דחוף !!

• פותח הנושא Noa98
  • פורסם בתאריך

Noa98

New member
דחוף !!

אני חושבת שפרצו לי למשתמש
!!! מצרפת תמונה זה נכון ??

Noa98

New member
אני לא מבינה, מה הכוונה האקינג?

אני לא מנסה לעשות האקינג או משהו, אני מפחדת שיגנבו לי את הדמות, מה עושים? את המשחק הורדתי מהאתר של נקסון ואין סיכוי שהורדתי משהו אחר.

One Minute

New member
תנסי להיכנס למשתמש ואם מופיע לך מסך כחול כזה

You've been banned for hacking סימן שכנראה מישהו עשה האקים וברוב תמימותך ראית מקבץ ענקי של מפלצות שווה להריגה והרגת. זה נחשב להאקינג, דרך אגב, גם.

Noa98

New member
שלושה ימים לא שיחקתי, וקודם כשנכנסתי

לשחק, הייתי באורביס, בים, לא הרגתי כלום, אני עוד לא מספיק חזקה כדי להתעסק עם היצורים האלו בים שם, כשנכנסתי לטירה והתחלתי לעלות בה, קיבלתי את ההודעה הזאת שהעלתי כאן למעלה, ניסיתי אח"כ כמה פעמים להכנס למשחק, זה נכנס רגיל, לא היתה בעיה להכנס למשחק, רק שתי דקות אחרי ששיחקתי (אולי אפילו קצת פחות) קיבלתי בכל פעם את ההודעה הזאת. אני לא רוצה שיחסמו אותי, אין סיכוי שאתעסק בהאקים, לקח לי המון זמן להגיע לרמה שאני נמצאת בה עכשיו ואני ממש לא רוצה שמשהו ישתבש לי מעכשיו.

sapir aloud555

New member
זה לא זה.

הGG של מייפל זיהה תוכנה שמתנגשת איתו (בדר"כ תוכנות האקים) בדקי אם התקנת או הפעלת בזמן ששיחקת במייפל תוכנה מסויימת. אם הרבה תוכנות מופעלות בזמן שמייפל עובד, אני מציעה לך לסגור עד כמה שאפשר, כדי שההתנגשות הזאת לא תהיה קיימת.

Noa98

New member
אין לי תוכנות האקים בכלל במחשב

הדברים האלו ממש לא מעניינים אותי בכלל, אמא שלי שומרת על כל המחשבים בבית (זה המקצוע שלה), כל המחשבים ברשת שלנו מוגנים. יש עוד רעיונות מה זה יכול להיות? שום תוכנה לא היתה פתוחה ברקע, אפילו את תוכנת הדוא"ל סגרתי.

yoni323

New member
../images/Emo203.gifמה אתם כל כך מופתעים כל פעם מחדש

הרי כבר הוזכר שאחת לשבוע יתקיים סרבר צ'אק ובדר"כ בימי רביעי...בשביל מה להיות מופתעים כל פעם מחדש?

sapir aloud555

New member
המפ.

לא אמרתי שהתוכנה מתנגשת רק עם תוכנות האקים. iTunes (תוכנת מוזיקה) מתנגשת למשל עם הGG וההודעה שצירפת מופיעה גם שם. אני מניחה - נסי לעשות ריסטרט למחשב. (ושוב לנסות להפעיל את המשחק עם מס' תוכנות מינימלי ברקע). אם זה לא עובד, ייתן שהתוכנה מתנגשת עם וירוס, (לא סביר שזה יקרה, כי כתבת שהמחשבים מוגנים) - אבל אם זה לא עובד אחרי ריסטרט, כדאי לבדוק וירוסים עם אנטיוירוס / אנטיספייוור ו-Hijackthis.

miss_t

New member
יש מצב שזה בגלל הרשת הביתית....

פשוט תכנסי למשתמש שלך דרך האתר של נקסון ותשלחי להם פנייה שיבינו שאת לא האקרית אבל כמו שציינו פה אם עמדת ליד מישהו שמושך מפלצות (האקר) והרגת ממנו- את יכולה לקבל באן לא ממליצה לאף אחד לעשות את זה בכלל!!

Elizab3th

New member
הרשת הביתית אינה הסיבה, היא מאד מוגנת..

בני הבית שלי יודעים שאסור להתעסק איתי בנושא האבטחה
אקדיש את היום בעבודה על המחשב של נעה ואבדוק את הבעיה.

למעלה