דחיית נסיעה

מצב
הנושא נעול.

ציפי9

New member
דחיית נסיעה

דחיית נסיעה
שלום לכולם רציתי להתייעץ עם הנוגעים בדבר רצינו להזמין כרטיסים לרומניה לטיפול הקרוב אך חברת הנסיעות אמרה שניתן לדחות עד חודש בלבד את מועד הנסיעה מה עושים במקרה שהנסיעה נידחת מסיבות שונות ?

הכפריה

New member
מה שאני עשיתי

דחיית נסיעה
שלום לכולם רציתי להתייעץ עם הנוגעים בדבר רצינו להזמין כרטיסים לרומניה לטיפול הקרוב אך חברת הנסיעות אמרה שניתן לדחות עד חודש בלבד את מועד הנסיעה מה עושים במקרה שהנסיעה נידחת מסיבות שונות ?
מה שאני עשיתי
דחיתי את הכירטוס עד לרגע הכי מאוחר שהיה אפשר (נדמה לי יומיים או שלושה לפני הטיסה). בכל מקרה שיהיה המון הצלחה ואם יש לך עוד שאלות את מוזמנת

איך מתחילים לבדוק את הנושא

מה שאני עשיתי
דחיתי את הכירטוס עד לרגע הכי מאוחר שהיה אפשר (נדמה לי יומיים או שלושה לפני הטיסה). בכל מקרה שיהיה המון הצלחה ואם יש לך עוד שאלות את מוזמנת
של הכרטיסים ומי יותר זול מעולם לא קנינו כרטיסי באופן אישי כי טסטי תמיד דרך העבודה,אשמח לדעת מאיזה חברה קנית והאם זה היה מלון קרוב ועליות ואיך מבקשים לדחות כרטיסים על מנת שלא נשלם קנס אשמח לחוות דעת ממך שהיה בהצלחה ותודה.

ציפי9

New member
היי שלחתי לך מסר

של הכרטיסים ומי יותר זול מעולם לא קנינו כרטיסי באופן אישי כי טסטי תמיד דרך העבודה,אשמח לדעת מאיזה חברה קנית והאם זה היה מלון קרוב ועליות ואיך מבקשים לדחות כרטיסים על מנת שלא נשלם קנס אשמח לחוות דעת ממך שהיה בהצלחה ותודה.
היי שלחתי לך מסר

הכפריה

New member
תשובות

תשובות
אני נסעתי ביולי עם אלעל מחיר הטיסה היה כ 400$ הבנות שטסו בטארום (החברה הרומנית) שלמו יותר אבל אני לא זוכרת כמה. את יכולה להזמין דרך כל סוכנות נסיעות ודרכם לבדוק מה יותר זול.את צריכה גם לחשוב מתי את רוצה לטוס ומתי לחזור כי יש הבדלים בין שעות הטיסה של 2 החברות.ממליצה להגיע יום לפני ולהשאר לפחות לילה אחרי. לגבי מלון: שני המלונות הפופולרים לב אור ומינרוה גם אותם ניתן להזמין דרך הסוכנות - שניהם יחסית קרובים.... תבדקי עלויות. יש בנות שלוקחות דירות אני לנתי במינרוה עלה כ 90 יורו והיה בסדר גמור. מונית - למלון כדאי להזמין מכאן אפשרי דרך המלון. אני תאמתי עם עוד מישהי שנסעה והתחלקנו בעלויות נדמה בסביבות 10-15 יורו לכיוון. המטבע שמשתמשים בו שם הוא יורו. אל תשכחי ויזה אם אין לך דרכון אירופאי. אם יש לך עוד שאלות - אשמח לענות והכי חשוב - הרבה הרבה הצלחה

עולמי5

New member
רק סוכן הנסיעות יכול לעזור לך בזה

דחיית נסיעה
רק סוכן הנסיעות יכול לעזור לך בזה
אם הוא סוכן נסיעות נחמד יכול פשוט לעקב לך את הכירטוס של הכרטיסים ומה שכן יכול לעשות כדי לשמור את מקומך על המטוס פשוט כשהתאריך המתנה ניגמר והמערכת זורקת אוטומטית את ההזמנה של הטיסה פשוט לבצע מחדש כל עוד יש מקום על המטוס בהצלחה ספרי איך הסתדרת בסוף

adamama

New member
טארום או אל על

דחיית נסיעה
טארום או אל על
הסוכן נסיעות שדיברתי איתו אמר לי שעם טארום אני יכולה להזמין, ולא לשלם עד הרגע האחרון, ולסמוך עליו שישורין לי מקום. לעומת עם אלעל שחייבים לכרטס בשלב די מוקדם. זה מה שקרה לנו בחודש שעבר- כרטסנו בלחץ הסוכנת,כרטיסים של אלעל . אחרי יומיים התברר שצריך לדחות את הנסיעה והפסדנו 50 $ על כל כרטיס. למישהי יש ניסיון עם טארום? למישהי יש ניסיון עם המשרד נסיעות של אדריאן ברח' הס בתל אביב.? אפשר לסמוך עליהם במידע הזה? תודה

עולמי5

New member
אדממה ראי מה כתבתי בדיוק מעלייך

טארום או אל על
הסוכן נסיעות שדיברתי איתו אמר לי שעם טארום אני יכולה להזמין, ולא לשלם עד הרגע האחרון, ולסמוך עליו שישורין לי מקום. לעומת עם אלעל שחייבים לכרטס בשלב די מוקדם. זה מה שקרה לנו בחודש שעבר- כרטסנו בלחץ הסוכנת,כרטיסים של אלעל . אחרי יומיים התברר שצריך לדחות את הנסיעה והפסדנו 50 $ על כל כרטיס. למישהי יש ניסיון עם טארום? למישהי יש ניסיון עם המשרד נסיעות של אדריאן ברח' הס בתל אביב.? אפשר לסמוך עליהם במידע הזה? תודה
אדממה ראי מה כתבתי בדיוק מעלייך
שורה אחת בלבד עניתי לגבי סוכן נסיעות שיהיה בהצלחמה ספרי לנו איך הסתדרת

עולמי5

New member
../images/Emo180.gif

דחיית נסיעה

מצב
הנושא נעול.
למעלה