להרגיע את הרוחות...
דבר ראשון, אם פגעתי בתור או במישהו אחר אני מצטערת, אבל הוא כתב את ההודעה בנוסח של "תעזרו לי אני חייב עזרה...", ואת לא באמת מצפה שמישהו תשוט יעזור לו וייתן לו טקס לגירוש שדים בלי שיודעים מה בדיוק הבעיה נכון?!, זה לא פורום שמחלק כישופים, טקסים, פעולות מאגיות וכו' סתם ככה, בן אדם לא יכול לבוא בדרישה לעזרה סתם ככה, זה לא מנומס וזה יכול להיות מסוכן, אין לנו שום מושג מה הרמת של אותו הבן אדם בכישוף, ואני אישית לא נוהגת לחלק טקסים לכל בן אדם שמבקש וכך גם רב חברי הפורום, נכון שהוא לא חייב להציג את עצמו (את זה כתבתי רק כי לי יותר נעים לשוחח עם אדם שאני יודעת לפחות כמה פרטים עליו) אבל הוא לא יכול לצפות שמישהו יענה ברצינו לבקשה כזאת, אין לנו שום טיפת מושג מה הניסיון שלו אז אין לנו מושג מה הרמה שלו, אם הוא יודע מה הוא עושה, אם הוא מבין מה יכולות להיות התוצאות של גירוש שדים וכו' אז כל מה שביקשתי זה שיפרט קצת יתר על הבעיה שלו כדי שנוכל לדעת מה הדרך המתאימה ביותר לעזור לו. ודבר שני, לתור, אני לא אמרתי לך שאתה לא מתקדם ושהרמה שלך נמוכה, ואין בי כל עניין להתחרות איתך למי יש רמה יותר גבוהה, אני רק ציינתי שאני לא יודעת מהי הרמה שלך ושעדיף שתסביר מהי,אני נימצאת בפורום הזה מספיק זמן (היו לי הרבה כינויים אז יכול להיות שראית אותי כותבת בכינוי אחר) ורק בגלל זה ביקשתי ממך לספר קצת על עצמך כי אני יודעת שלרב חברי הפורום יהיה יותר קל לשוחח עם אדם בעוד שהם יודעים לפחות כמה פרטים לגביו ולגביי הרמה שלו, אז תחשוב לבד אם הנוסח של הבקשה\שאלה שלך היה מתאים לקבלת תשובה רצינית. אסתי.