דיבורים על המשחק

just adiki

New member
יששששששששששששש

שיוווווווווו נתתי צעקה כאילו זכינו בגביע!!!!! אני שומעת את המשחק ברדיו יושבת כבר שעה וחצי עם הציפורניים בפה, לא כולה לנשום! לשמוע משחק ברדיו זה באמת התקף לב!! פתאום אומרים כרטיס אדום. הלב שלי צנח כי הייתי בטוחה שזה בהפועל ואז התחלתי לקפוץ ששמעתי שזה בני יהודה תוך כדי הקפיצה פתאום גול ואני נתתי צרחה שנראה לי שמעו אותי בכל הרחוב! אני כ"כ מתרגשת! אמן שזה ישאר ככה!!!! אני רוצה את הניצחון הזה כ"כ!!!!!!
יאללה הפועל מלחמהההההה!!!

לילולה

New member
פאביו ג'וינור אני מתנצלת...../images/Emo140.gif

סוס מת קראתי לו................. (תודו שאני טיפ טיפ טיפה צודקת) בכל מקרה תודה לך......................

ומי היה שם כדי לתקן אותך.

חלוץ זה חלוץ...יש תקופות רעות וטובות. ועם רקורד בד"כ לא מתווכחים

נ - י - צ - ח - נ - ו ../images/Emo70.gif

לא יאמן ניצחון שני להפועל ואנחנו כבר לא במקום האחרון, בגול אני קפצתי על אח שלי וכמעט חנקתי אותו...חחח שמחה גדולה

kfir2222

New member
סוף סוף כל הכבוד לשחקנים לא משחק הכי טוב

אבל ניצחנו ועכשיו צריך לשמוח.

אבן 11

New member
ובינתיים ביתר בפיגור

ואם היא תפסיד, השמחה אצלכם תהיה מוכפלת.

../images/Emo140.gifסוף כל סוף../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

עוד נצחון אחד או שניים. ונשאר בליגה. הלואי חמסה חמסה שום בצל יין

Bull Shit

New member
אחח..

אני הרגע חזרתי מהסניף שלי.. כל כך שמחתי לשמוע שהנה.. הפועל ניצחה.. ובלי זרים.. מה שכן צריך לזכור שזאת לא קבוצה מי יודע מה בני יהודה.. צריך לנסות יותר.. להגיע אפילו ל-2-0.. אבל באמת כל הכבוד.. אני איך אומרים.. "בדרך המלך"..

liron292

New member
תודה לך הפועל

כל הכבוד על הנצחון בימים אלה לא משנה אם אנחנו מציגים יכולת רעה, העיקר שלוש הנקודות עכשיו המחשבות על המשחק מול כפ"ס עדיין לא עשינו כלום, חייבים לנצח אותם, תודה לקהל המדהים שעודד היום ללא הפסקה בהצלחה בהמשך, מכאן אני קורא לכולם להמשיך ולבוא ולמלא את היציעים עם רכש מתאים, וחיוזק טוב צריך ללקט הרבה נקודות ואז נשאר בליגה.

stifler3

New member
תלמד לשרשר!!!!!!!!!

אתה מוריד לי תשירשור של חלון העברות! והוא עוד לא ניגמר! אתה לא יכול לשרשר למשחק נגד בני יהודה תהודעה!? הרי אתה לא מחדש לנו כלום

...

זה דרך להדגשת ההודעה שלו.. .אבל אתה צודק...הוא צריך להתנהג כמו כולם ולשרשר...זה מגעיל שכל אחד יפתח שרשור משלו. אבל זה לא נורא...הוא סה"כ ניסה להודות להפועל ולהגיד מה שיושב לו בלב אז נסלח לו. אגב...ניקח משו טוב מהניצחון של מכבי....הם פירקו את כפ"ס לקראת המפגש שלהם איתנו.

זונע

New member
מה, אני היחידי שלא מתלהב?

אוקיי...אז ניצחנו...בקושי 1-0. אבל מה? בני יהודה, הקבוצה הכי גרועה בליגה(כביכול) עשתה לנו בצפר ושיחקה הרבה הרבה יותר טוב. והאמת ששיחקנו אפילו יותר גרוע ממה ששיחקנו לפני הפגרה. נכון, 3 נקודות חשובות...אבל הפועל נשארה הפועל, וזה לא נראה טוב.

נכון לא נראינו טוב

אבל כל 3 נקודות מקדם אותנו למעלה.ואני שמחה. שנה חדשה .שנה אזרחית חדשה. הבולגרים צפו מהיציע. אולי איתם יהיה יותר טוב. אשרי המאמין. העיקר שבוע טוב ומוצלח

liron292

New member
לאלי אברבאנל

אתה אומר שחיימוביץ' אוהד שלנו אז תדע כמה פרטים קטנים על המשחק (לידע הכללי שלך, אולי צפית במשחק אחר). 1.כרטיס אדום-לוקמן-היה צריך להיות מורחק בכרטיס אדום ברור שעשה אייסמן על שחקן הפועל (משמע הייתם צריך לשחק עם 9 שחקנים) אני כבר לא מויסף ומדבר על כל התיקולים החריפים שנעשו על ידי שחקניכם במשחק, שעברו בשתיקה על ידי השופט. 2.פנדלים-היינו צריכים לקבל שני פנדלים ברורים א.סבג הוכשל בבירור ב.הכשלה ברורה של לוקמן על באדיר. הערה נוספת:דברים אלה נראו בטלוויזיה ולא נאמרו על ידי אוהדי הפועל, אני מציע לך לשלוח לחיימוביץ' פרחים על שרצה לתת לכם, ולהחזיר לכם על משחקים אחרים שקופכתם בעבר.

עזוב

הוא אמר את זה מתסכול. שמפסידים מתרצים. אם היית מה עשו אוהדי בני יהודה לשחקנים היית מדבר אולי אחרת אני לא כועס על חיים יעקב כי נצחנו. אני מעדיף רק שלא ישפוט יותר את הפועלל...כנ"ל קינן. אני לא מבין למה השופטים כל הזמן טועים בנוגע להפועל... אני לא בטוח שזה רק תמימות.

למעלה