דחוף

דחוף ../images/Emo92.gif

שלום לחברי הפורום חבל שלא ידעתי על הפורום הזה....אני בשבוע של בניה ושיפוץ שאלה הדחופה שלי היא לגבי דלת אקוסטית ...הגעתי לחברת חוסן....הם מוכרים דלת אקוסטית מפח שממולא חומר מוקצף בסביבות 1400 שקל. מי מכיר? או במקביל, אם יש לכם המלצות לדלת אחרת מכל סוג?

cobby

New member
אז למה בכלל להתקין דלת פח

כדלת פנימית , ולא חשוב כרגע מה העלות , רצוי ויפה יותר להתקין דלת עץ דקורטיבית ואם יש לכם בעיה של תקציב תתקינו דלת עץ פשוטה והדביקו עליה שטיח לבד בצידה הרועש

שטיח לבד?!!

זה מה שמקובל לבודד דלת? לא חיפשתי דלת מפח....פשוט נכנסתי לאינטרנט וחיפשתי דלתות אקוסטיות ומכל השיחות הגעתי לחברה הזו וזה מה שהציעו. אני מוכנה לכל עצה אפילו בתקציב של כ1000-1400 החדר הוא חדר ישיבות ורצוי שהדלת תהיה אקוסטית.

cobby

New member
ניתן גם להדביק שעם

ניתן גם להדביק על הצד הפנימי של חדר הישיבות שעם בעובי 1 ס"מ עם מסגרת הלבשות היקפית . וניתן להזמין מנגר דלת עף יפה עם תוספת צמר סלעים בתוך הדלת לשיפור הבידוד אם אין בעיית תקציב , השמיים הם הגבול אם רוצים לשפר את האקוסטיקה בחדר הישיבות אז רצוי לבצע תקרה אקוסטית מינרלית וכן להדביק שטיח בריצפה והם יעזרו לבליעת הרעשים

רוצה לקנות דלת מוכנה

פשוט שתהיה באיכות טובה ,כזו שלא ישמעו דרכה את השיחות בתוך החדר. או עם הוראות מדוייקות איפה?ומי? מוכנה גם ללמוד ולרפד אותה? במיוחד אם אפשר לחסוך? הבעיה הדחופה שלי זה לדעת איזו דלת? כי אני כבר צריכה דחוף את המשקוף מותקן כדי שהם ימשיכו עם הטיח בקיר.

עוד שעתיים יהיה קיר

אבל זה קיר מקביל ,אחר והדלת היא דלת כניסה לחדר . מה דעתך על הדלת? קראת? שריונית INDOOR

o s n a t y

New member
אני התקנתי דלתות כאלו בכל הבית

במסגרת שיפוץ והן מצןינות. ודאי רק שיש לך פיתרון זול לנושא ההלבשות (שלווניה)

יופי ../images/Emo51.gif

מה זה הלבשות? הדלת עם משקוף מצופה כמו הדלת + הדלת מעוצבת (ריבועים בולטים) בצבע מייפל=1400 האם זה מחיר טוב? ועוד דבר האם מכה קלה בדלת הפח משאירה פגיעה בדלת? והכי חשוב האם באמת הם מבודדות רעש ?

o s n a t y

New member
הבעיה במשקופים המסופקים היא החיבור

לקיר מבחינה אסטטית, יכולים להיווצר מצבים בהם החיבור לקיר לא יראה יפה ואז יש צורך להסתירו עם פס עץ (הלבשה). המחיר נשמע טוב בתנאי שהוא כולל הרכבה. מכה בפח יכולה לגרום לכיפוף, אך גם מכה בדלת עץ, פומיקה, או כל חומר אחר תשאיר סימן. לגבי בידוד רעש לא ממש בדקתי אך הדלת מלאה בקלקר ונראה שהיא מבודדת רעש.

fireman

New member
אני גם כן הזמנתי 8 דלתות כאלה

אם כי בקצת יותר זול כי ביצעתי רכישה ענקית של 8 דלתות פנימיות, דלת כניסה כפולה ועוד דלת שריונית סטנדרטית כך שזה יצא פחות מ1400 לדלת. כמחיר לבודדת המחיר הוא טוב מאוד והוא כמובן כולל את ההתקנה וההובלה בלי שום ספק... אצלי סופקו והותקנו עד כה רק המשקופים כך שאני לא יכול לומר כמה הן אקוסטיות אבל אני מניח שמדובר בדלת איכותית לפי מה שראיתי באולם התצוגה.. לגבי התקנה, איך זה יראה בסופו של דבר תלוי בשלב ההתקנה, אני מתקין תוך כדי בניה כך שהמשקופים מתיישרים בקו אחד עם הקיר, ללא שום הפרשים... לגבי מכות וכו....המשקופים אצלי באתר קיבלו כל כך הרבה מכות כל כך הרבה גירודים עם הסרגלים של הטייחים והם אפילו לא נשרטו....

שמחתי לקרוא

בדיוק עכשיו חזרתי משם הדלת יפה כמו בתמונות...בסוף הזמנתי 3 דלתות כאלה...ונתן לי עוד הנחה כי הסתמכתי על הכתוב באתר 1230 ש"ח(אתר ישן שעוד לא הורידו אותו) ודרשתי לקבל את המחיר שכתוב באתר ...בסוף עם משקוף כצבע הדלת ודלת מעוצבת (לא חלקה- מעוצבת 6 ריבועים) ...הוא אמר שיצא מחיר יותר זול מקבלן
לגבי הידית...היו שתי בחירות ידית רגילה כמו בתמונה ואחרת עגולה עם כפתור פנימי לנעילה ....עדיין צריכה לתת לו תשובה בקשר לידית...הוא דחף לכוון הידית העגולה ...עד כדי שחשבתי, אולי היא זולה יותר חחחח מה דעתך?איזו ידית טובה יותר?
לגבי הרעש...הוא הבטיח שזה עומד ברעש של 35 דציבלים...מקווה שהוא דובר אמת.

efratizv

New member
הידית העגולה או פאבלוק יותר יפה

וקיים דגם ללא מפתח אשר ניתן לפתוח אותו עם מטבע או כל חפץ דומה אחר.

efratizv

New member
לידיעתך, באם הותקנו המשקופים, אינך

יכול לשנות את סוג הידית. המשקופים שונים.

למעלה