דחוף

BUG LOVE

New member
דחוף

אני צריכה להיות בערב סיפור מפחיד בשביל א"ש לילה איפה אני יכולה למצוא אחד כזה?

perhay

New member
אם הבנתי נכון, את צריכה סיפור מפחיד

להלן הסיפור:
אהה! (מתוך הקובץ "סיפורי הנונסנס המדהימים ביותר בעולם" - סיפר שלמה אבס) יום אחד בא בחור לעבוד כסוהר בבית-הסהר המקומי. מפקד בית הסהר אמר לו: "בבית הסהר יש שלוש קומות. בקומה הראשונה, בכל התאים יושבים פושעים קטנים ובלתי מזיקים. בקומה השנייה - פושעים קצת יותר מסוכנים, ובקומה השלישית - הפושעים המסכונים ביותר. הפושע הנורא מכולם יושב בתא האחרון של הקומה השלישית. זהו רוצח מטורף ומסוכן מאין כמוהו, והוא מסוגל להרוג כל אחד, אם רק מתאפשר לו. התא שלו סגור כבר שלושים שנה בשלוש דלתות ברזל, הוא עצמו קשור בתוך התא בשרשרות ברזל עבות, ואת האוכל אנחנו מכניסים לתא שלו דרך חריץ קטן בקיר. מן המטורף הנורא והאיום הזה עליך להזהר מאד, ושלא תעז אפילו לפתוח לו דלת אחת. אני אזכור זאת - אמר הבחור ובאותו יום החל לעבוד בבית הסהר. הוא הסתובב בקומה הראשונה, ולאחר שאזר קצת אמץ עלה לקומה השנייה, ורק לפנות ערב עלה לקומה השלישית. הוא הלך לכל אורך המסדרון והביט בתאים, והנה כשהגיע לקצה המסדרון - שומו שמיים!!! דלתות התא האחרון היו מרסקות והפושע המטורף, האיום והנורא, עמד מולו כשכל שרשרות הברזל מוטלות על הרצפה. אהה! זעק המטורף כשעיניו מזרות אימים והחל להתקרב לעבר הבחור הצעיר כשידיו מושטות לפנים. הבחור המסכן, נוטף זעה קרה, החל לסגת מהר יותר. אהה! שאג המטורף והחל לרוץ במהירות הבזק לעבר הבחור. הבחור החל לברוח מהר ככל שנשאוהו רגליו: הוא רץ במסדרון, והמטורף אחריו. הוא ירד במדרגות אל הקומה השנייה, והמטורף אחריו. הוא רץ במסדרון של הקומה השנייה, והמטורף אחריו. הוא ירד במדרגות אל הקומה הראשונה, והמטורף דוהר בעקבותיו. ואז, במסדרון של הקומה הראשונה, הבחור הצעיר רץ לעבר דלת הכניסה, אך אללי - הדלת היתה נעולה מבחוץ! הבחור המסכן נשען בגבו על הדלת, ברכיו רוטטות, כל גופו רועד ופניו לבנים. לא היה לו לאן לברוח, והפושע המטורף הלך והתקרב אליו כשידיו מושטות קדימה. ואז הפושע המטורף הגיע קרוב קרוב אליו, שם את ידו על כתפו של הבחור וצעק: אהה! תפסתי אותך! עכשיו תורך לתפוס אותי. והוא הסתובב ורץ משם...

למעלה