דיברו על בריטני בחדשות E!

דיברו על בריטני בחדשות E!

דיברו על זה שהיא במכון גמילה והכל.. שמספרים שבריטני ממש אומללה שם..וממש כועסים עליה שם כי היא כל הזמן מפטפטת בטלפון ושהיא יצאה למרכז קניות..(והרי אסור לה) וגם אמרו שבריטני משוכנעת שהיא לא סובלת משום התמכרות ומה שיש לה בעצם זה דיכאון אחרי לידה(זה מה שבריטני חושבת!)... וזהו..בעיקר גם אמרו שסיימון מאמריקן איידול ירד עליה.. אבל שטימברלנד רוצה לעזור לה ולהפיק תדיסק הבא שלה והוא קרא לג'סטין שיעזור-ג'סטין הסכים אבל רק בתנאי שבריטני תהיה רצינית.

tali44

New member
מה ז"א שג'סטין יעזור לה?

במה? היא כבר מתמודדת לבד. אני אוהבת את ג'סטין והכל אבל מה זה הטימטום הזה שהוא יעזור לבריטני, למה לא קוראים לבראד פיט שיעזור לג'ניפר אניסטון(סתם דוגמה לא קשורה ולא מציאותית), אבל מה הדפיקות...? ואני שמחה שבריטני מפטפטת בלטפון והכל, זה נשמע חממוד =]

SuperShiro

New member
יעזור לה עם המוזיקה שלה../images/Emo3.gif

להפיק וכאלה

SuperShiro

New member
אם היא הייתה משכונעת

שהיא לא סובלת משום התמכרות היא מן הסתם לא הייתה נכנסת למכון גמילה שמתמחה בגמילה מסמים ואלכוהול. אני לא יודעת מאיפה הגיע אליהם המידע הזה [סביר להניח שזה מידע שהומצא], ופשוט נראה לי שאנשים נהנים לרדת עליה בכל מצב נתון, וברגעים שהיא פשוט משקמת את עצמה, ולא עושה שום דבר פרובוקטיבי, או משהו בסגנון, הם תמיד מנסים לחפש איזשהיא דרך חדשה שבה בריטני תצא לא בסדר. בקשר לטימבה, אני שמחה שהוא רוצה לעבוד איתה, הוא מפיק מעולה [למרות שלאחרונה ההפקות שלו די חוזרות על עצמן]. התנאי של ג'סטין להצטרפות די מגוחך כיוון שהוא עצמו ורבים אחרים אמרו שבסטודיו בריטני הכי רצינית שיש. חוץ מזה אם הוא רוצה לעזור, בכיף, יכול לצאת מזה משהו טוב.

WundeRKind

New member
שג'סטין ילך לעזור לעצמו..../images/Emo67.gif

היא לא צריכה אותו X: היא עשתה אותו למה שהוא...

הילולו

New member
כל אחר לעצמו , הוא מוכשר בטרוף

ובריטני ממש לא עשתה אותו , היא הייתה זמרת חימום של אנ סינק ! הוא אחד הדברים הכי טובים שקימים היום בעולם המוזיקה .

SuperShiro

New member
היא הייתה זמרת חימום

שלהם במופע הראשון שלהם, אז היא התפרסמה בעצמה והפכה להיות זמרת מהמצליחות ביותר בעולם. הוא התכוון שהעובדה שהוא יצא עם בריטני ספירס נתנה לו מעין פוש לאחר התפרקות הלהקה, הוא הרי לא היה הזמר היחיד בלהקה. [דרך אגב הוא לא אמר שג'סטין לא מוכשר או משהו
]

Shiri from the block

Active member
היא לגמרי עשתה אותו../images/Emo113.gif (חח לא כמו איך שזה נשמע../images/Emo3.gif) נכון היא הייתה להקת החימום שלהם אבל עדיין היא הצליחה בזכות עצמה ואחרי שהיא וג'סטין התחילו לצאת רק אז ג'סטין ניהיה כזה מפורסם והכי אהוב מאנסינק. כל הזמן דיברו על היחסים שלהם.. אני בטוחה שאם הם לא היו יוצאים ביחד בריטני עדיין הייתה מצליחה כמו שהיא וג'סטין לא היה כ-ז-ה פופולרי יחסית למה שהוא היה בתקופה ההיא.. שהוא היה סתם עוד איזה אחד מאנסינק

Kryptonite

New member
נצל"ש: פורסם באחד הצהובונים

יומן של בריטני מתוך המכון גמילה, לפי דעתי זה מזוייף - אבל נחמד שעכשיו הצהובונים ממציאים דברים חיוביים עליה ולא נגדה.
בכל מקרה, הם כתבו שהיא כותבת ביומן גם מכתבי סליחה אל האנשים שהיא פגעה בהם, בינהם גם יש מכתב לשון פרסטון וג'יידן ג'יימס. הסיבה היחידה שיש מצב שהמכתב אמיתי, כי כתוב שאת המכתב הזה היא הקריאה בטיפול קבוצתי. במכתב כתוב שהיא מתנצלת על שהיא עזבה אותם, שהיא חושבת עליהם כל הזמן ושהם המוטיבציה העיקרית בחיים שלה. היא חתמה את המכתב ב - "האמא הגאה שלכם" אווו, קצת מרגש.
She misses her babies! While Britney hasn't shared her journal with other patients, she read one of her letters - in which she apologized to her children for leaving them - at a group therapy session, a friend says. "She wrote that she thinks of them always and that they're her sole motivation in life," the friend says. "She signed it, 'Your proud mama'".

טוב...

לדעתי בריטני טועה במה שהיא חושבת על עצמה.... בקשר לג'סטין אני חושבת שכדאי שהוא יעזור לה כי הוא נראה לי דווקא זה שיוציא אותה מהמצב...

xtina 4 ever

New member
הפסקה הראשונה- שטויות.../images/Emo210.gif

את כל השאר אנחנו כבר יודעים.

Shiri from the block

Active member
זה גם מה שאמא שלי אמרה../images/Emo113.gif שיכול להיות שהיא סובלת מדיכאון אחרי לידה.. שהיא הכירה מישי שבמשך שנה היה לה את זה..

למעלה