אין ספק שקיימת בעייתיות בעיקר בהתנהלות
קודם כל, הם יכולים לבחור איזה מבחן שבא להם ואנחנו נעשה אותו בכל זאת, אין לנו כל כך הרבה ברירה
אני באופן אישי, חושב שהמבחנים האלה אינם משקפים ונראה לי שהמחקרים שאת מסתמכת עליהם מומנו על ידי המכונים שמכינים את אותם מבחנים.
עם זאת, זה שבאר שבע נותנים הזדמנות לאנשים נוספים עם סכם נמוך יותר זה מכובד כשלעצמו.
יתרה מזו, עצם זה שהם לא גובים כסף על המבחן או הריאיון האישי גם ראוי להערכה.
אך לדעתי, צורת ההתנהלות של באר שבע בכל הנוגע לרפואה מהווה ביזיון.
כל השקרים שמפוזרים ממדור הרישום (ובאמת אין להם מושג על מה הם מדברים), לא מתקבלים על הדעת. אי המענה בנוגע לרפואה משום שמתקשרים אליהם המון סטודנטים לרפואה וחופרים להם הוא בגדר רעה חולה.
כשעבדתי בשירות לקוחות היו מתקשרים אליי ים של אנשים כדי לשאול על מצב חשבון עדכני. על אף שהם יכלו לראות את זה באינטרנט, באפליקציה האישית, מענה קולי וכו'... הם בחרו לשמוע זאת מנציג. זה חלק מהשירות שהם משלמים
עליו.
להזכירכם, שילמנו דמי רישום של 459 ש"ח, והמינימום שמגיע לנו הוא לקבל תשובה כששואלים שאלה ולא לומר לנו "רק במידע האישי" ולהתחמק מתשובה.
כל העננה סביב התאריכים, מתי מזמנים, כמה מזמנים, איך .... מביא את כל האנשים להתקשר. תחשבי על זה שקיבלו 500 אנשים ראשונים זימון לריאיון ונשארו עוד 1000 במתח, את לא מצפה שה-1000 יהיו במתח.
בדיוק אותו סיפור יקרה במעבר מהריאיון הראשון לריאיון השני.
פחות מעניינים אותי השיקולים שבאר שבע עושים במעברים, אך צריך לעבוד במעט היגיון ולא באנרכיה מוחלטת.
אגב, מהניסיון שלי, דחייה מתעדכנת באיזור האישי אי שם בעתיד הרחוק. אז רוב הסיכויים שאת הדחייה נקבל דווקא דרך שיחת הטלפון ולא דרך המידע האישי.
מאחל הצלחה לאלה שממשיכים הלאה