דיבוק

Luisito Garcia

New member
ירדן זה אפילו לא רבע ממה מצאתי

מה שמצאתי באנגלית מדובר על קופסא שנרכשה ע"י אישה מארה"ב באתר המפורסם "ebay" וקראו לה כל מיני דברים וגם לרוכש השני,מסופר אפילו על זה שבכלל זה שד מאוד הרסני ורשע שנכנס להם בגוף ושם רב מגרש אותו אז הוא אומר לרב שהוא עוזב את הגוף רק אם הוא יוצא מהפה או מהאוזניים אבל הרב מסרב מכיוון שאם השד יוצא מאיפה שאמר זה יגרום למותו של הבן אדם אז הרב מכריח אותו לצאת אך ורק דרך העיניים מה שגורם לעיוורון של הבני אדם שהשד נכנס בהם.. כתוב שם כמעט הכל,אפילו תפילות לגרש את השד.. אם יהיה לי כוח אני אמשיך לספר אח"כ אבל תנסו למצוא מישהו שמבין אנגלית כי מה שכתוב זה נורא מעניין ומפחיד,בארה"ב זה ממש להיט וכולם מפחדים מהנושא :). השנה עומד לצאת אפילו סרט אימה בשם "dibbuk box" יאללה אני הולך לישון קצת,ביי

ירדן121

New member
סבבה תתגאה במה שמצאת ..

אבל שלי בעברית

זאת מחלה מפורסמת../images/Emo106.gif

שהשדים נכנסים לך בגוף,כולכם מכירים,פשוט לא שמעתם בטח על השם.. תודה על המידע,לא ידעתי שיש על זה כ''כ מידע באינטרנט

Darkenes sky

New member
מעיין את מחורפנת?

ראיתי רק את הפרומו של מגרש השדים...סבלתי מטראומה במשך שבוע! רציני.. אני לא מציעה בכלל לראות את הסרט הזה.!!

השדים של אמילי../images/Emo99.gif../images/Emo106.gif

עליי הפחד בכלל לא משפיע,זה סרט מושלם! מומלץ!!

pRincEsSa16

New member
כן הוא מפחיד....אבל כולה סרטט....

אבל זה ממש הסבר טובבבב על דיבוקק..... חחח דוגריי כל הסרט זה על השד שבתוך הילדה.... הם מראים כל מיני סימפטומים מוזרים וכאלה.... בלעע.

Bettyka

New member
לא בדיוק "כולה סרט"...

הוא מבוסס על סיפור אמיתי לגמרי

למעלה