דחוף!

catmike

New member
דחוף!

בחורה אחת מהלימודים מצתאה חן בעיניי. מה לעשות?

נו באמת..

תדבר איתה
אם אתה ביישן,תנסה לשאול אודותיה בעקיפין בעזרת מכרים משותפים או תיגש,פתח שיחה ותציע לשבת איתה בקפיטריה..או סתם לשבת על נושא לימודי.. בהצלחה.

catmike

New member
אם אני אביא לה פרח ואשאל אותה

האם אפשר להזמין אותה לקפה, זה יראה מאוד טיפשי?

בטח שלא להביא לה פרח!!!!

אתה לא מכיר אותה. יש בנותץ שממש לא בקטע. מכיר את השיר "רק אל תקנה לי ורד"..? חוץ מזה, שלהצהיר שאתה אוהב אותה לפני שמכירים זה פחות מחמיא. לדעתי, תן לה הרגשה שאתה רוצה להכיר אותה יותר כי היא מוצאת חן בעיניך מספיק לשם כך.

dor4231

New member
אני חושב ש...

ה"נו באמת" היה כי זאת שאלה שאתה יכול לענות עליה מיד!... תראה... אתה פשוט צריך לקחת צ'אנס!... לך עם זה עד הסוף (שים לב שזה הרגע המתאים לך ולה) ותזרום עם זה. אין לך מה להפסיד...אם תביא לה פרח ותבקש ממנה לצאת איתך יכולים לרות שני דברים... אחד: שהיא תסכים ואז אתם תצאו והכל יהיה סבבה (תראו אחר כך אם זה מתאים או לא מתאים לשנייכם) ושתיים: היא לא תסכים, אבל בחורה אחרת שתראה את זה מהצד תחשוב שאתה ממש אבל ממש חמוד. ואז תיהיה לך מעריצה, שזה ממש טוב לך, בכל מקרה אין לך כל כך הרבה מה להפסיד... פשוט תיהיה בטוח שאתה עושה את הדבר הנכון לך וזה יצא לך טוב. עצה לחיים: קח צ'אנס! אין לך מה להפסיד כי חיים רק פעם אחת... ודבר אחד רע מוביל תמיד למשהו טוב (רק צריך לדעת להסתכל)

dor4231

New member
חחח יש מצב...

שמי שכתב את זה זילזל במה שהוא שאל... אבל אני יותר בכיוון של "הוא ניסה לעודד אותו, נו באמת! חה חה חה!" ואולי זה סתם שפת דיבור של בן אדם?! טוב סטיתי מהנושא... וואי ואני מקווה שאני עזרתי לבחור עם השאלה...

קודם כל..

ה "נו באמת" היה מתוך כוונה של "נו בחייך אתה תשחק אותה גם בלי לשאול אותנו" חח משהו כזה וכמובן נאמר בכוונה טובה
הצעתי לו מה לעשות ואף איחלתי הצלחה..מה לא טוב?

dor4231

New member
איזה עניין? איפה?

היי! אנחנו סתם העלנו השערות... אני בטוח שאתה בן אדם טוב ושאין לך כוונות רעות לא היה לך שום דבר רע בהודעה שלך. אל תדאג! קח באיזי!

dor4231

New member
חחח סליחה אני באמת מצטער

נו אני לא שמתי לב... וחוץ מזה! אני דיסלקט! מה תעשי?

dor4231

New member
אז רגע שאני אבין...

את רוצה להעליב אותי?...
אז מה אם אני קטן?!?! לא צריך להתנפל עליי!!...חחח

dor4231

New member
איכות זה טוב! איך אני נשמע לך?

איכותי או לא איכותי? את נשמעת איכותית ביותר!

למעלה