זהו -שניסיתי את הדיאטה
ועשיתי את זה בדרך מאד ``ישראלית`` ולא אחראית, הפסקתי לחלוטין פחמימות, ולא טרחתי לקנות ויטמינים - כי מי צריך את זה, והחזקתי מעמד די יפה מבחינת מה לאכול, נכון מדי פעם נפלתי, אבל תמיד אני בתחושה שמחר יום חדש ולא צריך לכעוס על עצמי. בייחוד בסופ``ש כשכולם בבית ואני מכינה את המטעמים שאתם מלמדים אותי. בעקרון בבוקר לא אכלתי כלום, בצהרים בשר עם מעט ירקות, ובערב ביצים, נקניק, וירקות. מה שקרה שאחרי 5-6- שבועות, הגוף שלי התמוטט לגמרי. וקיבלתי על הראש ממי שרק אפשר-והרופא שלי אסר עלי להמשיך בדיאטה. מה שקורה שהגוף חייב פחמימות, ואני ברוב טיפשותי, לא דאגתי לפחמימות חליפיות, כי זה לא נראה לי להתחיל לאפות לעצמי לחם וכו`. ביום ששברתי את צום הפחמימות, ישבתי ליד ארוחת הערב שלי, ורציתי שהאדמה תפער את פיה והלחם הקל שהכנתי לעצמי יעלם. קשה מאד לרדת מעץ גבוה, אחרי שמטפסים עליו. אז פה ביקשתי את עזרתכם - אני יודעת שבארה``ב הדיאטה הזו פופולרית עכשיו, ותכנסו למעריב של השבוע, בנשים אני חושבת יש כתבות על כך בעד ונגד. איזה ויטמינים צריך, ואיזה אוכל אפשר לאכול בארץ. אם יש מישהו שעשה את זה - ויש לו טיפים אשמח לקבל. תדעו לכם - הדיאטה אולי קשה רצח! אבל יש תוצאות! היום אני עדיין בדיאטה - הפעם אני עם כדורים שהרופא נתן לי, זה לא רע, לא עוד הרבה זמן. נשארו עוד 2-3 קילו, וגם פה... נדמה לי שעליתי על עץ גבוה מדי.. (והמבין יבין) אשמח אם תשתפו אותי בנסיונכם. מיכל (אני גם DROLI וגם שומשום-מחשב אחד בבית, מחשב אחד בעבודה)