דיאטה כדרך חיים

לא חמודה

מדהימה

סיון 1 23

New member
אמנם לא קישרתי אלייך בטעות...

אבל זה לא לגמרי קשור למה שאמרת... אני גם עכשיו פחות יכולה לכתוב כאן בפתיחות... אבל אני לא הלכתי... אני כאן, סתם חבל.

סיון 1 23

New member
יש כאן בחורה שמכירה אותי, בערך...

אבל חשבתי על זה... אם אני ארצה לכתוב משהו באמת אישי... אני אכנס בשם אחר... השאר לא כזה נורא.

לפני שבוע בערך

חיפשתי חזיה של בגד ים שלפחות תהיה לי חזיה המוכרת בחנות אומרת לי "אין חזיות במידה שלך" וואי, תודה, הייתי צריכה לשמוע את זה לפני החתונה של אחותי חיפשתי שמלה לחתונה מדדתי שמלה המוכרת אומרת לי "את נורא יפה, אבל חבל שאת כ"כ מלאה" o_O וגם אמא שלי לא עוזרת למצב "אל תאכלי!!!!! את תשמיני!!!" הממ לא סתם יש לי הפרעות אכילה מגיל 10 בערך וואלה אני לא רזה אני גם לא אהיה רזה ואני גם לא אשלים עם זה זה די קשה להשלים עם העובדה שאני אף פעם לא אהיה מה שאני רוצה להיות החברה מושפעת מהתקשורת ובתקשורת כולן כאלה רזות ויפות ובלונדיניות ובלה בלה בלה החברה רואה את מי שלא מתאימה בקטגוריה ל"מוזרה" כי החברה שלנו דפוקה אין מה לעשות

ellulli

New member
זה לא נכון

וחבל מאוד מאוד שאת חושבת ככה! את צודרת בקשר לחברה - היא מושפעת מהתקשורת. אבל את עוזרת לחברה להיות כזאת דפוקה כמו שאת קוראת לה בזה שאת נכנעת למוסכמות האלה. במקום להלחם, לחיות את החיים שלך כמו שבא לך בלי לדפוק חשבון, את חיה את החיים כפי שהחברה מכתיבה לך. וזה הדפיקות, אם תסלחו לי על הדיבור הישיר. מעבר לזה, סתם שתדעו - אני מכירה מספר רב של שמנות, ולא סתם כאלה שלא רואים להם את העצמות, שיש להם חברים שאוהבים אותם ונמשכים אליהם מאוד. זה הכל עניין של גישה. אני גם מכירה גם גבר שפשוט מעדיף נשים מלאות, ויש הרבה כאלה. אז זה עניין של איך אתן מסתכלות על זה - ואל תחשבו שמדברת איתכם איזה רזונת מדהימה, כי אני לא. בילדות שלי גם אני הייתי שמנמנה וסבלתי מהרבה התעללויות מילוליות בגלל זה. אבל אתן יודעות מה עשיתי? קודם כל רזיתי, כי זה היה חשוב לי. אבל עשיתי דיאטה ונרמלית, הורדתי בכמויות ובמתוקים, לא עשיתי שום דבר שהזיק לגוף שלי. ואכן רזיתי, והיום אני ממש לא שמנה וגם ממש לא אנורקסית, אבל אוכלת מה שבא לי בלי חשבון. בעיקר בגלל שאני שלמה עם עצמי, מה שהוביל לזה שיהיה לי חבר מקסים שיאהב אותי בגלל מי שאני, על כל החסרונות. אז אל תחשבו שרק לכן יש חסרונות ושאתן לא יכולות למצוא מישהו טוב, ושאתן לא יכולות להיראות בציבור! תאמינו לי שבסופו של דבר בנות בלי אופי, בלי מוח, סובלות הרבה יותר. ואתן יכולות להשיג כל מה שתרצו, העולם לא בנוי על יופי - הוא אומנם מאוד סובב סביב זה אבל לא לחלוטין. אבל אם אתם תאבדו תקווה זה בחיים לא ילך! סליחה על המגילה וההטפה אבל נראה לי שזה חשוב בהחלט.

אני לא נכנעת למוסכמות של החברה

אני מציבה לעצמי סטנדרטים גבוהים מידי כל שיטה שאותה אני מנסה לא עוזרת לי להרזות ואני מסרבת לקבל את עצמי ככה הבטחון העצמי הכ"כ "גבוה" הזה שלי נובע מהתעללות כל הילדות שלי משפחה כל מה שבסביבה שלי פחות או יותר ומה שרשמת בקשר ל "ושאתן לא יכולות למצוא מישהו טוב" חשבתי שמצאתי טעות [:

ellulli

New member
מבחינתי

אין דבר כזה סטנדרטים גבוהים מדי - כל עוד אתה מציב אותם לעצמך. כל דבר שאת מציבה לעצמך את יכולה. אלא אם כן זה משהו כמו "לעוף". אם את רוצה את זה לעצמך, ואת כל כך רוצה את זה - אז תשיגי את זה! אני לא ממש מאמינה בדיאטוץ. ני מאמינה בלא לאכול ממתקים תקופה ארוכה, לאכול שלוש ארוחות יחסית בריאות ביום וכל פעם להוריד את הכמות קצת. תשאירי את עצמך טיפונת רעבה בארוחות הראשונות, וכך כל פעם הכמות תרד. אל תעשי את זה בקיצוניות בשום אופן! כל פעם להוריד טיפה מהכמות!

../images/Emo24.gif נשמע קשה לחיות ככה

קשה ומתיש ובודד. זה נהדר שאת יודעת לשים את האצבע על המקום שממנו הקשיים שלך מגיעים. הלוואי שיהיו לך כוחות גם לגשת ולטפל בהם, כדי שתהני מהחיים כמו שמגיע לכולנו להנות.

למעלה