------>דיברנו על חתולים?
אז בבקשה..צולמה היום בצהרים והתמונה נשלחה לבת שלי שנמצאת בארה"ב ומה-זה-מתגעגעת לשלושת חתולותיה הלבנות...
החתולה (בבקשה...) היא לא הפוכה------>
ב"ה היום היתי בחי-כיף וצילמתי לא מעט תמנות של בע"ח - יש דרישה ? . ולמה מגיע לחתול להיות הפוך. תודה על התמנונה.
ולא נקפח את השלישיתהחתולה (בבקשה...) היא לא הפוכה
היא שוכבת בתנוחה שמזמינה ליטוף והנה אחותה שצולמה היום בבוקר גם התמונה הזאת נשלחה לארה"ב לבת שלי המתגעגעת (ותחזור רק באוקטובר....
ולא נקפח את השלישית
שבוגרת משתיהן ובתנוחה של "מחשבות והרהורי בוקר"
What a cat!!! Thanks!!!ולא נקפח את השלישית
שבוגרת משתיהן ובתנוחה של "מחשבות והרהורי בוקר"
לא, אין שום קשר לנושא הפורום.------>
ב"ה היום היתי בחי-כיף וצילמתי לא מעט תמנות של בע"ח - יש דרישה ? . ולמה מגיע לחתול להיות הפוך. תודה על התמנונה.
אבל מותר לפעמים. אני בעד.לא, אין שום קשר לנושא הפורום.
יש קשראבל מותר לפעמים. אני בעד.
וואלה בני, שיחקת אותה !יש קשר
אז ככה שתי הצעירות התגלו נטושות בקופסה בתחנת אוטובוס כשהן בנות שבועיים ביום חמסין אימיים כשהן אוטוטו גוססות ורק המסירות של הבת שלי הצילה אותן.. השלישית (המבוגרת עם המחשבות של בוקר) נמצאה משוטטת בחניון עזריאלי ליד תחנת רכבת "השלום" אז כאן יש קשר רכבתי מ-ו-ב-ה-ק. אורן, עובר?
מוטיב ספרותי ידועיש קשר
אז ככה שתי הצעירות התגלו נטושות בקופסה בתחנת אוטובוס כשהן בנות שבועיים ביום חמסין אימיים כשהן אוטוטו גוססות ורק המסירות של הבת שלי הצילה אותן.. השלישית (המבוגרת עם המחשבות של בוקר) נמצאה משוטטת בחניון עזריאלי ליד תחנת רכבת "השלום" אז כאן יש קשר רכבתי מ-ו-ב-ה-ק. אורן, עובר?
מוטיב ספרותי ידוע
- אבדן/מציאת חיות/תינוקות בתחנות. דוגמאות: 1. THE IMPORTANCE OF BEING ERNEST מאת ג'ורג' ברנרד שוו. 2. הדוב PADDINGTON ועוד נ"ב - רעיון לעבודת מחקר (אם טרם עלה בדעתו של מישהו): "יצירות ספרות בעלות קשר תחבורתי מובהק" (כגון THE RAILWAY CHILDREN, MURDER ON THE ORIENT EXPRESS.....)
אוסקר ווילד חתום עלמוטיב ספרותי ידוע
- אבדן/מציאת חיות/תינוקות בתחנות. דוגמאות: 1. THE IMPORTANCE OF BEING ERNEST מאת ג'ורג' ברנרד שוו. 2. הדוב PADDINGTON ועוד נ"ב - רעיון לעבודת מחקר (אם טרם עלה בדעתו של מישהו): "יצירות ספרות בעלות קשר תחבורתי מובהק" (כגון THE RAILWAY CHILDREN, MURDER ON THE ORIENT EXPRESS.....)
Sorry, wrong Irishmanאוסקר ווילד חתום על
THE IMPORTANCE OF BEING ERNEST
כבר בדקתי: מי שאוהב קטרים ו-יש קשר
Agreed!!!!! same in Londonכבר בדקתי: מי שאוהב קטרים ו-
אוטובוסים כתחביב, אזי בדרך-כלל הוא אוהב גם כלבים וחתולים !
כנראה שאני סטיית תקןכבר בדקתי: מי שאוהב קטרים ו-
אוטובוסים כתחביב, אזי בדרך-כלל הוא אוהב גם כלבים וחתולים !
יש קשר
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.