את הדוח ובכלל בתפוז רק בזכות היחס המדהים של מנהל הפורום שרגא !!! שעזר לי במה שקשור בדיג מסירה.
בזמן האחרון אני מצרף אלי חברים מהפורום כדי שיחוו את חווית הדיג מסירה, כל אחד משתתף בהוצאות הדלק 100 ש"ח לדייג, אני יוצא אפילו אם יש עוד חבר אחד שמצטרף, אין מינימום...
ביום שישי 08.02.2013 בשעה 11:30 יצאנו אני, דוד שלי, אבא שלי וחבר מהפורום - ראובן - תותח בכל סוגיי הדייג !!!
יצאנו ממרינה הרצליה לנקודה ידועה מראש, הגענו עם הסירה והורדנו עוגן בנקודה.
עומק 37 מטר, פתיונות : קלמרי, גמברי, שניצל, סחוס של עוף בקיצור הכל...
משקולת כבדה ועגולה, קרסים מספר 3 בערך.
כל מכה דג, הפיתיון עוד לא מגיע לקרקעית ויש תקיפות, הוצאנו זוג זוג פשוט תענוג כמו פעם בימים הטובים מהחוף.
המיקום הזה תמיד מניב כמויות, לא יודע איך זה ...(הוא מסומן אצלי בגלאי דגים).
היו מולים, ג'רבידות, מרמירים, לוקוס, קראסים, פארידות...
בשעה 16:00 הרמנו עוגן עברנו למקום אחר ודגנו בדריפת כדי לגוון, היו דגים פה ושם אבל לא כמו במיקום הקודם, ובארבע וחצי חזרה למרינה.