דחוף- NX

דנדנה5

New member
דחוף- NX

אני לא מצליחה לקנות nx דרך puy pal ניסיתי ממלא מחשביםת בעבר קניתי חופשי. אמרו לי שיש אפשרות לקנות דרך puy by cash לצערי אני לא מצליחה להבין איך אני רוצה לקנות דרך כרטיס אשראי ובמדריך כשא אין הסבר אנא דחוף- תסבירו איך ניתן לקנות איזה מן האפשרויות לבחור כדי לקנות בכרטיס אשראי תודה נשמות

ToryMaster

New member
אין לי מושג

אבל באמת, אני חייבת להבין משהו, מה דחוף בזה?

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo215.gif היא לא במשחק המתאים והיא מנהלת?

ToryMaster

New member
לא ממש

אולי אני פשוט לא מבינה למה NX זה עניין של חיים ומוות.

דנדנה5

New member
ויקי

זה לא ענין של חיים ומוות. מאיפה הבאת את זה? אני מתאמנת רק עם sefty charms שנקנים ב cs כך שכאשר אני מתה אני לא מפסידה exp ולכן אני לא מתאמנת מאז שנגמר לי ה- nx . אני fire/light mage רמה 108 ובאמת קשה לעלות רמה, כרגע אני כאמור תקועה. בכל מקרה ראיתי התייחסות רבה לנושא פה ופתרון כמעט ןנמצא באמצעות proxy רק שאני לא יודעת האם לאחר הקניה אני אוכל לחזור ל ip הקודם שלי, ואיך עושים את זה. בכל מקרה תודה וסליחה אם פגעתי בך

ToryMaster

New member
לגיטימי לגמרי

פשוט באמת לא הבנתי למה זה דחוף. להרבה אנשים יש נטייה לכתוב ששאלה שלהם היא דחופה, כי הם חושבים שככה הם יקבלו תשובה מהר יותר, וזו גישה שיכולה לעצבן לפעמים [כי באמת, אני לא עובדת בשביל אף אחד]. זו הסיבה שהתעצבנתי, אני מבינה עכשיו את מה שאת אומרת, בין אם אני מסכימה או לא. לצערי אני לא יודעת איך קונים בימינו, אני רק יודעת שליאת [מיסטי] שלחה כסף דרך בנק הדואר.

TblaGbla

New member
לדעתי זה לא נכון! אני ברמה 103

ומסתדר בלי יפה מאוד! כשאני מת זה ממש מבאס ואני עולה לאט אבל זה לא מוריד מההנאה של המשחק!!

דנדנה5

New member
ניסיתי לא עובד

אני יודעת שיש דרך נוספת דרך האתר לא ברור לי איך תודה

למעלה