דחוף ..... איך יוצרים ( או מפתחים ) יכולת טלפתית עם מישהו ? ( אני מכיר את השורה האדומה .....
ח חסויייייי New member 8/8/04 #1 דחוף ..... איך יוצרים ( או מפתחים ) יכולת טלפתית עם מישהו ? ( אני מכיר את השורה האדומה .....
ח חסויייייי New member 9/8/04 #6 תודה רבה אבל .... יש דרך לתקשר עם מישהו ולא להעביר לא דברים ( כמו מן שיחה ) ואם כן מה היא ? אני מודע לקשיים ולצורך בסבלנות .......
תודה רבה אבל .... יש דרך לתקשר עם מישהו ולא להעביר לא דברים ( כמו מן שיחה ) ואם כן מה היא ? אני מודע לקשיים ולצורך בסבלנות .......
ח חסויייייי New member 9/8/04 #7 תודה רבה אבל ...... יש דרך לתקשר במן שיחה? ( אני מודע לקשיים ולסבלנות הנדרשת) ואם כן מהי ?
P P o M i K i New member 10/8/04 #8 דבר ראשון, קצת סבלונות, טוב? אנחנו לא קיימים רק כדי לענות לאנשים כאן על שאלות, אז אין סיבה לרשום עוד הודעות. דבר שני, לא ידוע לי על מישהו שאי פעם הצליח להגיע לרמה כזאת.
דבר ראשון, קצת סבלונות, טוב? אנחנו לא קיימים רק כדי לענות לאנשים כאן על שאלות, אז אין סיבה לרשום עוד הודעות. דבר שני, לא ידוע לי על מישהו שאי פעם הצליח להגיע לרמה כזאת.