דיאבלו 2 עובד לי

סליחה...........!

אני לא אמרתי שאני לא נוב
בקיצור.......אני הולך לשחק ^^;

darkAI

New member
אני לא מתקן Oo

אגב, לג'וקים יש מין.
וזכור לי שדוריאל זאת היא, אבל לא שיחקתי כבר הרבה זמן, אז לא הייתי מסתמך כ"כ על מה שאמרתי.. מצד שני, יש לי זיכרון טוב

darkAI

New member
אני לא מתקן Oo

אגב, לג'וקים יש מין.
וזכור לי שדוריאל זאת היא, אבל לא שיחקתי כבר הרבה זמן, אז לא הייתי מסתמך כ"כ על מה שאמרתי.. מצד שני, יש לי זיכרון טוב

izik99999

New member
אם הייתם מקשיבים לדוריאל...

הוא אומר U CAME FOR BAAL בקול גברי
מאוד

darkAI

New member
לא, לדעתי זה פשוט קול של ג'וק רגיל

ואם זכור לי נכון, במשימות שמספרים עליה, מתייחסים אליה כאל She

o0O0o

New member
"לדעתי זה פשוט קול של ג'וק רגיל"

אני מבין שאתה מדבר מניסיון, הרי כל ג'וק מדבר

Ashaman

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

<מדמיין את בוריס מנהל שיחה עם ג'וק על שליטה בעולם> בכל אופן, דיברתי עליה בלשון בת כיוון ש ANDARIEL היא בת ו DURIEL קצת הזכיר לי את השם הזה, זה הכל. די לריב ילדים או שאני לא אתן לכם סוכריה.

darkAI

New member
הוא לא ג'וק, הוא עכבר

ואוקיי, יש לי זיכרון רע, Andriel זאת מי שחשבתי עליה

o0O0o

New member
../images/Emo41.gifהודעה רישמית../images/Emo41.gif

החלטתי לעזוב בינתיים את המתנקשת שלי (בשם Harlot) לטובת הנקרומנסר שלי (בשם Absinthe). בלי קשר לטעויות שעשיתי עם המתנקשת, אני פשוט הרבה יותר אוהב את הנקרומנסר. אני רמה 5 איתו. שיחקתי רק 45 דקות. זהו,אם יש לכם חפצים טובים לנקרומנסר אז אני אשמח לקבל
.

אוף הם חייבים לעשות אופציה של......

ריסטרט סקילס! זה מעצבן! פוי....אני צריך לתקן מלא שטויות שעשיתי פעם בסקילים וזה משגע אותי..... אם למישהו יש איזה אדיטור של דמויות שיגיד לי >.> אני חייב לשנות הכלללללל =] מיאו.

o0O0o

New member
ניסיתי להשתמש בתוכנה וזה רשם לי-

שיש בעיה בheader.

o0O0o

New member
אני רמה 15 עם הנקרומנסר,

ועם המתנקשת 23.
------------------------------------------------------------------- הנקרו ממש חלש מול מפלצות
מול בוסים אני פשוט מקים גולם ושם על הבוס iron maiden, וקצת יורה שיניים קסומות, מעלה גולם מתי שהקודם מת וכך הלאה. שיש הרבה קהל אני הורג עם ה Amplify Dmg ואז עושה מלא פיצוצי גופות
זה כיף וקוטל. ------------------------------------------------------------------- בכל אופן, אני עדיין מחכה לתרומות
כמובן שרק עוד שבוע אני אוכל לשחק ב-TCP\IP, במחשב עם הפיירוול זה לא עובד, ואל תגידו לי לפתוח פורטים וכו', כי הפיירוול והחיבור הם דרך מכון וויצמן והם שולטים על הכל. ------------------------------------------------------------------- דרך אגב, אפשר לשחק בTCP\IP כשיש לך את אותו הCD-Key כמו של המארח?

למעלה