מה שאני עשיתידחיית נסיעה
שלום לכולם רציתי להתייעץ עם הנוגעים בדבר רצינו להזמין כרטיסים לרומניה לטיפול הקרוב אך חברת הנסיעות אמרה שניתן לדחות עד חודש בלבד את מועד הנסיעה מה עושים במקרה שהנסיעה נידחת מסיבות שונות ?
איך מתחילים לבדוק את הנושאמה שאני עשיתי
דחיתי את הכירטוס עד לרגע הכי מאוחר שהיה אפשר (נדמה לי יומיים או שלושה לפני הטיסה). בכל מקרה שיהיה המון הצלחה ואם יש לך עוד שאלות את מוזמנת![]()
היי שלחתי לך מסראיך מתחילים לבדוק את הנושא
של הכרטיסים ומי יותר זול מעולם לא קנינו כרטיסי באופן אישי כי טסטי תמיד דרך העבודה,אשמח לדעת מאיזה חברה קנית והאם זה היה מלון קרוב ועליות ואיך מבקשים לדחות כרטיסים על מנת שלא נשלם קנס אשמח לחוות דעת ממך שהיה בהצלחה ותודה.
תשובותאיך מתחילים לבדוק את הנושא
של הכרטיסים ומי יותר זול מעולם לא קנינו כרטיסי באופן אישי כי טסטי תמיד דרך העבודה,אשמח לדעת מאיזה חברה קנית והאם זה היה מלון קרוב ועליות ואיך מבקשים לדחות כרטיסים על מנת שלא נשלם קנס אשמח לחוות דעת ממך שהיה בהצלחה ותודה.
רק סוכן הנסיעות יכול לעזור לך בזהדחיית נסיעה
שלום לכולם רציתי להתייעץ עם הנוגעים בדבר רצינו להזמין כרטיסים לרומניה לטיפול הקרוב אך חברת הנסיעות אמרה שניתן לדחות עד חודש בלבד את מועד הנסיעה מה עושים במקרה שהנסיעה נידחת מסיבות שונות ?
טארום או אל עלדחיית נסיעה
אדממה ראי מה כתבתי בדיוק מעלייךטארום או אל על
הסוכן נסיעות שדיברתי איתו אמר לי שעם טארום אני יכולה להזמין, ולא לשלם עד הרגע האחרון, ולסמוך עליו שישורין לי מקום. לעומת עם אלעל שחייבים לכרטס בשלב די מוקדם. זה מה שקרה לנו בחודש שעבר- כרטסנו בלחץ הסוכנת,כרטיסים של אלעל . אחרי יומיים התברר שצריך לדחות את הנסיעה והפסדנו 50 $ על כל כרטיס. למישהי יש ניסיון עם טארום? למישהי יש ניסיון עם המשרד נסיעות של אדריאן ברח' הס בתל אביב.? אפשר לסמוך עליהם במידע הזה? תודה
דחיית נסיעה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.