דחוף!!!!

King RooL

New member
דחוף!!!!

פעם רשמה בפורום הזה ילדה בכינוי "בריטני ספירס מלכה" אני חייב את האייסי או מסנג'ר שלה!!! זה נורא דחוף!!! מנהלים בבקשה לא לשרשר אותי, זה נורא דחוף =(

roey406

New member
../images/Emo207.gifאתמול

היה ב100 FM את השיר STRONGER ואחריו השדרנית אמרה:עכשיו היא לא כל כך סטרונגר אלא די חלשה עם כל ההריון הזה והיא אמרה עוד משהו כמו: היא נראית עכשיו כמו כדור או משהו כזה ומאותו רגע רתחתי עליההה
מי היא בכלל שיש לה הזכות לדבר על מישהו אחר ככה?ועוד על בריטני?

Nola Rice

New member
יש לה זכות לדבר עליה ככה כי היא

שדרנית שאוהבת לצחוק על דברים לפעמים. ועל בריטני יותר מחצי עולם מדבר מבלי שאתה יודע.... זה כמו שאתה תדבר על מפורסמים אחרים ככה. אני היתי חייבת להגיב לזה כי טיפה , לא הרבה ילדותי לרשום את ההודעה הזאת.... למה פשוט אי אפשר לקחת את הדברים ברוח טובה , יופי זאת דעתה, מותר לה להביע דעה על זה , דווקע זה... אין פה שום דבר פסול

ForeverBS

New member
שטויות

זה נכון שבימים האלה כל התקשורת מתעסקת בלהשמיץ את בריטני ("תקועה במקום", "כדור", "הייתה מספר 1 וכבר לא", בלה בלה בלה) תאכלס היא כבר לא הוציאה חומר חדש איזה שלוש שנים, וכל מה שאנשים אחרים שומעים ממנה זה שהיא נכנסה שוב להריון וסיכנה את הבן שלה או לא יודע מה, אז כן אפשר להבין למה מדברים עליה ככה. אני אישית בטוח שכשהיא תתקאמבק חזקה מתמיד ייפסקו כל הדיבורים האלה והיא תראה לכולם מאיפה משתין הדג!

mamasitaa

New member
זהו שהיא אפחד.

אנחנו אפילו לא יודעים איך היא נראית. שתראה את עצמה. ואז שתדבר.

King RooL

New member
../images/Emo208.gif

מישו יודע למה חצי שנה היא לא מתחברת לאף מקום?!

ForeverBS

New member
אתה טועה...

היא עדיין כותבת פה ויש לה כינוי אחר... pink girl למה אתה צריך אותה?

King RooL

New member
../images/Emo41.gif כנסו כולם ../images/Emo41.gif

יש למישהו את האייסי או מסנג'ר של סיוון- p i n k girl ?? זה דחוף! ולא משנה למה זה נורא נורא דחוף

למעלה