דחוף!

Norma Desmond

New member
מה? ../images/Emo6.gif

התכוונתי שאהבתי את הרעיון שלך: "...ושתיים: היא לא תסכים, אבל בחורה אחרת שתראה את זה מהצד תחשוב שאתה ממש אבל ממש חמוד. ואז תיהיה לך מעריצה..." הוא אמנם לא ממש סביר אבל חשיבה וגישה חיובית כאלו הן אחלה ("בכל מקרה אתה מרוויח")

dor4231

New member
גישה חיובית זה כן אבל...

אני חושב שזה כן סביר... כי האמת מה שאני התכוונתי זה... שאם אנשים יראו את מה שהוא עושה זה יראה מעשה מאוד "אמיץ" (לא מצאתי את המילה) ... והוא יחשב באותו אזור למישהו אפשרי לקשר טוב... זה יעשה שינוי חברתי... אנשים יתפעלו ממנו... או שאני סתם בהזיות? ואנשים לא באמת מסתכלים על זה... תחשבי על עצמך נגיד: אם תראי מישהו שנותן למישהי זר פרחים ומציע לה לצאת איתו... את לא תחשבי שהוא חמוד (בתור אחד שרואה את זה מהצד כמובן)

לדעתי

אני דווקא לא בעד "הפקות גדולות" בהתחלה. אני חושב שכדאי לך קודם כל לנסות לדבר איתה מעט, להכיר אותה, לת לה להכיר אותך. זה ייתן לך אפשרות לראות האם יש בניכם כימיה והאם היא מעוניינת. אם כן, תזמין אותה לצאת איתך. לא בטוח לגבי פרח. השאלה היא עד כמה אתה מתכוון במעשה הזה. לתת פרח זו לא חוכמה.

תגובה

פנה אליה בהפסקה ונסה לשוחח אתה בענין, בהתחלה על דברים כלליים הקשורים ללמודים ואחר-כך על חייה הפרטיים יותר.

avishg4

New member
לקחת מהר יוזמה מצדך, לבדוק את

השטח, מה קורה מבחינתה ו.... יהיה טוב..

למעלה