דיג בנהר הירדן

skooby1

New member
דיג בנהר הירדן

איך הדיג בירדן, יש הרבה דגים או לא משהו?

תראו מה נתפס היום מפחיד../images/Emo6.gif

האבא והאימא +והילד תראו מה זה כמה הוא ענק חחחחחחחחחחחחפתיונות למכירה אגב נתפסו באור היום

aegent1

New member
שנה שעברה מנחם54 הוציא לידי 2-3 ק"ג בר"ה

בר"ה = ראש הניקרה. קלאמרי ענק, שהיה בלתי ניתן להוצאה עם מקל הזרזור, והוא הוציא חוט כמו דג גדול, לבסוף אני הרמתי אותו אל הריף כשמנחם הולך אחורה עם המקל. גודל הגוף שלו נטו (ללא הזרועות הענקיות) היה כ- 60 ד"מ והעובי שלו היה מעל 15-20 ס"מ, להערכתינו שקל 2-3 ק"ג לפחות. קראנו לו אז, מגה קלארי. אני חושב שלא נתפס לפניו ומאז ועד היום , משהו גדול ממנו (לפחות לא מה שדווח כאן). הגדול בתמונה כאן הוא פחות מחצי ממנו בסך הכל המימדים. בכל מקרה מרזוק, התפיסות יפות מאוד, וביום, ואני מבין שאתה משקיע את כל זמנך בתפיסת פתיונות לדייג אינטיאסים, רציף. שיהיה לך המשך הצלחה רבה.

aegent חברי כל עוד יש בריאות ו....../images/Emo140.gif

ושלום בית אין לי כל בעיה שאני אשקיע בסוג דייג שכזה הרי מי יודע יותר ממך יוסי הדייג הזה באמת דורש ים של השקעה ......צריך להנות מהחיים חבר בהצלחה גם לך יוסי

aegent1

New member
רזוק בכייף, היום אפשר היה להוציא בלונים לקפרי

קפריסין. הייתם הלילה שם?

דרורי מה קורה?../images/Emo140.gif

לא הייתי ממליץ לך להיות שם הלילה כי בטח עמוס שם תצטרך לעמוד בתור

תאמין לי, קראתי תגובה של גיאצ'וק שאומרת..

שאפשר להוציא בלונים מכל רצועת החוף... {ראיתי גם כמה חבר'ה שבאו גם מאורגנים באוהלים מנגלים ושאר טובין ..יושבים בחוף ושולחים בקשתם לאל הים...{בבלון"}

natan37

New member
מהכפר של אלי אביבי וצפונה הוצאת בלון תעלה5000

מהכפר של אלי אביבי וצפונה הוצאת בלון תעלה 5000 ש"ח קנס. זהירות!

shragam

New member
חתיכת משפחת קלמרי ../images/Emo2.gif. אצלי יוצאות רק מגה

סבידות (500 -700 גרם לחתיכה
) אני מחפש קטנות ויוצאות רק מפלצות

ran 15

New member
תביא לי אותן ../images/Emo8.gif

הרבה דגים יהיו מאוד מאושרים - ושהם מאושרים , החכה שלי מאושרת ושהחכה שלי מאושרת אני מאושר ושאני מאושר הקיבה שלי מאושרת

shragam

New member
הבעיה היא שמרכז בקושי יש חתיכות של 5 ק"ג גג

הרוב הרבה יותר קטנים וחוץ מלהחנק מהסיבדה בגודל כזה אין הרבה מה לעשות. אני מפצל אותן לראש וגוף ומקווה לטוב

Yanshoofy

New member
כרגע העונה לא משהו...

הביניות הצהובות כמעט לא אוכלות (למעט הקטנות). הביניות הלבנות עוד לא ממש התעוררו. הסרדינים לא משתפים פעולה. קרפיונים יש מידי פעם. ושפמנונים כרגיל...יש בשפע. אבל עם מזג אוויר כזה...מי צריך דגים???

Yanshoofy

New member
הצפון מרגיש טוב

אבל כמו שאמרתי...אין יותר מידי דגים בעונה הזאת הנה עוד תמונה מאותו יום. התעלה המזרחית, בין כפר בלום לגשר להבות

תמונות שמחממות את הלב

שמעתי גם שחסמו או סגרו את גשר הפקק האם נכון ומה עשו שם אם כן ?

למעלה