דחוף

לא

עדיין לא הותקנו המשקופים. ואחרי סקר קטן,הרוב היה נגד ה"פאבלוק" ובחר האיש שלי במנעול וידית רגילה שתוחלף במהרה ע"י גיסי במנעול "פרפר" (הכי נוח ויעיל של רב בריח) ועוד שאלה האם בונים חגורה 10 ס"מ לאורך משקוף הדלת(מלבד הבטון של המשקוף)?זה חובה?
יש חגורה מעל הדלת

fireman

New member
אין שום סיבה לבנות חגורות סביב

המשקופים....צריך רק למלא אותם טוב בבטון. חגורה מעל הדלת חייבת וצריכה להיות.

0 אור 0

New member
עדיף רגילה

ידית עגולה יכולה לגרום לבעיות של ילד שנתקע ולא מצליח לפתוח ..

cobby

New member
מכה בדלת משאירה שקע קטן

הדלתות הנ"ל עשויות מפח 0.6 מ"מ וכל מכה נשארת בהם לנצח , המילוי של הדלתות האלו הוא פוליאוריטן מוקצך ולא קל קר המשקופים הם בעובי 1.2 מ"מ ולכן הם חזקים יותר לנזק מכני

עד שתענו לי...עוד שאלה בבקשה

אני בונה קיר בלוקים 20/40 ברוחב 308 על 228 הקיר תחום בקירות בטון מבקשת עזרה בתכנון הבניה של הקיר וסוג החלון. מצד שמאל של הקיר אני מחוייבת בקיר של 30 או40 ס"מ מיד אחריו בפתח פלדלת של 207 /92 ס"מ אני מעוניינת להוסיף חלון בגובה 105/110 מהרצפה איזה חלון/איזה גודל/איזה סוג?איזה בלוקים?חגורה?איפה?מתחת/מעל/בצדדים?

cobby

New member
האם את בונה לבד? או עם קבלן?

1.את החלון תתכנני בהתאם לצרכים שלך 2. גודל החלון הוא פונקציה של כמות האור והאויר שברצונך בחדר זה וכן פונקציה של סידור הריהוט בחדר 3.חייבים לבצע חגורה אופקית בגובה +2.10 U.K. שתהווה כקושרת בין הקירות המשיקים לקיר . 4. המהדרין מוסיפים חגורה אופקית במפלס O.K. 1.05 דהיינו בתחתית גובה החלונות . 5. במפגש הקיר החדש עם הקירות הישנים יש לגרד את הטיח ולבצע התחברות של שטרבות בטון בכדי למנוע היווצרות סדיקה

תוספת צרכים ../images/Emo13.gif

אויר.... החלון הכי גדול שאפשר.ומה דרישות הבניה שלו? רצוי שהחלון לא יפתח לא החוצה ולא פנימה...רוצה הזזה. OK חגורות 1- בגובה 2.7 בדיוק מעל הפתח של הפלדלת
איזה רוחב חגורה?כמה ברזלים ?כמה עובי ברזל? חייבים לקשור עם חישוקים כמו שעשינו בחגורה ברצפה?אתמול בערב יצקנו חגורה ברצפה בעובי 20/30 עם 6 מוטות ברזל של 14 מ"מ וחישוקי ברזל של 6 מ"מ כל 20 ס"מ עם קדיחות לקירות התוחמים...זקוקה להמשך הוראות לגבי המשך העבודה...הפועלים מכירים את העבודה ,אני רק צריכה להגיד להם מה אני רוצה והם יבצעו. אותה שאלה לגבי החגורה האופקית במפלס 1.05 בתחתית גובה החלון.שוב ברזלים?כמה?חישוקים? אם אני רוצה שהחלון יהיה בגובה 1.05 או 1.01 אז החגורה היא באיזה רוחב?ומאיזה גובה מהרצפה? תודה רבה רבה על העזרה

cobby

New member
אז קחי דף ועט

1. חגורה בגובה 2.70 אינה לפי התקן יש לבצע חגורה קושרת ב+2.10 עד לדלת באם הדלת גבוהה יותר אזיי חגורה נוספת בגובה שמעל הדלת 2. בריצפה בטוח שלא יצקתם חגורה בגודל 20/30 ס"מ אלא קורה 3. מי הכתיב לכם איזו קורה לצקת בריצפה ? 4. הפועלים מכירים את העבודה ? אני מניח כי לקחת פועלים מיומנים בביצוע עבודות שלד הבניה , אך גם הפועל המיומן ביותר זקוק ךאיזו תוכנית כלשהי בכדי לבצע את המתבקש ממנו . האם את מבצעת תכנון תוספת בניה בהתכתבות? 5. לגבי החגורה שאת שואלת , אם תשלחי לי את מידות הקיר , עובי הקיר , אעשה עבורך חישוב כמויות ואגיד לך כמה חצץ , כמה מלט , כמה חול עלייך לרכוש ליציקתה ואגיד לך כמה מים להוסיף לתערובת הבטון ואייך ליישם אותה בתבנית

../images/Emo52.gif 2.07

גובה תקרה 228 הפתח שנדרשתי להשאיר לפלדלת הוא 2.07 מעליו חגורה כמה רוחב/גובה?כמה ברזל? לגבי 5 קובי, אני מדברת כל הזמן על אותו קיר ברוחב 3.08 וגובה 2.28 (בלוקים 20/40) עם פלדלת וחלון. לא צריך חישובים "חישוב כמויות ואגיד לך כמה חצץ , כמה מלט , כמה חול עלייך לרכוש ליציקתה ואגיד לך כמה מים להוסיף לתערובת הבטון ואייך ליישם אותה בתבנית " את זה הם יודעים מצויין
איזה חלון?

cobby

New member
תתקשרי לספק

ותשאלי אותו האם זה משקוף בניה אם כן תתקינו את המשקוף עוד לפני יציקת החגורה העליונה כי יש לך בעית גובה ורק לאחר התקנת המשקוף תצקו את החגורה החדר הוא בגובה 2.28 לדברייך לא ענית לי מי הכתיב לכם לבצע קורה 0.20/0.30 בריצפה ומי אמר לכם איזה ברזלים להכניס בקורה , ואגב למה בחרתם בחישוקי 6 מ"מ בריצפה ? זה לא תקני לקורה.בטח שאינו אפקטיבי עם ברזלים בקוטר 14 מ"מ

cobby

New member
לגבי החלון

עשי חלון הכי גדול שאת יכולה לעשות כי זה שאת רוצה , אז למה בכלל לשאול איזה גודל חלון החלון יכול להיות מקיר לקיר מצידי

חחחחחחחחחח

אתה אומר שהקיר יתמוטט? כי חשבתי שזה יהיה הקיר הכי חזק ברעידת אדמה. אצל חמורי בנין וזה שמכר לי ברזל אבל התייעצתי עם עוד כמה ואמרו שזה אפילו יותר מדי בשביל קיר מסכן כזה

cobby

New member
האם שמעת שאמרתי שהקיר יתמוטט?

אוהב את הצחוק שלך

למעלה