לפעמים כן ולצערי למרות שמצליחה ויורדת מאוד מהר משהו מצליח לשבור אותי ואני לא יודעת למה לא מצליחה להתמיד.
רוצה
כן מאוד רוצה חולמת על היום שאהייה פחות קילוגרמים ולו בשביל ההרגשה האישית שלי בשביל הקלות יתר שתבוא בעקבות היפרדות המשקל המיותר או לפחות בחלקו.
ההיה זה חלום
זה לא רק היה זה ממשיך להיות. אני יודעת שניסיתי כבר באמת הכל ועשיתי המון כדי לרזות אבל זה לא משהו שלצערי לי עדיין לא קרה. אני לא מפסיקה לחלום כי אם אני אפסיק אני בטוחה שלא אגיע לזה. מקווה עדיין שזה יקרה בקרוב אצלי בפנים כדי שיקרה אצלי בחוץ.
האחרונים (מתוך בחירה...) כ- 15 ק"ג. אני מרגישה הרבה יותר טוב, השינה בלילה יותר קלה, והקומפלימנטים....וואי וואי וואי...היה כדאי. צריך רק לרצות ל....רזות!!!
) הבעיה זה העליות והירידות , דווקא בתקופה האחרונה עליתי טיפה (בגלל העבודה החדשה ושיגרת היום) בגדול הכי חשוב שאני כן עדיין שומרת , עושה הליכות ארוכות כמעט יום יום , מקצצת באוכל. מנסה לשמור על מה שהשגתי ...
לפני כשנה התעורר חשד שיש לי מחלה כלשהי (מחלה שיכולה להוביל לעיוורון) שנפוצה אצל נשים צעירות עם עודף משקל. לאחר המון בדיקות ופחדים התברר שאין לי את המחלה. ואז החלטתי שזהו. די. תמיד ידעתי שעודף משקל יכול להוביל לבעיות אבל פתאום זה נהיה מוחשי... אז אני עושה את זה לאט לאט (כי כבר עשיתי כל כך הרבה פעמים כסאח ורק עליתי חזרה) ואני מנסה לסגל לעצמי הרגלי אכילה, בניגוד לפעמים קודמות בהן רק רציתי לרזות. אני מאד מאד מקוה שהפעם זה יהיה קבוע.
יקירה, שום דבר לא שווה אם אין בריאות. החיים יפים יותר פיזית ומנטלית כשרזים. קני לך את הספר : "ההרזיה השפויה" של סמדר פרגר וחייך ישתנו. האמיני לי. לאחר שתקראי, תביני שיש לך אוצר שיציל את חייך ולא משנה כמה את צריכה לרזות. באהבה, אדר 7
חשבתי שלא ואז גיליתי שיש מישהי בגובה שלי ששוקלת כמעט 10 קילו פחות ממני...אני 1.71 כמה אני אמורה לשקול פחות או יותר..(יחסית לזה שאני בת 15) נסו לעזור לא חייב להיות ממש מקצועי רק שיהיה לי קצת שמץ... ויש רעיון לדיאטה של שבועיים יכולה להיות כאסח ביותר אפילו שאני יוריד בה 3-4 קילו.? (ואם אפשר יותר אז בכלל נהדר!)
להתחיל לשחק בעניין הדיאטות ואולי אף כדאי להתייעץ עם רופא או דיאטנית בנושא. להתחיל בגיל שלך שזה הגיל שבו נושא המחזור משתלב כדאי לא לשחק כיוון שהירידות והעליות רק מזיקות לגוף. יכול להיות שחברתך שוקלת 10 קילו פחות אבל המבנה שלך הוא אחד ושלה הוא אחר. מאוד כדאי לא לעשות שטויות ולא לחפש דיאטה של שבועיים שיורדים מהר 3-4 קילו או יותר.
72 ק"ג בערך, לפי הטבלה של קופת חולים כללית. תיכנסי לאתר שצירפתי, תלחצי שם על "דיאטה ותזונה נכונה", צייני את הפרטים שמבקשים שם ותמצאי תשובה. אל תשכחי לשנות את השם...