דיאטת אטקינס

droli

New member
דיאטת אטקינס

האם מישהו מכם חברי אוהבי האוכל, ניסה את הדיאטה הזו? יש לכם רעיונות למתכונים? מיכל

מיכל, מה זאת הדיאטה הזאת?

אם את יכולה לפרט יותר על הדיאטה הזאת אני אודה לך מאוד.

אמירה

New member
זו דיאטה נטולת פחמימות, לא תאמיני

כמה פחמימות יש בכל מיני דברים כמו ירקות ופירות, כאן בארה``ב היא מאד פופולרית , אבל יש גם הרבה מתנגדים.

Iris G

New member
דיאטת אטקינס

דיאטה גבוהה בשומנים ופרוטין דלה מאוד בפחמימות, לא יותר מ15 גרם ביום. שימי לב חובה להתעמל: דיאטה דלה בפחמימות ``אוכלת`` שרירים קשה על הכבד לא לעשות אם יש בעיה כנ``ל ללב וסכרת צריכים עוד אנפורמציה??? (יש לי מרשמים)

Iris G

New member
אני חייבת לציין

זו לא דיאטה מתאימה לאורח החיים בארץ

Iris G

New member
כי

הדיאטה ממעיטה בירקות, כמעט ולא אוכלים פירות ולסיום בלי מוצרי חיטה. אורז, קוסקוס, וכולי שלא רק בריאים אבל גם יכולים להיות חבריםבהכנה נכונה (בדיאטה) אסורים!!!

נופר 30

New member
נכון איריס מאוד קשה לעשות את

הדיאטה הזאת בארץ חוץ מזה כל תוספי המזון והויטנמינים שצריך לקנות יפשטו לך את הרגל

נופר 30

New member
אני ניסיתי את הדיאטה

אבל אין לי מתכונים מיוחדים אם את רוצה אני יכולה לרשום לך מתכונים מהספר שלו

שומשום

New member
זהו -שניסיתי את הדיאטה

ועשיתי את זה בדרך מאד ``ישראלית`` ולא אחראית, הפסקתי לחלוטין פחמימות, ולא טרחתי לקנות ויטמינים - כי מי צריך את זה, והחזקתי מעמד די יפה מבחינת מה לאכול, נכון מדי פעם נפלתי, אבל תמיד אני בתחושה שמחר יום חדש ולא צריך לכעוס על עצמי. בייחוד בסופ``ש כשכולם בבית ואני מכינה את המטעמים שאתם מלמדים אותי. בעקרון בבוקר לא אכלתי כלום, בצהרים בשר עם מעט ירקות, ובערב ביצים, נקניק, וירקות. מה שקרה שאחרי 5-6- שבועות, הגוף שלי התמוטט לגמרי. וקיבלתי על הראש ממי שרק אפשר-והרופא שלי אסר עלי להמשיך בדיאטה. מה שקורה שהגוף חייב פחמימות, ואני ברוב טיפשותי, לא דאגתי לפחמימות חליפיות, כי זה לא נראה לי להתחיל לאפות לעצמי לחם וכו`. ביום ששברתי את צום הפחמימות, ישבתי ליד ארוחת הערב שלי, ורציתי שהאדמה תפער את פיה והלחם הקל שהכנתי לעצמי יעלם. קשה מאד לרדת מעץ גבוה, אחרי שמטפסים עליו. אז פה ביקשתי את עזרתכם - אני יודעת שבארה``ב הדיאטה הזו פופולרית עכשיו, ותכנסו למעריב של השבוע, בנשים אני חושבת יש כתבות על כך בעד ונגד. איזה ויטמינים צריך, ואיזה אוכל אפשר לאכול בארץ. אם יש מישהו שעשה את זה - ויש לו טיפים אשמח לקבל. תדעו לכם - הדיאטה אולי קשה רצח! אבל יש תוצאות! היום אני עדיין בדיאטה - הפעם אני עם כדורים שהרופא נתן לי, זה לא רע, לא עוד הרבה זמן. נשארו עוד 2-3 קילו, וגם פה... נדמה לי שעליתי על עץ גבוה מדי.. (והמבין יבין) אשמח אם תשתפו אותי בנסיונכם. מיכל (אני גם DROLI וגם שומשום-מחשב אחד בבית, מחשב אחד בעבודה)

Iris G

New member
שומשום - מה שאת עושה זה מסוכן!!!!

גם אני הײתי כזאת עד שיום אחד ביתי שהײתה בת שלוש אמרה לאישה זרה בסופרמרקט שהיא תהיה שמנה אם היא תוכל עוגיות אז הבנתי שאני הורסת שני חיים (שליושלה) היום 4 שנים אחרי אני שוקלת כמו ששקלתי בגיל 20 מרגישה טוב ואפילו לובשת ביקיני. אם את רוצה פרטים איך אני ``עושה את זה`` אשמח לשלוך לך E-Mail

meravido

New member
איריס, אני מאוד אשמח לקבל

בהתחשב בעובדה שאני 4 חודשים אחרי לידה ואני עדיין ב- over weight רציני אני אשמח לקבל ממך פרטים. למרות שאני משתדלת לשמור עכשיו אבל אני גם נורא אוהבת לבשל ולאפות ובעיקר לאכול (ולראיה - תראי איפה אנחנו נפגשות ;-) ). אז אנא, שתפי אותי בסוד. תודה, מרב

Iris G

New member
לוקח לי שעה להדפיס בעברית

אחזיר תשובה בעוד כמה ימים

hazanosnat

New member
גם אני אשמח לגלות איך. אני לא

מצליחה להוריד את תוספת 15 הק``ג של שתי הלידות. המון המוןהמון תודה. אסנת

שיגריס

New member
דיאטות, הא? אל תאבדו את הראש! H-(

בנות, אל תכניסו את עצמכן לדיאטות שונות ומשונות. אפשר לאכול הכל אבל במידה. חייבים את כל אבות המזון ואסור לדלג על פחמימות גם אם פירוש הדבר שיקח קצת יותר זמן לרדת במשקל. עדיף לאט ובטוח וגם להינות בו בעת כדי לא להרגיש עצבנות יתר, מרמור ואז ``לרדת`` על המקרר. בואו לא נהרוס את עצמינו בשביל האופנה. אפשר לעשות זאת תוך שיקול דעת. מיכל

דפדפ

New member
גם לי נדבקו 10 ק``ג אחרי הלידה השניה

(אחרי הראשונה חזרתי בשבוע למשקל המקורי) ורק רציתי לציין ש: 1. לא חשוב איזה דיאטה עושים א ס ו ר שתהיה דיאטת ``כסאח`` כי אח``כ מעלים יותר במשקל. חשוב גם לשמור על איזון נכון של אבות המזון. 2. חשוב בצמוד לעשות איזה סוג של פעילות גופנית. התעמלות, ריקוד וכו` - מנסיון זה מה שעושה את ההבדל.

למעלה