דיבוק

Bettyka

New member
אאמממהמממ...

כן. הסרט מבוסס על סיפור אמיתי לחלוטין

sofish7

New member
גם אני ראיתי..

גרר..מפחיד...=\\ מה קורה בארוש? הרבה זמן לא שמעתי ממך חיחי?=]

Luisito Garcia

New member
כי ירדן שדים תמיד היו מאז ומתמיד

רק שביהדות לא כ"כ מדברים על זה אבל זה קיים ועוד איך

Darkenes sky

New member
אממ

קשה לי להאמין שחומרת המצב שבו נכנס שד לבנאדם היא כל כך גדולה. לעופף באוויר, לרדת מהמדרגות בגשר, הקאת דם, סיבובי ראש 360 מעלות, שריטות של אנלא יודעת מה... זה בכלל בכלל אבל בכלל לא הגיוני. אני חושבת שכל התופעות "לוואי" הללו באות מהדימיון של אותו יוצר.

pRincEsSa16

New member
לדעתי.....

אי אפשר לדעת עד שזה לא יקרה לך! חחח כמה שזה נורא זה נכון...!!!

Darkenes sky

New member
חס וחליייייייילה!!

טפו טפו טפו.. איך את מדברת? יקרה לי? חסססססססססססס וחלילה!!!! <_<

pRincEsSa16

New member
חחח ת'אמתת

זה מכוון בלשון זכר ובכללי....לא עלייך חס וחסה! בלעעעע אני זוכרתתת שדוד שלי היה אומר לי כל מיני דברים על זה!!!! לילוווות לא הייתי יושנת! חחח איך שנאתי אותו...!!

Luisito Garcia

New member
נראה לי שראית הרבה את מגרש השדים

אני מזכיר לך שזה סרט הוליוודי..

Darkenes sky

New member
קבל לואיסיטו..

כווווווווווווווווווווווווולם מודעים לעובדה שכל סרט הוא סרט וגם מגרש השדים הוא סרט בטח גם להם- כמו לכל סרט- היו פשלות- והיו צחוקים. אבל ישנם אנשים- שהנפש שלהם רגישה לזה. עובדה שאישה אחת קיבלה דום לב כשראתה את הסרט "הפנסיון של ישו" והיא מתה. למרות שהיא ידעה שזה רק סרט. והיה סיפור על עוד אחת שנפטרה בסרט של מגרש השדים. אז תראה מה סרט יכול לעשות. אתה לא אחד מהנבהלים- סבבה בשבילך- אל תזכיר לנו כלום. אבל ישנם אנשים- כמוני למשל- שישנם סרטים שהם לא יכולים לראות. אני למשל לא יכולה לראות עריפות ראש בסרט כמו שאמא שלי יכולה. אני לא יכולה לראות את כל הסרט של "טרוייה" מבלי לעצום לשנייה ת'עיניים. בקטע שהוא חתך לו ת'גרון- פשוט לא יכולה- חד וחלק! אז אולי במקום לזלזל ולנפנף שזה רק "סרט הוליוודי" תפנים לפני זה- שלא כולם כמוך חרשו?

Darkenes sky

New member
אה כן...

ואם זכרוני אינו מטעני.. גם אתה כמו כוח הרסני- קראת לי סכיזופרנית. על זה שבניגוד אלייך אני כן מאמינה בדברים רוחניים ואפילו נוכחת להם לפעמים. כןןןן עכשיו אני נזכרת..

pRincEsSa16

New member
חחח גמאני לא יכולתי

לראות טרויההההה הם ממש הגזימווו... זה היה ממש מזעזעע

Darkenes sky

New member
את האמת זה סרט דיי מטומטם

כשהבראד פיט מה שמו בא להלחם עם "רוצח בטעות" של דודו או אחייניו או לא יודעת מה.. כאילו..הוא בא אליו עד לבית..בשביל להלחם איתו- לאב של האיש הזה (שכחתי איך קוראים לו דאמט) היה אנשי צבא ונשק שהקיפו את "הבראד פיט.." אבל לא!! הוא העדיף לראות איך הבן שלו נרצח- במו עיניו. איך החרב חותכת וקורעת את בשרו. במקום להרוג אותו- ביריה אחת של חצים- הוא העדיף לראות את בנו נרצח. ואז הוא בא אל אכילס הזה ומנשק לו ת'ידיים בשביל שייתן את הגופה של בנו. מה הקטע?????? הוא לא היה עובר את ההשפלה שבנישוק ידיו של בראד פיט- אם הוא היה הורג אותו מלכתחילה ומונע מבנו לצאת ולהלחם! ט-י-מ-ט-ו-ם!!!

למעלה