דיאטה כדרך חיים

מי קבע את הסטנדרטים

שלך לאיך את רוצה להיראות? את, לא? אז את גם יכולה לשנות אותם. לא?

הקטע של מידות של בגדי ים

מטרף אותי... בבגדים אחרים אני בדרך כלל 38, וכשאני באה למדוד בגדי ים פתאום גם חזייה ותחתון מידה 42 הם קטנים עליי
וזה תמיד מזכיר לי שכשהייתי בתיכון הלכתי עם חברה למדוד בגדי ים, נתקלנו בבגד ים מידה 44 וחברה שלי אמרה לי - "אוי ואבוי, אני מקווה שמי שצריכה מידה 44 לא באמת מסתובבת עם בגד ים".

Bitch47Percents

New member
המידות בבגדי ים שונות לגמרי..

לא יודעת לפי מה הם מודדים אני מידה 44 בחזיות של בגד ים.. זה רק בגלל המידה הגדולה בחזה לדעתי

מידות הם רק מספרים

למה לתת להן להשפיע עלינו? האם זה באמת משנה אם מישהי היא מידה 36 בחלק עליון, 44 בחלק תחתון, 39 בנעליים ומינוס 3 במשקפיים? הכל מספרים שלא מעידים על דבר. הם מסייעים לנו להתאים את הביגוד לגופנו. תפקידם הינו פונקציונאלי, וחבל להפוך אותם למטרה בפני עצמה.

ToryMaster

New member
האמתצ שהמינוס שלוש במשקפיים משנה

זה זוועה, זוועה אני אומרת לכם. משקפיים זה שטן.

un vin rouge

New member
זה נכון מאוד קשה למצוא בגדים

יפים לבנות טיפה יותר מלאות אבל זה אפשרי...יש לי חברה שהיא במימדייך והיא מתלבשת מאוד מיוחד יפה ומחמיא לה.....שמעי עניין הבגד ים בעייתי לרובנו (לא פעם נתקלתי בבנות במחלקת בגדי הים שמתלוננות שמידת החזה ומידת הישבן בכלל שונה אחת מהשנייה-גם אצלי זה ככה) וצריך להשלים עם זה.... שמעי לפי דעתי, אני דו מינית ואני מעדיפה בנות מלאות (לא שמנות אבל מלאות בצורה סקסית) הרבה יותר מבנות רזות וצנומות שכשנוגעים בהם מרגישים עצם (אני עצמי כולי עצמות ולדעתי זה מגעיל) אז כמו שלי יש את הפטיש הזה יש הרבה בנים (ונתקלתי בכאלה בחיי) שאוהבים מלאות... ובקשר לשאלה כשאתן רואות בחורה ברחוב שלובשת שתי מידות קטנות עליה והבטן "זולגת" החוצה... מה אתן חושבות? האמת אני חושבת "איזה יופי שהיא שלמה עם עצמה" כי בסך הכל אם מתעסקים כל החיים עם כמה קילו יותר שקשה להוריד ולשמור על המשקל באובססיביות החיים נעשים יותר קשים ובאמת שעדיף להניח למצב להיות ככה ולא להתעסק עם זה יותר מדי...זה לא טוב לגוף ולנפש....עדיף להסתכל על הדברים הבאמת חשובים בחיים ולהודות שאת בריאה ומאושרת אפילו עם כמה ק"ג עודפים:)

פעם הייתי

חושבת משהו בסגנון "אם אין לך מה להראות אז עדיף שתכסי" היום, אני רואה את המיניות והנשיות בצורה כ"כ אחרת.. אני יוצאת להפסקת סיגריה בעבודה, יושבת ומסתכלת על העוברות והשבות ברחוב יפו, ואני רואה הכל.. רזות ודקיקות, גדולות ושמנות, חטובות, ממוצעות.. ומה שעובר לי בראש - לא משנה מה הן לובשות ואיך הן נראות "נשים- איזה י-ו-פ-י" ברגע שיוצאים מהסרט הזה שמכתיב ש"כוסית" זו אחת בלי שלוגלוגים בצדדים ומידה מושלמת ותחת מושלם, פתאופ כולן הופכות ליפות.. יפות בזכות עצם היותן נשים. אישה זה פשוט דבר מדהים.. הכח שמשתלב יחד עם החום והרכות.. זה פשוט יפייפה.. לא משנה עם יש שלוגלוגים או אין.. אני כבר לא רואה "יפה" ו "לא יפה".. אני רואה אישה. לא יודעת להסביר את זה טוב.

למעלה