דחוף!!!!!!!!

תור

New member
דחוף!!!!!!!!

היי אני צריך דחוף פתרון לגרוש שדים או רוחות..... טקס או לא יודע מה אבל מהר בבקשה!!

jbu

New member
מה קרה? אל תגיד לי ש

שעשיתה סיאנס ו"עיצבנתה" את הרוח.

BRANEWEN

New member
שלום גם לך...

אתה מוזמן לשבת, להירגע.... ועכשיו כשכולנו רגועים אתה יכול להסביר לנו, מה כבר קרה שאתה צריך פיתרון לגירוש שדים ורוחות בכזאת דחיפות?! אני לא רוצה להישמע לא מנומסת, אבל לפני שבאים בבקשה כזאת נהוג להציג את עצמך, או לפחות להסביר לנו מה הסיבה לבקשה שלך, אבל אתה באמת חושב שמישהו יענה לך ברצינות כשאתה בא בגישה של "היי....אני חייב פיתרון לבעיה, תביאו לי את זה כמה שיותר מהר!!" קודם כל אתה אמור להסביר מה בדיוק קרה לך שאתה חייב פיתרון לגירוש שדים או רוחות, מה הניסיון שלך במאגיה וכישוף, וכו' וכו' וכו'...., עכשיו תנסה להתחיל מהתחלה...:). שלך אסתי.

טוב אז ככה

לפני הכול רציתי להגיד שהמחשב שלי השתגע ולכן תור הפך לחביב הקסם מפני שאני מדליק את המחשב(ואני לא זוכר את הסיסמא)הוא לא מתחבר לתור אז הינה אני בתור חביב הקסם... אז ככה שבדרך כלל אומרים דחוף אז זה דחוף...ובלי לפגוע לא ראיתי אותך כאן ולכן אני לא חושב שאת זו שיכולה להגיד לי עם אני מתקדם או לא מפני שאת לא הייתה פה בכלל...אבל לא משנה הסתדרתי- אמרתי לחש עשיתי טקס והכול עבר... ולא זימנתי רוחות פשוט החתול שלי כל היום מסתכל על נקודות מסוימות בסלון עד אשר הוא ממש נבהל והוא לא זז והתחלתי להרגיש מן אנרגיה ממש לא טובה בבית אז רציתי משהו לגירוש-משהו פשוט מפני שההורים היו בבית,אך איש לא ענה אז לקחתי סיכון וערכתי טקס בחדר שלי והכול התנהל יפה,למען האמת החתול נרדם בתוך המעגל והרגשתי התעלות של ממש....אולי בגלל רמת האנרגיה...בכל מקרה תודה

Miss Dream

New member
איזה אנשים מגעילים אתם...../images/Emo10.gif

בלי לעליב אבל מסכן הבן אדם הזה- מה אם הרוחות תקפו אותו או משהו? (אני לא מדברת בציניות...אלא ברצינות) אותי פעם אחת תקפו כמה רוחות- ישבתי ליד המחשב וכל הדברים התחילו לעוף עליי (כולל הרמקולים...) למזלי אני מהר מאוד עשיתי טקס והכל עבר. כך שאני בהחלט מבינה את הבן אדם הזה ומה ציפיתם? שהוא יכתוב: "שלום שמי____. כרגע כמה רוחות תוקפות אותי פה ויש אנרגיה שלילית אז אפשר בבקשה משהו שיעזור לי? אני רוצה לציין שאני מתקדם ו________________ בלה בלה בלה..." נו באמת... אני אישית לא יכולתי לעזור לו כי אני לא זוכרת את הטקס...
בכל מקרה, מצטערת אם העלבתי מישהו אבל כשמדובר ברוחות ושדים אין זמן להגיד בבקשה ולהציג את עצמך...

jbu

New member
את צודקת אבל אני

לא יודע על טכסים כאלה (יכול להיות שיש לי אחד המחשב) אני מנסה לדבר עם הרוח כלומר אני חושב דברים ולמי שיש נסיון עם רוחות אז הוא יודע שהם קורות מחשבות אין לי זמן להסביר איך.

BRANEWEN

New member
להרגיע את הרוחות...

דבר ראשון, אם פגעתי בתור או במישהו אחר אני מצטערת, אבל הוא כתב את ההודעה בנוסח של "תעזרו לי אני חייב עזרה...", ואת לא באמת מצפה שמישהו תשוט יעזור לו וייתן לו טקס לגירוש שדים בלי שיודעים מה בדיוק הבעיה נכון?!, זה לא פורום שמחלק כישופים, טקסים, פעולות מאגיות וכו' סתם ככה, בן אדם לא יכול לבוא בדרישה לעזרה סתם ככה, זה לא מנומס וזה יכול להיות מסוכן, אין לנו שום מושג מה הרמת של אותו הבן אדם בכישוף, ואני אישית לא נוהגת לחלק טקסים לכל בן אדם שמבקש וכך גם רב חברי הפורום, נכון שהוא לא חייב להציג את עצמו (את זה כתבתי רק כי לי יותר נעים לשוחח עם אדם שאני יודעת לפחות כמה פרטים עליו) אבל הוא לא יכול לצפות שמישהו יענה ברצינו לבקשה כזאת, אין לנו שום טיפת מושג מה הניסיון שלו אז אין לנו מושג מה הרמה שלו, אם הוא יודע מה הוא עושה, אם הוא מבין מה יכולות להיות התוצאות של גירוש שדים וכו' אז כל מה שביקשתי זה שיפרט קצת יתר על הבעיה שלו כדי שנוכל לדעת מה הדרך המתאימה ביותר לעזור לו. ודבר שני, לתור, אני לא אמרתי לך שאתה לא מתקדם ושהרמה שלך נמוכה, ואין בי כל עניין להתחרות איתך למי יש רמה יותר גבוהה, אני רק ציינתי שאני לא יודעת מהי הרמה שלך ושעדיף שתסביר מהי,אני נימצאת בפורום הזה מספיק זמן (היו לי הרבה כינויים אז יכול להיות שראית אותי כותבת בכינוי אחר) ורק בגלל זה ביקשתי ממך לספר קצת על עצמך כי אני יודעת שלרב חברי הפורום יהיה יותר קל לשוחח עם אדם בעוד שהם יודעים לפחות כמה פרטים לגביו ולגביי הרמה שלו, אז תחשוב לבד אם הנוסח של הבקשה\שאלה שלך היה מתאים לקבלת תשובה רצינית. אסתי.

למעלה