דיבלים לקיר גבס

דיבלים לקיר גבס

הבית אצלנו חדש יחסית וכל הקירות בפנים מבודדים בקירות גבס. העניין הוא שרציתי לתלות מוט לוילון ושמתי דיבלים לגבס (פרפרים) והם פשוט עפים החוצה. יש דיבלים איכותיים יותר מהפלסטיקים? אולי שיטת להכניסם לקיר שלא יצאו החוצה ויהיו חזקים ויציבים?

מאגר

New member
ישנם דיבלים מיוחדים לגבס ממתכת עם

הברגה שניגנסים לגבס בהברגה והם מחזיקם יותר טוב מהפרפרים לגבס.

יש פרפרים ממתכת

אמורים להיות יותר חזקים. אבל אני לא מאמין שתוכלי לתלות וילון על קיר גבס עם דיבלים ככה שיחזיק אם ילד בא ומושך את הוילון או רוח חזקה מעיפה אותו. פועל כח די חזק על הדיבלים במקרים כאלו וקיר הגבס פשוט לא יחזיק נקודתית הפתרון הרצוי הוא לחבר את ממחזיקי הוילון לניצבי המתכת של קיר הגבס על ידי ברגי פח מתאימים.

tealk

New member
יש דיבלים מיוחדים וחזקים לגבס

תנסה בחנויות שמוכרות גבס, כל דיבל עולה בערך 5 ש"ח ,הוא נראה כבורג שבקצה שלו יש שני כנפיים ממתכת ,גודל כל כנף בערך 3 ס"מ ,ונראה לי שזה יעזור לך ,אבל שוב תנסה בחנויות למוצרי גבס,לא טמבוריות כי הם מחזיקים דיבלים רגילים לקיר גבס וזה לא התחום העיקרי שלהם לכן תנסה בחנויות יעודיות למוצרי גבס.

אלו הפרפרים ממתכת...

הבעיה היא לא הדיבל אלא חוזק לוח קיר הגבס שהדיבל "עומד" מולו שאינו מספיק לדעתי להחזיק וילון מול משיכה בוילון.

הילד...זו הבעייה העיקרית ../images/Emo8.gif

תודה בכל מקרה על התשובות. ככה הקבלנים האלו שמו קירות גבס, איזה מרגיז....

רשר

Well-known member
מנהל
כשמקבלים זהב מתנה, צריך לגשת לצורף

לכל תיקון. והפירוש: קיבלת בית עם בידוד מעולה עם קיר חיצוני מצופה גבס ישר וחלק ונשארה לך רק הבעיה של תלית דברים כבדים על הקיר, אז את מקללת את הקבלן? והפתרון הפשוט של בורג ארוך שמעביר את הכח לקיר שמאחורי הגבס דרך קובית עץ עם או בלי ברגי חיזוק נפרדים לקיר.

אבל כשהקבלן בכונס נכסים...

אין כ"כ למי לפנות
בכל מקרה, תודה על הטיפ עם בורג ארוך, עוד מישהו המליץ לי עליו בימים האחרונים

למעלה