דחוף

Dana1777

New member
דחוף ../images/Emo53.gif

יש לי שאלה חשובה יתכן שזה לא הפורום המתאים. אך שמתי לב שגם כאן לעתים עולים הנושאים הללו לפני שבוע בערך אני ועוד כמה אנשים עשינו סיאנס. (חשוב לציין- שאלו אנשים שמבינים בזה ויש להם ידע רב בנושא). מאז אותו יום קורים לי דברים מוזרים ומפחידים בטירוף אני פוחדת מלהיות לבד אם אני ארשום כאן ואספר לכם מה אני רואה ומה עובר עלי קרוב לוודאי שאף אחד לא יאמין לי בבקשה תעזרו לי- האם יש מישהו שגם לו זה קרה? אם כן מה עושים??? זה הורס לי הכל בחיים אני מרגישה שאני לא רחוקה מלאבד את השפיות אתמול בלילה הייתי עם חבר שלי וקרה שוב מה שקרה אני כמובן נלחצתי בטירוף החבר לא הבין מה קרה לי לא סיפרתי לו ולא לאף אחד שעשינו מה שעשינו (את הסיאנס) ושמאז קורים לי דברים בלתי מובנים המחשבה שהוא חושב שאני בטח השתגעתי הורסת אותי אבל לספר לו גם מלחיץ אותי קבלו את התנצלותי על כך שלא פירטתי ספציפית אשמח לקבל תגובות מאנשים שמבינים בזה ויכולים להפנות אותי אולי לבנאדם שיעזור ? תודה

B a m B a m

New member
כמה שאלות....

1. הצלחתם להעלות מישהו? אם כן אז מי??? 2. איזה אישיות היתה לו? למשל אם העלתם איזה רוצח או דמות מרושעת... 3. את רואה תסמינים כמו שלך באנשים שעשו איתך את הסיאנס? אם תוכלי עוד לפרט למשל במה שאת מרגישה אחרי זה.....זה מאד יעזור....

Dana1777

New member
תודה

ראשית, תודה על התגובה. אשר לשאלותיך: 1. לגבי הסיאנס- כן זה הצליח. במהלך הסיאנס הנר נכבה והיו עוד כמה תופעות מוזרות לא האמנתי בדברים הללו עד לאותו יום - שבו נכחתי בסיאנס. לגבי החבר'ה שהיו איתי - גם הם במצב שלי. השאלה שלי היא האם יש מישהו שניתן לפנות אליו בעניין הזה? רב, למשל? יכול לעזור?. חבר שלי אשכרה חושב שהשתגעתי.. מתקשר אלי אתמול ואומר לי "את בטוחה שהכל בסדר? את מדאיגה אותי.." זה די מעליב. אני שוקלת לספר לו, על מנת שיבין ושלא יחשוב שיש לו חברה "משוגעת.." שיהיה לכולנו יום טוב.

Dana1777

New member
../images/Emo35.gif

אנשים אני רק שואלת דבר אחד- האם יש בנאדם שמתעסק בזה? שאפשר לפנות אליו והוא יעזור לי ולאנשים שהיו איתי?? אני ממש משתגעת כבר אתם לא יודעים את הסיפור המלא (את כל מה שעובר עלי לאחרונה מאז .) שוב תודה.

למעלה