דיאטת אנדו

ריבקה34

New member
דיאטת אנדו

אני רוצה להגיד שאני גם עושה את דיאטת האנדו אבל בפיקוח נטורפותית. אני מרגישה הרבה יותר טוב, האמת שלא חסרים לי כל כך הרבה דברים והבונוס זה שירדתי 16 ק"ג. אני מרגישה פחות נפוחה, יותר קלילה. הערכים שלי ירדו למצב כמעט נורמאלי, אם זה שאני עדיין נוטלת אסטרוגנים ופרוגסטרון. מקווה שהמצב ימשיך ככה

גם אני מצטרפת ל"בעד" ../images/Emo45.gif

אני לא עשיתי את זה בתור דיאטת אנדו, למעשה עשיתי אותה עוד הרבה לפני שידעתי שיש חיזר כזה שקוראים לו אנדומטריוזיס
ובהחלט הרגשתי שיפור ניכר בימים (יותר נכון- במחזורים) נטולי קופאין, חלב, סוכר, חיטה... זכור לי מחזור אחד "כייפי" במיוחד (גם מבחינת כאבים וגם מבחינת דימום) היו לי צרבות נוראיות, ברמות שפחדתי להכניס אוכל לפה כדי שלא תכאב לי הבטן (כאבי תופת! הרגשתי שמישהו שורף לי את הכיבה), ובאותו חודש חייתי על שני דברים- גזר וגבינת צאן קשה (לא מלוחה), (בהמשך הוספתי מלפפון
), לצרבת זה היה מעולה ולמחזור זה היה נהדר! כמובן שזה משהו מאד זמני, כי לא באמת אפשר לחיות על מלפפון וגזר, ואני ממש לא מתכוונת לחזור על זה בשביל כאבי המחזור, אבל זאת היתה הנקודה שהבנתי שההשערות שלי לגבי הקשר בין האוכל והכאבים- נכונות. לימון עם דבש גם מאד עוזר (אפשר לשתות במקום מיץ קר או במקום תה חם) את זה גיליתי כשחטפתי דלקת גרון
לי עוד אין דיאטה מסודרת, ואני בכלל קשה מאד באוכל, אבל אם את מצליחה להגיע לזה- מומלץ מומלץ מומלץ!

משתדלת לא בהכרח מצליחה

לא אוכלת גבינות... ממעיטה בבשר... הכנסתי אורז מלא ....הלחם הלבן כבר לא בנמצא.....וכמובן עוגות פנקיק וכד' בקמח מחיטה מלאה.....סוכר יורד לאט מלח יורד לאט.... שוקולד לעיתים רחוקות.....רק את הגלידה לא מסוגלת להרחיק.....לפחות 2 גביעים ביום......כן כן יש גביעי גלידה.....למעשה אם לא היה האיש בבית הגלידה היתה המנה העיקרית שלי....כל השאר תוספות....למקרה רעב... בקיצור למי שלא הצליחה לקלוט את המוח השרוט שלי ....לא מתה על אוכל...........

nira7up

New member
הפנקייק שכתבת כל כך מגרה

עם סירופ שוקולד ושבבי אגוזים
אצלי הבעיה עם הדיאטות והתזונות הבריאות היא שאני לא אוכלת ירקות ופירות "מאז שאני זוכרת את עצמי"

לולי72

New member
אני אמנם לא עושה את דיאטת האנדו

אבל בחודשיים האחרונים אני עושה דיאטה שדי דומה לדיאטה של גלים, והורדתי כבר 4 ק"ג, וזה עם הליכות ב - 5:20 בבוקר, כמעט מדי יום, ההיקף של הבטן ירד לי ב - 5 ס"מ והיד עוד נטויה, אבל התחלתי טיפול הפריה חדש אז אני מוכנה להעלות בחזרה בתנאי שהבטן תהיה מלאה בדבר טוב

למעלה