*שיעול*
D dngr30000 New member 20/8/04 #9 התחלתי אתמול וזה מה שהספקתי: כל החפצים הכי טובים שיכולים להיות 22 בכל הקסמים (ואני מתכוון בכל! הקסמים) רמה: 99 אין סוף כסף 2000 נקודות בכל אחד מנקודות הסטאט (strengh vitality וכו') וכל זה בעזרת תוכנה קטנה וחביבה בשם Tsearch GOOD BLESS Tsearch
התחלתי אתמול וזה מה שהספקתי: כל החפצים הכי טובים שיכולים להיות 22 בכל הקסמים (ואני מתכוון בכל! הקסמים) רמה: 99 אין סוף כסף 2000 נקודות בכל אחד מנקודות הסטאט (strengh vitality וכו') וכל זה בעזרת תוכנה קטנה וחביבה בשם Tsearch GOOD BLESS Tsearch
D dngr30000 New member 20/8/04 #13 אז זהו, שבשבילי לרמות זה כבר הנאה זה משהו בגנים שאומר לי שאני חייב לרמות כשאני יכול/יודע
M Master Boo New member 21/8/04 #20 החתימה שלך לא נכונה בעליל יעני אני אישית מעדיף לאכול פיתה עם חצי ג'וק, ולא פיתה עם ג'וק שלם.
M Master Boo New member 21/8/04 #38 בטח שכן זה עדיין חצי ג'וק. פחות ממנו לאכול, לא וזה אמור להיות, כמובן: (בגרסא המקורית) "מה יותר גרוע מלנגוס בתפוח ולמצוא בפנים תולעת?" "לנגוס בתפוח ולמצוא בפנים חצי תולעת"
בטח שכן זה עדיין חצי ג'וק. פחות ממנו לאכול, לא וזה אמור להיות, כמובן: (בגרסא המקורית) "מה יותר גרוע מלנגוס בתפוח ולמצוא בפנים תולעת?" "לנגוס בתפוח ולמצוא בפנים חצי תולעת"
D dngr30000 New member 22/8/04 #52 לא הבנתם אותי נכון ../images/Emo3.gif התכוונתי שהחצי השני של הג'וק לא סתם נעלם אלא הוא נמצא בפה שלכם
B barkai36 New member 20/8/04 #18 יופי אז לחצת על כמה כפתורים ועכשיו אין לך יותר מה לעשות במשחק. מרוצה?